Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm kegel egzersizlerini daha önceden yapıyodm ve hala yapmaktaym ama enbasından başlamak istiyorm..tekrar başlıycam ne derseniz ona uyucam söz veriyorm yeterki kurtulıym şundan..biz bebe yağı kullanıyodk ama bni tahriş yaptı ve bugün çıktık jel aldk tamda denk geldi iyi oldu :)

Bebe yağı mantar yapar. Jel almakla iyi yapmışsınız. Kegeli yaptığına göre serçe parmağa geçebilirsin

O zaman az önce sana anlattığım gibi serçe parmağını yerleştirmeye çalış Onu başarırsan işaret, onu başarırsan da orta parmağı al

yapıcam bunları canm ama şuan adetim 2 güne bitiyo.biter btmez başlıycam ve buraya yazıcam :)

dur canım sakın l öncelıkle en güzel yerdesın emın ol bende vaji magduruyum burdakı birçok arkadasımız gibi yani yalnız değilsin buradakı mesajaları okuyup egzersızlerı denedığınde inan çok zor olmadıgını anlayacaksın bende ılk olarak mesajları görunce "yok artık parmak oraya nasıl gırsın zaten gırse bu sorunla nıye uğrasayım " dıyordumkı aslında eksık bıldıgım çok sey varmıs hergun sıteye girmeye çalış sadece mesajları okumak bile inan bana çok ıyı geldı egzersız yapıyorum ve jel kullanıyorum çok faydası oldu tavsıye ederım.

canm kocama iyi bi es olmak icn elimdn geleni yapicam ve kadnlik gorevimide hakkiula yerine getrmek istiyorm hergn girip takip edicem.kurtulmak istiyorm 2 hafta oldu tak etti artk inanin.daha kopruyu bile gecemedk cok kfama takiyorm

artık kulak çubuğunu çok rahat yapıorum.ama parmak zor gelio.parmak egzersizi yapmadan aparatlarla yenebilir miyim böyle yapan arkadaşlar var mı? yarın rimeli denicem bakalımm

merhaba.. ben 1 kulak çöpünden başladım 10 kulak çöpüne kadar yaptım sonra muma geçtim.. mumla 10.5 yaptığımda denedik oldu ve yendim.. hiç parmakla yapmadım... sadece aparatla yaptım... sende yapabilirsin..

bende almadım o kitabı daha ama burayı sürekli okuyom haftasonu da psikoloğa başlıyom onun yardımıyla egzersizlerede başlarım inş olur sende psikolog yardımıyla mı yendin

kızlar kadınlar günaydın ben dün akşam 7.5 cm de aldım 10 dakika felan içimdeyken yürüm esnensin diye cadikedi listemde yerimi değiştiririsin artık inat ediyo girmemeye ama yön değiştirim tekrar deniyorum eşime dedim egzersizden sonra deneme yapalım diyo yorgunum bende dedim bu iş halllolsun sen istediğin zaman das ben yorgunum dicemm

Günaydınsen şimdi kızlar kadınlar diye yazınca egzersiz zamanım aklıma geldi.kendi kendime düşünürdüm oraya birşey girdiği zaman kadın olunuyorsa biz de aparat alabılıyoruz şimdi kadın mıyız kız mıyız dıyeegzersiz sırasında ve sonrasında da kan olmadığı için kadın olma fikrine hala alışmış değilimsana gelince çok iyi gidiyorsun aynen devam canım.deneme için biraz erken gibi gibi azıcık daha sabır

:) aynen öle biz ne oluyoruz haklısn belki hafta sonuna kadar ilerleyim dün 4 cm di bugün 7.5 zamanla ilerleyip bitcek inşallah

günaydın arkadaşlar, ben dün gece eş denemesi yapıyım dedim ama bi türlü havaya ggiremedim( acaba bunu düşünerek başladığım için mi oluyo. ön sevişmeyi uzatın diyosunuz ya bir türlü giremedim havaya, isteksiz gibiydim, hiç bu kadar uğraşmak zorunda kalmazdık. aparatı da aldım denemeden önce ama müthiş bi isteksizlik, konsantre olamama... ne yapcam ben atık hazır hissediyorum kendime de güveniyorum ama böyle oluyo. aparatları uyarılmadan alıyorum penisi de öyle mi almaya çalışsam

Son düzenleme:

kafan rahat olmadığı için gerilmiş gibisin.valla plansız olması daha güzel bence.ben ne egzersiz ne ön sevişme olmadan sadece pozısyon deneyelım oyle mı böyle mı derken gelin oldum,ama ikinci denememde haberim olduğu için ilki kadar kolay olmadı çünkü acaba şimdi de olur mu diye kafamdan sorular geçiyordu.

sağol canım dediğin gibi oldu heralde

sağol canım dediğin gibi oldu heralde

içinden gellmiyorsa kendini zorlama bu sefer olmadı diye moralin bozulacak.önemli olan senin kendini hazır hissetmen.o enerji sana geliyor ve ozaman oluyor zaten.acıyacak mı diye hiç düşünme kendini sıkarsan acır yoksa egzersizdeki gibi hafif ve kısa sürede geçen bir yanma oluyor.buna da dayanabildiğini egzersizlerle görüyoruz di mi ama

Son düzenleme:
günaydin.morelim bozuk.dün misafir geldi.gec gittiler.deneme meneme olmadi. bugunde gelecekler var.ama erken kalkacaklar.bugun kesin deneme olacak yani öyle yada böyle. cunku cumartesi gidiyorum.

merhaba althea cok güzel yazıyorsun okudukca rahatlıyo insan. bende inş. yenecegım bu illeti. cok az kaldı bunu biliyorum artık bacaklarımı açabilliyorum eşim bile şaşırdı doktora gidecekken vazgectim ben yapacağım dedim ilerleme var bakalım kasım gelini olurum belkii:)

canım selam bende evlendikden 2 hafta sonra yapabildim üzülme sakin ol burda yazanları oku onları dene ve cesaretli ol seninkide ilk gece psikolojisi ve kadın olma duygusuna alışamama durumu sanırım.. o nedenle kasılıyosun ve olmuyor aynısını bende yaşadım denemen gereken pozisyonlar var onları yaparsan daha kolay olur. ilişki esnasında nefes egzerzisi yapman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…