- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.561
sağol canım benım aparat kousu bıraz soğuk gelıyor banada ama bakalım insallah gerek kalmaz destegın için tesekkur ederım
selam kızlar kasım ayı lıstesınde işaret parmagı yazıyorda ben buguorta parmagın tamamını aldımya ismımı yukarıya doğru alsanz çok sevınırım o lıste bende çok etkili oluyordaaaaa
Arkadaşlar kafayı yiycem yeni üyeyim siteyi inceledim bana yardımcı olun lütfen bu konu yüzünden bunalıma girdim neredeyse intihar etcem 3 aylık evliyiz yapamıyorum her defasında acı ve yanma hissediyorum o ana geldiğimde nolursunuz yardım edin doktora da gitmedim kendim yenemez miyiz evde bu durumu?
Ben hiç doktora gitmedim utanıyorum açıkçası eşim de pek anlayışlı değil dediğiniz parmak egzersizlerini eşimizle denedik epey yapabiliyoruz aslında ama kendimiz yenmeliyiz bunu herşey normal sadece girerken kasıyo muyum ne acı hissettiğimden reddediyorum arkadaşımla paylaştım ya bu kadar kolay bişeyi nasıl yapamıyosun herkes nasıl yapıyo diyo çok moralim bozuk offf
kendi parmağımla da denedim biz direk penise geçiyoruz kaç defa hüsrana uğradık karamsarlığa kapılıyorum eczaneye gittim 2 defa psikolojik hap verdiler yuttum onlarda uyku yapıyo canım istemiyo bu sefer ne kadar süre yapıcaz peki parmak egzersizi kesin sonuç alınıyo mu bundan başka yanında ek bişey yapıyo muyuz
peki anladım tamam :) inş yapıcaz yanma falan hissetmem orasının açılmaya alışkın olmadığından olabilir mi gerginlik hissettiğimden mi acı ve yan ma oluyo kasılma nasıl engelliyosunuz peki?
bu dediklerinizin hepsini deniycem inş başarılı oluruz kaç defa deneyip yapamayınca umutsuzluk var şimdi bende ilk önce inanmam lazım kendime alıştıra alıştıra yaparsam olucaktır umarım o kegel egzersizleri hakkında pek bişey bilmiyorum onu da inceliycem
kızlar ben dün devlet hastanesinde bir psikoloğa gittim anlattım durmumu dr ilk görüşmeye eşinle gel dedi ama eşim kabul etmedi zaten biliyodum etmeyeceğini eşim kendimi ona bırakırsam 2 dkda hallolur diyo ama ben bırakamıyorum ne yapim neyse çok sorunda değil ben kendim gitcem artık dr sana ödevler verecem dedi 1 ayda % 90 hatta % 100 çözülüyo bu bi hastalık değil öyle düşünme dedi uyumlu birine benziyon dedi yenersin dedi bende kegel egzersizleri mi vereceksiniz dedim sen biliyon zaten dedi:) bende buradan öğrendiğimi anlattım ama kendim cesaret edemedim dr yardımıyla yapmak istedim dedim tamam dedi çözeceğiz inş dedi hayırlısı inş çözülür ben zaten artık korkmuyorum parmaktan falan çünkü bi defa denedim oldu benim sorunum kasılmak ve kasıldığım için acı duymak inş en kısa zamanda herkes kurtulur 5 aylık evliyim inş 6. ayımda bu iş biter.
Kızlar günaydın uzunbi aradan sonra egzersize dün basladım hiç ıkınmama felan gerek kalmadan orası zaten kendiliğinden acıktı ilk önce tek kulak çöpü sonra kalınlastırark 4 cm e kadar geldim dahada yapacaktım ama oda soğuktu bu seferde üşütmek istemedim inşallah bu akşam da 4 den 8e cıkarım bu hafta bu işi bitirmem lazım hafta sonuna gelin olmak istiorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?