Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olcağına inan ama olduğunda inanamıyorsun o da ayrı bi konuböyle gidersen olmaması için hiç bir sebep yok,belki yarın belki yarından da yakın

haklısın canım internet arada alıyorum yoğun çalıştığım için. hergün girebilsem şimdiye yenerdim:) zaten burada yazılanlardan cesaret geldi. bazen kırılıyo insanın cesareti ama herşey elimizde gerçekten. ben egzersiz yapamıyorum. direk eş denemesine geçtim ilk denemede adetimin bittiği günün ertesiydi.romantik bi ortam hazırladım ve kocamın doğum günüydü. ogece hiç yapamadığım şeyi yaptım ve üste çıkarak bacağımı açtım kocam şaşırdı zaten hiç beklemiyordu biraz girdi ama o direnemedi:) .içime boşaldı bunu hissettim.sonra başka birgün yine denedik artık bacaklarımı kasmıyorum bunu yapabilmek bile şahane birşey. 2-3 gündür görüşemiyoruz vardıyalı çalışıyoruz. nasipse bugün yine deneyeceğiz. inş. bende yeneceğim ve yapacağım artık kadere bırakmak yok. benide bekleyin yanınıza 16 ay boşa gitmiş diyeceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…