Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay inan 2 parmaktan sonra aparat diceksin diye ödüm koptu :) belki parmakla yenebilirim ya şu an o kadar mutluyum ki :) canım o yanma zamanla geçer değil mi 2 ye denedim yine aldım 2 parmak üst üste aparatı kullanmadım eşime söylesem mi acaba ooooooo diyecek bizim hanımda gelişme var :):) ama tam egzersiz bitmeden ilişkiye girmeyeyim diyorum

Kesinlikle BeRaYY hiç aparat kullanmadan sadece parmakla yendi. 3 parmak tam boğum yaptıktan sonra deneyebilirsin Zaten önemli olan kendini hazır hissetmen eğer beyninde "tamam yaaa ben bunu yapabiliyorsam mutlaka penisi de alırım" diye bir düşünce gelişmeye başladı mı yendin bil Söyle tabii eşine yapabilirsen eş denemesi de yap, eşinin de iki parmağını yapmaya çalışın

Bu arada o yanma zamanla geçmiyor ama azalıyor ve alışıyorsun zaten normal bir şey geliyor sana

cadı kedicim :) eğer yenersem adresini ver evine çiçek yollayacağım :):))
Canım benim Sen yen yeter ki o bana çiçekten daha güzel hediye olur

Son düzenleme:

Bu arada o yanma zamanla geçmiyor ama azalıyor ve alışıyorsun zaten normal bir şey geliyor sana

anladım canım :) vallahi beni rahatlattın en azından yanmanın ve acının ne olduğunu bile birbirinden ayırdım doktora söyledim hiç anlamadı. Birde o canımı yaktı. Yani burda senle konuştuktan sonra şu 2 gündür anladım ki burdan herkes duysun arkadaşlar olay bizde bitiyormuş bana da çok söylüyorlardı hep boş geliyordu gayet doğruymuş Ben tek parmağı bile korka korka alırken şimdi cup diye sokabiliyorum. ( SENİN SAYENDE ) dün iki parmak denedim olmadı canım yandı ama sonra aparat yaptım kendime onunla da beceremedim tam fakat bugün 2 parmağımıda 2. boğumundanda ileriye kadar aldım ( YİNE SENİN SAYENDE ) şaşılacak şey :) 2 günde :) inşallah herkesin yendiği gibi bende bu illeti yenicem Canım benim binlerce kez teşekkür ederim tekrar tekrar.. Ve bomba benim için bu HABER :) 3 PARMAK DENEDİM VEEEEEE İLK BOĞUMUNA KADAR ACIYAN YERDE HİÇ KASMADIM DERİN DERİN NEFES ALDIM İÇİME YAVAŞCA İLERLETTİM ARTIK YÖNÜNÜ TUTTURDUM VE 1. BOĞUMDAN BİRAZ DAHA İLERİSİNİ ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :):):):)::):):)::):):):)::):):):):)::):):):):)

ooo maşallah cnm ya tebrık ederım ne kadar guzel hızlı ılerlemıssın gercekten senın adına sevındım darısı dıer egzersızcı arkadaslarımızın basına:) desene uç parmaga geldıysen bugun yarın tammsın sende gelinsin he hadi hayırlısı inşalla bır an once

Harikasın süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yehuuuuuuuu 3 parmak son boğuma kadar al ve eş denemesine geç vallaha harikasın bu ne hız msn de destek oluyorum bir arkadaşıma ondan geç yazdım tatlım kusura bakma Ama çok mutlu oldum inan harikasın aynı hız devam

Bu arada benim sayemde değil bu senin başarın senin azmin senin cesaretin

Son düzenleme:

öylemi dersin yarın tamam inşallah canım 3 parmak ilk boğuma kadar aldım 2 günde bende şaşırdım :)

anlamadım canım öyle bir an geldi dedim ki acıyacak bişey yok 2 yi alan 3ü de alır hadi bir cesaret derin nefes aldım biraz yandı ilk boğumu geçtim ayaklarım titriyor böyle anlatamam sana biraz zorladım gibi oldu dedim tamam :) olucak bu iş dedim ve inan oldu inşallah 3 boğumuda alırım sorma bende şaşırdım sen dedin ya 8 cm öyle bir alırsın inanamazsın diyee bende nerdee dedim içimden 1 saat önce 3 parmak ne demek ya Allahım deli cesareti verdi bana boşu boşuna yedim bitirdim kendimi 1 sene ya lanet olsun yanma oluyor ama takmıyorum :):):):)

Olay budur Aynı benim gibi cesarete geldin Elab'ın dediği gibi ben 4 günde yendim sen 3 günde yenenlerden olacaksın

inşallahh canımmm ya peniste de aynı başarıyı gösterirsem birde 3 boğuma kadar alırsam bitmiştir bu iş :):):) yanarım yanarım neye biliyormusun kendimi bu kadar üzdüüğüme yanarım

Geç olsun güç olmasın

Sen bugün acı olmadığını, acı olan şeyin yanma olduğunu, onun da zaten geçtiğini görmüş oldun

Doğru yolu da buldun daha ne olsun ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallahh canımmm ya peniste de aynı başarıyı gösterirsem birde 3 boğuma kadar alırsam bitmiştir bu iş :):):) yanarım yanarım neye biliyormusun kendimi bu kadar üzdüüğüme yanarım

inşallah canım yaparsın tabi bende yaparım ben daha hiç başlamadım bile bende çok üzülüyorum daha fazla üzülmeden bu işi bitirmeye karar verdim inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…