- 15 Temmuz 2012
- 47
- 10
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.541
bebeği olan arkadaşalr adına çok mutlu oldum:))alalh herkese nasip etsin..ama önce bizede başka şeyleri nasip etsin sonrada çocuğu..şuan okadar zor geliyorki bana çocuk felan..hem çok isitiyorum hemde imkansız geliyor..bizim bu gece yine deneme bir iki üç var:))))artık ti ye alıyorum kendimi.resmen halime acıyorum ya..gülüyümmü ağlaymmı bilmiyorum.geçen hafta kuzenim evelndi ve daha 19 yaşında.küt ilk gün yapmış.bide böle örnekelri duyunca insnaın yine morali bozuluyor.ama pesss etmek yokkkkkkk.hernekdar benim daha yeni olsada ben biliorumki çözüm almazsam en az 2 -3 sene daha uğraşırım bu problemle..dün gece yine denedik.canım istememe rağmen yapcaktım eşim istiyor diye..ama o an ne olsa beğenirsiniz..ucuna kadar geldik tam zorluyordu ki buseferde o boşaldı..herzman bi sorun çıkıyor hep ama hep...tabi ben biraz çıkıştım ona nie boşaldın felan diye.busferde o bana çıkıştı..şimdi tek suçlusu ben mi oldum bu işin yani diye...burayı aylardır takipteyim.ama her kafadan bir ses çıkıyor kimisi kesinlikle egzersiz tavsiye etmiyor kimisi ediyor..o konuda biraz kararsızım açıkcası.ama artık harekete geçmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
henna demek istemiştim:=))
evet gerçekten manevi destek okadar öenmliki bu konuda...herke birbirini anlıyor..normal haytat kimse anlamıyor.çünkü başına gelmeyen anlamaz gerçekten..bu durumu atlatan kişileride okudukça kendim yapmış kadar sviniorum o yapasa bizlerde yaparız diyee umut doğuyor içime.darısı başımıza kızlar papatya sen nekadar evlisin
henna demek istemiştim:=))
bebeği olan arkadaşalr adına çok mutlu oldum:))alalh herkese nasip etsin..ama önce bizede başka şeyleri nasip etsin sonrada çocuğu..şuan okadar zor geliyorki bana çocuk felan..hem çok isitiyorum hemde imkansız geliyor..bizim bu gece yine deneme bir iki üç var:))))artık ti ye alıyorum kendimi.resmen halime acıyorum ya..gülüyümmü ağlaymmı bilmiyorum.geçen hafta kuzenim evelndi ve daha 19 yaşında.küt ilk gün yapmış.bide böle örnekelri duyunca insnaın yine morali bozuluyor.ama pesss etmek yokkkkkkk.hernekdar benim daha yeni olsada ben biliorumki çözüm almazsam en az 2 -3 sene daha uğraşırım bu problemle..dün gece yine denedik.canım istememe rağmen yapcaktım eşim istiyor diye..ama o an ne olsa beğenirsiniz..ucuna kadar geldik tam zorluyordu ki buseferde o boşaldı..herzman bi sorun çıkıyor hep ama hep...tabi ben biraz çıkıştım ona nie boşaldın felan diye.busferde o bana çıkıştı..şimdi tek suçlusu ben mi oldum bu işin yani diye...burayı aylardır takipteyim.ama her kafadan bir ses çıkıyor kimisi kesinlikle egzersiz tavsiye etmiyor kimisi ediyor..o konuda biraz kararsızım açıkcası.ama artık harekete geçmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
HALA INANAMIYORUM, OGRENELI 2 GUN OLDU. DAHA HIC KIMSE BILMIYO (3 KISI HARIC) SOYLEMEKTE ISTEMIYORDUM AMA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.
BIR KAC HAFTA ONCE MORALIM SIFIRDI, OZAMAN AGLAYARAK YAZMISTIM, HIC UMUDUM YOKTU.
VE SIMDI HAMILEYIM VE MUTLUKTAN YAZIYORUM. ALLAHIM COK BUYUK O YUZDEN SIZDE BECEREBILIRSINIZ INANIYORUM ARTIK.
VAJINUSMUSU YENDIMMI BILMIYORUM BENDE GUNU GUNUNE UYMUYORDU BAZEN OLUYORDU HIC SORUNSUZ GIRIYOR BAZEN OLUYO NEKADAR UGRASIRSAK UGRASALIM ALAMIYORDUM. ASLINA BU HASTALIKTAN KURTULMADAN HAMILE KALMAK ISTEMIYORDUM ARA VERMEMEK ICIN(HER NEKADARDA ICIM GITSEDE), DEMEK DUYGULARIM DAHA AGIR BASMIS, ALLAHIM BOYLE UYGUN GORMUS. SIMDI HAMILELIKTEN DOLAYI ARA VERDIM, KORKUYORUM ACIKCASI. 2 YIL BEKLEDIK BIRAZDAHA BEKLEYEBILIRIZ DEMI :)
SIMDI TEK DUAM BEBEGIMI SAGLIKLI KUCAGIMA ALMAK.dfrf
ne güzel hayırlı olsun
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
HALA INANAMIYORUM, OGRENELI 2 GUN OLDU. DAHA HIC KIMSE BILMIYO (3 KISI HARIC) SOYLEMEKTE ISTEMIYORDUM AMA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.
BIR KAC HAFTA ONCE MORALIM SIFIRDI, OZAMAN AGLAYARAK YAZMISTIM, HIC UMUDUM YOKTU.
VE SIMDI HAMILEYIM VE MUTLUKTAN YAZIYORUM. ALLAHIM COK BUYUK O YUZDEN SIZDE BECEREBILIRSINIZ INANIYORUM ARTIK.
VAJINUSMUSU YENDIMMI BILMIYORUM BENDE GUNU GUNUNE UYMUYORDU BAZEN OLUYORDU HIC SORUNSUZ GIRIYOR BAZEN OLUYO NEKADAR UGRASIRSAK UGRASALIM ALAMIYORDUM. ASLINA BU HASTALIKTAN KURTULMADAN HAMILE KALMAK ISTEMIYORDUM ARA VERMEMEK ICIN(HER NEKADARDA ICIM GITSEDE), DEMEK DUYGULARIM DAHA AGIR BASMIS, ALLAHIM BOYLE UYGUN GORMUS. SIMDI HAMILELIKTEN DOLAYI ARA VERDIM, KORKUYORUM ACIKCASI. 2 YIL BEKLEDIK BIRAZDAHA BEKLEYEBILIRIZ DEMI :)
ne güzel hayırlı olsun
canım hayırlı olsun ne güzel bir haber:)darısı başıma :)bende yeni yendim bu hastalığı.
canım cok tebrık eerıminsallah darısıb bızlereKIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
ne güzel hayırlı olsun
kızlar gecen hafta aldığım jel işe yaradı orta parmağı tamamen alabılıyorum
inşallah yapabilirsin canım.ben tek parmaktan sonra iki parmağı denemiştim.ama hem kendi parmağımı hem de eşiminkini.sonra aparata gerek kalmadan ilişkiye girebildik.tek parmak girdikten sonra her şey daha hızlı gelişiyor bence.
pakizeg cim insallah acıkcası bekledıgımden hızlı ılerlıyorum yanı kendıme güvenmıyordum bu sıteyle tanısana kadar ama 2 parmakta takıldım alamadım, devam edemedım mum içide dusunuyorum suanda sen ne dersın fıkrını alaım
bende tek parmağı kolaylıkla aldığım zamanlarda iki parmakta zoranmıştım.ama alırken ıkınırsan belki daha kolay olur.ben hiç mum ya da aparat denemedim.ben psikoloğa gtiim.iki parmak alırken hepsini almaya çalışma önce ucunu sonraki gün biraz daha ilerle.aynı gün içinde hepsini almaya çalışma.ben psikolğuma iki parmakla zorlandığımı söyleyince eşinin ik parmağıyla dene dedi.onunla gerçekten daha kolay oldu.bir de öyle dene bence.
eşimle deneyince ben daha fazla umutlanıyordum o da çok mutlu oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?