Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tarif ettiğin acı batma gibi mi yoksa yanma gibi mi? Yanma gibiyse normal canım. Katlanılmayacak bir şey değil. Biraz sık dışını o yanma aparat girdikten sonra geçiyor Hangi pozisyonda deniyorsun egzersizleri?

8 cm uzunluk mu kalınlık mı? Yani bende mezro yok ölçmedim hiç ama parmağın kalınlığı 8 cm olmaması lazım?:44::44::26:

cadıkedi mumdan aparat yaptım ama alamıyorum itemiyorum içime parmağımı yavaş yavaş alabiliyorum artık jelle tabi ne yapmalıyım ben

Canım mumlu çalışma konusunda althea'dan yardım alabilirsin. Ben hiç mumla çalışmadım. İstersen sana kendi aparat yöntemimi söyleyeyim? Belki onunla başarırsın? Mum bana hep itici gelmiştir sert diye :26:

Tarif ettiğin acı batma gibi mi yoksa yanma gibi mi? Yanma gibiyse normal canım. Katlanılmayacak bir şey değil. Biraz sık dışını o yanma aparat girdikten sonra geçiyor Hangi pozisyonda deniyorsun egzersizleri?

önce ayakta denedim bacaklarımı açarak çünkü ilk orta parmakta çalıştığım zaman ayakta alışmıştım ayakta alıyorsam oturarak yani sırtımı duvara yaslayarakta çok rahat aldım. Bunuda öyle denedim olmadı yani biraz acı biraz yanma ortası tarif edemiyorum cnm ya anlarsın beni aparat orda canımı yakınca çekiyorum işte aslında üstüne mi gitmeliyim bu seferde kasılma oluyor canım acıyacak korkusuyla nyapamıyorum aslında yapabilirim biliyorum güvenim tam da işte

sen nasıl çalışmıştın evet banada sert diye itici geliyo baş kısmı zaten ince diye alıyom itemiyom acıyacak diye sen nasıl çalışmıştın

8 cm uzunluk mu kalınlık mı? Yani bende mezro yok ölçmedim hiç ama parmağın kalınlığı 8 cm olmaması lazım?:44::44::26:

yok be tatlım :) 8 cm kalınlıkta olan parmağı ben biraz zor sokarım oraya :) kalbim yetmez herhalde uzunluğu 8 cm :) aparatta 8 cm uzunluğunda 2 cm fln kalınlığında ne diyorsun aparat ile ilgili kaç cm yapayım sence

sen nasıl çalışmıştın evet banada sert diye itici geliyo baş kısmı zaten ince diye alıyom itemiyom acıyacak diye sen nasıl çalışmıştın

Canım bir tane kulak çubuğunu birkaç kat peçeteye sar, streçle ve doktor eldivenine geçir. Peçete olduğu için yumuşak oluyor ben çok rahat almıştım onu

Aparatın kalınlığı iyi şimdilik Merak etme zamanı gelince 8 cm i öyle bir alırsın ki kendine şaşarsın :) Şimdi aynı gene oturduğun pozisyona geç, aparatı vajinin ucuna getir bekle. Öyle bekle hiç itme. Onun orada olmasına alış Sonra tv falan aç bir şeylere bak. O orada öyle beklesin. Sonra çok çok çok yavaş çok çok az bir şekilde it gene bekle, sonra gene çok çok çok az bir şekilde it gene bekle, bu şekilde yapmaya çalış, acı hissettiğin an çekme bırak , derin nefes al bekle, acı bir süre sonra geçer, böyle bekleye bekleye dene bir de

İNANIYORUM SANA :):) inşallah canım benim ya o acıyan yere getirip bekleticem baktım acı çekiyorum bırakıcam ama onu ordan almıcam ben hemen girsin istiyorum itiyorum büyük ihtimal ondan oluyor birde cnm acı çektiğim yerde ıkınarak deneyim mi yoksa daha mı çok yakarım canımı ıkınınca kayıp giriyorda ama parmakta öyle yani

Ben ıkınmayı hiç beceremezdim ıkınınca çıkardı sen beceriyorsan ıkınmayı dene daha yardımcı olur Aynen öyle hemen ittirme derin nefes al bekle, bak göreceksin olacak, yavaş yavaş öyle aceleye gerek yok

tatlım yine denedim dediğin gibi kendimi dinledim tamamen acı değil yanma hissi aynı dediğin gibi yanıyor ilk girişte parmağımı soktuğum o yere baktım içimde sağa sola doğru kaydırdım açılıyor yani bunu anladım da yine denedim ordan içeri girerken bir yanma oluyor daha doğrusu içeri girmiyor parmak cup diye giriyor cnm ya sinir oldum off aparatı attım elimden 2 parmağımı küs şekilde yaptım ve aldım :):) şoka girdim şoka biraz yanma oldu ama 2 boğuma kadar soktum cnm ne diyorsun var mı gelişme :):):) 2 parmakla devam edeyim ben aparatı bıraksam :S

Tek kat streç mi? Bir etkisi olduğunu düşünmüyroum ama peçetenin ucunu kıvır peçete ucu daha ince olsun yani öyle streçle

hı anladım benim peçetinin ucu p.. ucu gibi biraz kalın sanırım ondan alamadım ilkte ama başka birşeyi başardım 2 parmak küs durumda içime aldım biraz yansa da beklettim ve sonucunu aldım canım :) bu bile benim için mükemmel bi başarı ya inanamadım kendime dün denedim 2 parmak olmamıştı şimdi oldu Şaşırdım kaldım :):):):):):)

Süper bir gelişme canım işte Tebrik ediyorum seni Harikasın iki parmakla devam et, aparat yapmak zorunda değilsin BeRayy parmakla yenmişti sadece

Üçüncü boğuma gitmeye çalış Bak dün yapamıyorum dediğin şeyi bugün yaptın Bak girişteki o yanma normal, ona katlanabilirsin hepimiz yaşadık onu

ya yönü bulamıyorum ben aparatla yaptım anlattığın gibi ama yok yönü bulamıyorum acıyo

Ne yapıp edip o yönü bulacaksın yoksa acımaya devam eder

Bak acıdığında çekme... sabret... bekle... bekleyince ve derin nefes alınca geçer o acı, sonra poponu hafif yukarı kaldır, aparatın dışarıdaki ucunu kendine çek yani yukarı kaldır bulacaksın o yönü ben sana güveniyorum hemen pes etmek yok

Acele etme, hemen ittirme, bekle sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…