- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.681
merhaba althea cok güzel yazıyorsun okudukca rahatlıyo insan. bende inş. yenecegım bu illeti. cok az kaldı bunu biliyorum artık bacaklarımı açabilliyorum eşim bile şaşırdı doktora gidecekken vazgectim ben yapacağım dedim ilerleme var bakalım kasım gelini olurum belkii:)
althea canım çok teşekkürler yazdıklarını okumak sanırım telkin gibi geldi bana, eşimin yanına gittim ve dün kaç saat olmayan şey 2 dk oldu. penisin birazını alabildim :) bu bile bana mutluluk verdi umut ışığı oldu. ben de hissettim biraz girdiğini, biraz daha rahat olmam lazım galiba. burası nasıl bi yerki insana çooook iyi geliyo. aslında sizinde bildiğiniz şeyleri başkasından duymak nasıl da rahatlatıyo anlamıyorum.
ben ne yaptım ki...bu çok güzel bir haber çok sevindim gerçektenşimdi birazı oldu ya bir sonrakinde kendini daha güçlü hissedeceksiin ve daha rahat olacaksın p...sin başı girdikten sonra gerisini hissetmiyorsun o yolunu buluyor.çok az kaldı gelin olmana böyle devam et canım ayyyy çok mutlu oldum anlatamam
kızlar ya bşey dicem böle samimi olduklarımız yani hergün girip konustuklarımız facede felan arkadas olabiliriz belki aynı sehirden aynı semtten olup gercektede konusabiliriz
aynı şeyi bende düşünmüştüm hatta herkesin yaşadığı yere bakıyom belki aynı şehirde oluruz diye
yani aynı yerdeysek tek burda değil gercektede görüşürüz
canım yaa böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum:) sizinde sevincimize ortak olmanız daha da mutlu ediyor. olacağına inanmak istiyorum hem de çok. ayın 1 gibi regl dönemim o zamana bitsin istiyorum araya zaman girmesin. gerçekten dediğin gibi olacak dimi?
Facede mi ekleşecekmisinizz?? Bu konuyla İlgilimi konuşuyosunuz yoksaa benmi yanlış anladımm
evet canım doğru anlamıssın hani nöle hergün giren samimi oldugumuz arkadaslar ordan da ekleyebiliriz dedik
Hmm anladım tatlım. İyii Bakalımm.. Ee nasıl gidiyor egzersizler bakalım ??
iyi şimdilik gecen gn 4e cm diya dün 7.5 cm aldım içimdeyken 10 dk yürüdüm ilerliyorum işte yavas yavs sence nasılım
merhaba canım.bu hastalık gereçketen psikolojik ben böyle olacağımı biliyordum çünkü abuk subuk hikayelere inanıp beynimi doldurmuştum.sevgiyle olan herşey güzel olur.siz eşinle birbirinizi sevdikten sonra ne sen ona zarar verebilirsin ne de o sana.doktora da gitsen forumu da okusan hiç biey yapsan bile herşey senin elinde.sen yapacağına inanıyorsan hiçbirşey elinden kurutulamaz.asıl zor olan egzersize başlamak.benim gerçek vajiyi yenmem meğer ılk egzersizimmiş,sonrası hep aynı olup gidiyor.bacaklarını açabilemn çok güzel bir başlangıç korkunu yenmişsin eee daha ne olsun
Gayet GüzelDevam et. Gün geçtikçe biraz daha kalınlaştırarak dene. Eşine egzersiz yaptırmayı unutma amaa
yani aynı yerdeysek tek burda değil gercektede görüşürüz
Bende katılıyorum arkadaşlar, herkes yaşadığı şehiri yazsın o zaman ona göre iletişim kuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?