Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım benım aparat kousu bıraz soğuk gelıyor banada ama bakalım insallah gerek kalmaz destegın için tesekkur ederım

rica ederim canım bende yeni atlattım.ama inan hiç korkulacak birşey değilmiş.emin ol iki parmaktan sonra hemen denedik.ama tabi 1 hafta falan iki parmakla çalıştım.sonra hemen denedik ve hemen oldu.ne acı ne sızı hiç bişey yok emin ol kanama oldu ama ben kan görünce anladım.kanadığını bile anlamadım yani hiç acı yok.inşallah sende en yakın zamanda atlatırsın.

mufim egzersizinde başarı göstererek birkaç sıra birden yukarıya sıçradı :)

Kendisini tebrik ediyor diğer egzersizci arkadaşları da bekliyoruz

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 11 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL ...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen Bakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kafayı yiycem yeni üyeyim siteyi inceledim bana yardımcı olun lütfen bu konu yüzünden bunalıma girdim neredeyse intihar etcem 3 aylık evliyiz yapamıyorum her defasında acı ve yanma hissediyorum o ana geldiğimde nolursunuz yardım edin doktora da gitmedim kendim yenemez miyiz evde bu durumu?

Jinekolojik muayeneden geçtiniz mi? Doktorunuz fiziksel bir probleminiz yok dediyse parmak egzersizlerine başlayarak bu problemden kurtulabilirsiniz Ben 4 günde kurtuldum, egzersize inat ettim başladım devam ettim yendim. O yüzden tek çareniz egzersiz. Doktora da gitseniz egzersiz verecek zaten. İntiharı falan bir daha aklınızdan geçirmeyin lütfen, çaresiz bir problem değil bu. Yukarıdaki listeyi okuduysanız o kişilerin hepsi bu sitede vajinismusu yenenlerin listesi.

Siz neden o listede olmayasınız?

Ben hiç doktora gitmedim utanıyorum açıkçası eşim de pek anlayışlı değil dediğiniz parmak egzersizlerini eşimizle denedik epey yapabiliyoruz aslında ama kendimiz yenmeliyiz bunu herşey normal sadece girerken kasıyo muyum ne acı hissettiğimden reddediyorum arkadaşımla paylaştım ya bu kadar kolay bişeyi nasıl yapamıyosun herkes nasıl yapıyo diyo çok moralim bozuk offf

Arkadaşınızı umursamayın

Demekki eş parmağı ile egzersiz yapabiliyorsunuz. Bu çok iyi. Kendi parmağınızla da deneyin. Hiç egzersiz yapmadan, orayı alıştırmadan eş denemesine geçmeyin, penis denemesine yani. Başarısız olup üzülürsünüz. Müsait olduğunuz ilk an ya kendi serçe parmağınızı almayı ya da kulak çubuğu almayı deneyin Rahat aldıktan sonra bir sonraki aşamaya geçersiniz

kendi parmağımla da denedim biz direk penise geçiyoruz kaç defa hüsrana uğradık karamsarlığa kapılıyorum eczaneye gittim 2 defa psikolojik hap verdiler yuttum onlarda uyku yapıyo canım istemiyo bu sefer ne kadar süre yapıcaz peki parmak egzersizi kesin sonuç alınıyo mu bundan başka yanında ek bişey yapıyo muyuz

Genelde penis denemesine 10 cm lik aparattan sonra geçiliyor. Daha önce de hazır hissederseniz geçebilirsiniz ama parmak egzersizinden sonra geçerseniz hayal kırıklığı yaşabilirsiniz.

İlk önce serçe parmağınızı yerleştirin, rahat yaparsanız, işaret parmağınızı yerleştirin, onu da rahat yaparsanız orta parmağınızı yerleştirin, onu da rahat yaparsanız orta ve işaret parmağınızı küs şekline getirin üst üste getirip yelerştirin. Onu da rahat yaparsanız eğer ya 3 parmağa geçin ya da kulak çubuğuna birkaç kat peçete sarın, streçle sabitleyin sonra prezervatife ya da doktor eldivenine geçirin, jelleyin ve yerleştirmeye çalışın. Yani amaç aparatı kalınlaştıra kalınlaştıra gitmek. Zaten belli bir kalınlıktan sonra bunu da aldıysam penisi de alırım diyorsunuz.

Yaptığınız bütün egzersizleri popoya doğru ittirerek yapın. Yani düz ya da yukarı iterseniz canınız yanar, yönü aşağı doğru olmalı. Bu fotoğrafı incelemeniz yönünü öğrenmeniz açısından yardımcı olabilir size

Ek olarak, başka bir şey yapmanıza gerek yok yanında. Ben 4 günde çözdüm. Egzersiz kesin çözüm ama inatla devam etmeniz lazım. Ben ilk gün parmak egzersizi yaptım, ikinci ve üçüncü günler aparat ile çalıştım yendim

Son düzenleme:
peki anladım tamam :) inş yapıcaz yanma falan hissetmem orasının açılmaya alışkın olmadığından olabilir mi gerginlik hissettiğimden mi acı ve yan ma oluyo kasılma nasıl engelliyosunuz peki?

peki anladım tamam :) inş yapıcaz yanma falan hissetmem orasının açılmaya alışkın olmadığından olabilir mi gerginlik hissettiğimden mi acı ve yan ma oluyo kasılma nasıl engelliyosunuz peki?

Yanma hep olan bir şey o normal. Alışkın olmadığınızdan kaynaklanıyor. Yendiğinizde de o yanma devam ediyor.

Acı hissetmeniz yönünü yanlış tuturmanızdan kaynaklanıyor. Ya düz deniyorsunuz ya da yukarı doğru deniyorsunuz, aşağı doğru denemeniz lazım

Benim çok kasılmam olmuyor ama kasılmaları kegel egzersizini çok sık yaparak ve parmak egzersizlerine çalışa çalışa yavaş yavaş çözüyorsunuz zaten Kegel egzersizleri ile ayrıntılı bilgiyi bu sayfanın başında okuyabilirsiniz

Kendinizi ne kadar çok kasarsanız o kadar çok canınız yanar. O yüzden derin nefes alın, canınız yandığında bekleyin, sonra yönünü değiştirip tekrar devam edin.

Bu arada eğer sabredemeyip penis denemesine geçerseniz , siz üstte olun, eşiniz altta olsun. Eşinize sırtınızı dönün, dizlerinizi kırın, diz kapaklarınız yere değsin yani. O şekilde deneyin bu pozisyon yenmek için daha kolay.

Bütün egzersizlere su bazlı jel kullanmaya gayret edin

Son düzenleme:
bu dediklerinizin hepsini deniycem inş başarılı oluruz kaç defa deneyip yapamayınca umutsuzluk var şimdi bende ilk önce inanmam lazım kendime alıştıra alıştıra yaparsam olucaktır umarım o kegel egzersizleri hakkında pek bişey bilmiyorum onu da inceliycem

Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Bu topiğe ilk yazan herkes kendini en umutsuz vaka olarak görür. Burada herkes kendini en yeteneksiz sanır. Ben de öyle sanıyordum.

Siz benden cesursunuz ben parmak egzersizini düşünmek bile istemiyorum diyordum. O yüzden siz daha şanslısınız, parmak egzersizi denemişsiniz, eş parmağı egzersizi yapmışsınız

O yüzden kendinizi hiç umutsuz vaka olarak görmeyin, aslında çok çok ileridesiniz, birkaç egzersiz sonra yenersiniz

Ben artık yatıyorum vajidaşlar...

Ben yokken de burada olan arkadaşlar sorularınızı cevaplayacaklardır. Hiç olmadı ben yarın kaldığım yerden okumaya devam eder, cevaplamaya çalışırım.

Herkesle bol fanfinifinfonlu geceler , bol egzersizler

Kızlarr Hepinizee Günaydınn. Şöyle Bir Geçmişe baktım gelin varmı diyee. Amaa yokmuşş. Neysee Bekliyoruzz bakalım..

Sorusu olan varsaa sorsunn bu aradaa. Burdayken Cevaplarımm hemenn❤❤

kızlar ben dün devlet hastanesinde bir psikoloğa gittim anlattım durmumu dr ilk görüşmeye eşinle gel dedi ama eşim kabul etmedi zaten biliyodum etmeyeceğini eşim kendimi ona bırakırsam 2 dkda hallolur diyo ama ben bırakamıyorum ne yapim neyse çok sorunda değil ben kendim gitcem artık dr sana ödevler verecem dedi 1 ayda % 90 hatta % 100 çözülüyo bu bi hastalık değil öyle düşünme dedi uyumlu birine benziyon dedi yenersin dedi bende kegel egzersizleri mi vereceksiniz dedim sen biliyon zaten dedi:) bende buradan öğrendiğimi anlattım ama kendim cesaret edemedim dr yardımıyla yapmak istedim dedim tamam dedi çözeceğiz inş dedi hayırlısı inş çözülür ben zaten artık korkmuyorum parmaktan falan çünkü bi defa denedim oldu benim sorunum kasılmak ve kasıldığım için acı duymak inş en kısa zamanda herkes kurtulur 5 aylık evliyim inş 6. ayımda bu iş biter.

Hadi Bakalım İnş canım. HAZİRAN Ayındamı evlendinn ??? Kaçında ?? ❤❤

Kızlar günaydın uzunbi aradan sonra egzersize dün basladım hiç ıkınmama felan gerek kalmadan orası zaten kendiliğinden acıktı ilk önce tek kulak çöpü sonra kalınlastırark 4 cm e kadar geldim dahada yapacaktım ama oda soğuktu bu seferde üşütmek istemedim inşallah bu akşam da 4 den 8e cıkarım bu hafta bu işi bitirmem lazım hafta sonuna gelin olmak istiorumm

Ohh Ohh Çok sevindim canım. Bak gördünmü ne acı ne bişey. Orası zaten açık. Ne sokarsan sok onun şeklini alır. Penistede aynen böylee acı filan yok yani.❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…