Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öylemi dersin yarın tamam inşallah canım 3 parmak ilk boğuma kadar aldım 2 günde bende şaşırdım :)

anlamadım canım öyle bir an geldi dedim ki acıyacak bişey yok 2 yi alan 3ü de alır hadi bir cesaret derin nefes aldım biraz yandı ilk boğumu geçtim ayaklarım titriyor böyle anlatamam sana biraz zorladım gibi oldu dedim tamam :) olucak bu iş dedim ve inan oldu inşallah 3 boğumuda alırım sorma bende şaşırdım sen dedin ya 8 cm öyle bir alırsın inanamazsın diyee bende nerdee dedim içimden 1 saat önce 3 parmak ne demek ya Allahım deli cesareti verdi bana boşu boşuna yedim bitirdim kendimi 1 sene ya lanet olsun yanma oluyor ama takmıyorum :):):):)

Olay budur Aynı benim gibi cesarete geldin Elab'ın dediği gibi ben 4 günde yendim sen 3 günde yenenlerden olacaksın

inşallahh canımmm ya peniste de aynı başarıyı gösterirsem birde 3 boğuma kadar alırsam bitmiştir bu iş :):):) yanarım yanarım neye biliyormusun kendimi bu kadar üzdüüğüme yanarım

Geç olsun güç olmasın

Sen bugün acı olmadığını, acı olan şeyin yanma olduğunu, onun da zaten geçtiğini görmüş oldun

Doğru yolu da buldun daha ne olsun ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallahh canımmm ya peniste de aynı başarıyı gösterirsem birde 3 boğuma kadar alırsam bitmiştir bu iş :):):) yanarım yanarım neye biliyormusun kendimi bu kadar üzdüüğüme yanarım

inşallah canım yaparsın tabi bende yaparım ben daha hiç başlamadım bile bende çok üzülüyorum daha fazla üzülmeden bu işi bitirmeye karar verdim inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz

inşallah canım yaparsın tabi bende yaparım ben daha hiç başlamadım bile bende çok üzülüyorum daha fazla üzülmeden bu işi bitirmeye karar verdim inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz

Ohoooo insan en azından ajuu'nun gaza gelmesiyle gaza gelir "dur bakiim ben de bi deneyim der" yahuuu kız sabahtan beri korkulcak bişi yokmuş bu kadar zaman niye beklemişim diyip duruyor ayıp ayıp

Bazen cadılığım tutacak hıııııııı

:)) canım ben karar vermiştim zaten başlamaya hatırlarsan tabi sadece serçe parmağımı almıştım sonra regl oldum ondanda yeni bittim o yüzden bişey yapamadım daha yoksa banada bi anda deli cesareti gelmişti jelsiz bişeysiz öyle serçe parmağımı koymuştum :) inanıyorum devam etsem bu işi bitireceğim en kısa sürede ve başlıyacağım yarın inş şuan işteyim ve akşamda misafir var inş yarın bende başlarım bir aksilik çıkmasa

Canım ya kusura bakma bazen hatırlayamıyorum çok kişiyle yazışınca egzersiz aşamalarını da karıştırıyorum kihkih

Hadi bakalım seni de bekliyoruz aynı azimle

Canım ya kusura bakma bazen hatırlayamıyorum çok kişiyle yazışınca egzersiz aşamalarını da karıştırıyorum kihkih

anlıyom canım nerden hatırlayacan o kadar kişi yazıyo ki normal yani inşallah canım sizlerin yardımıyla bende yencem kasım olmasa da aralık gelini olcam inş yeni yıla daha mutlu huzurlu gircem Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…