- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.021
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabı olcak ama :):):) parmakta inan hiç bişi yok alırsın çok rahat en kolayı parmak yönünü bulduktan sonra sen istemesen bile inan bana o yolunu buluyor :):) ama şu aparatta bende yapamıyorum be cnm
oofff şu aparatta girişte bir acı olouyor ya oysa aparatsız tek orta parmağımı cup diye içime sokabiliyorum alışkanlık oldu parmak kendimi rahat hissediyorum aaa ben bunu şimdi çok rahat alırım diyorum sonra aparata geçiyorum daha ilk girerken bir acı daha sonra yönünü bulmaya çalışırken 2. bi acı daha zaten 2 parmak küs şekilde alamıyorum parmağım 8 cm aparatta 8 cm fakat aparat 2 parmağım üst üste binmiş hali gibi kalın yaptım alışmak için yardım kızlar aparatta niye acı parmakta hiç tık yok
cadıkedi mumdan aparat yaptım ama alamıyorum itemiyorum içime parmağımı yavaş yavaş alabiliyorum artık jelle tabi ne yapmalıyım ben
Tarif ettiğin acı batma gibi mi yoksa yanma gibi mi? Yanma gibiyse normal canım. Katlanılmayacak bir şey değil. Biraz sık dışını o yanma aparat girdikten sonra geçiyorHangi pozisyonda deniyorsun egzersizleri?
Canım mumlu çalışma konusunda althea'dan yardım alabilirsin. Ben hiç mumla çalışmadım. İstersen sana kendi aparat yöntemimi söyleyeyim? Belki onunla başarırsın? Mum bana hep itici gelmiştir sert diye :26:
8 cm uzunluk mu kalınlık mı? Yani bende mezro yok ölçmedim hiç ama parmağın kalınlığı 8 cm olmaması lazım?:44::44::26:
sen nasıl çalışmıştın evet banada sert diye itici geliyo baş kısmı zaten ince diye alıyom itemiyom acıyacak diye sen nasıl çalışmıştın
yok be tatlım :) 8 cm kalınlıkta olan parmağı ben biraz zor sokarım oraya :) kalbim yetmez herhaldeuzunluğu 8 cm :) aparatta 8 cm uzunluğunda 2 cm fln kalınlığında ne diyorsun aparat ile ilgili kaç cm yapayım sence
Canım bir tane kulak çubuğunu birkaç kat peçeteye sar, streçle ve doktor eldivenine geçir. Peçete olduğu için yumuşak oluyor ben çok rahat almıştım onu
Canım bir tane kulak çubuğunu birkaç kat peçeteye sar, streçle ve doktor eldivenine geçir. Peçete olduğu için yumuşak oluyor ben çok rahat almıştım onu
Aparatın kalınlığı iyi şimdilikMerak etme zamanı gelince 8 cm i öyle bir alırsın ki kendine şaşarsın :) Şimdi aynı gene oturduğun pozisyona geç, aparatı vajinin ucuna getir bekle. Öyle bekle hiç itme. Onun orada olmasına alış Sonra tv falan aç bir şeylere bak. O orada öyle beklesin. Sonra çok çok çok yavaş çok çok az bir şekilde it gene bekle, sonra gene çok çok çok az bir şekilde it gene bekle, bu şekilde yapmaya çalış, acı hissettiğin an çekme bırak , derin nefes al bekle, acı bir süre sonra geçer, böyle bekleye bekleye dene bir de
hemen deniyorum sağol umarım bunun faydası olur deneyip yazcam hemen
İNANIYORUM SANA :):) inşallah canım benim ya o acıyan yere getirip bekleticem baktım acı çekiyorum bırakıcam ama onu ordan almıcam ben hemen girsin istiyorum itiyorum büyük ihtimal ondan oluyor birde cnm acı çektiğim yerde ıkınarak deneyim mi yoksa daha mı çok yakarım canımı ıkınınca kayıp giriyorda ama parmakta öyle yani
aynısını yaptım bende ama tek streçte benim ki ondan mı alamıyorum acaba ?
Ben ıkınmayı hiç beceremezdim ıkınınca çıkardı sen beceriyorsan ıkınmayı dene daha yardımcı olurAynen öyle hemen ittirme derin nefes al bekle, bak göreceksin olacak, yavaş yavaş öyle aceleye gerek yok
Tek kat streç mi? Bir etkisi olduğunu düşünmüyroum ama peçetenin ucunu kıvır peçete ucu daha ince olsun yani öyle streçle
Acele etme çok yavaş hareket et
tatlım yine denedim dediğin gibi kendimi dinledim tamamen acı değil yanma hissi aynı dediğin gibi yanıyor ilk girişte parmağımı soktuğum o yere baktım içimde sağa sola doğru kaydırdım açılıyor yani bunu anladım da yine denedim ordan içeri girerken bir yanma oluyor daha doğrusu içeri girmiyor parmak cup diye giriyor cnm ya sinir oldum off aparatı attım elimden 2 parmağımı küs şekilde yaptım ve aldım :):) şoka girdim şoka biraz yanma oldu ama 2 boğuma kadar soktum cnm ne diyorsun var mı gelişme :):):) 2 parmakla devam edeyim ben aparatı bıraksam :S
ya yönü bulamıyorum ben aparatla yaptım anlattığın gibi ama yok yönü bulamıyorum acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?