Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım yaparsın tabi bende yaparım ben daha hiç başlamadım bile bende çok üzülüyorum daha fazla üzülmeden bu işi bitirmeye karar verdim inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz

Ohoooo insan en azından ajuu'nun gaza gelmesiyle gaza gelir "dur bakiim ben de bi deneyim der" yahuuu kız sabahtan beri korkulcak bişi yokmuş bu kadar zaman niye beklemişim diyip duruyor ayıp ayıp

Bazen cadılığım tutacak hıııııııı

:)) canım ben karar vermiştim zaten başlamaya hatırlarsan tabi sadece serçe parmağımı almıştım sonra regl oldum ondanda yeni bittim o yüzden bişey yapamadım daha yoksa banada bi anda deli cesareti gelmişti jelsiz bişeysiz öyle serçe parmağımı koymuştum :) inanıyorum devam etsem bu işi bitireceğim en kısa sürede ve başlıyacağım yarın inş şuan işteyim ve akşamda misafir var inş yarın bende başlarım bir aksilik çıkmasa

Canım ya kusura bakma bazen hatırlayamıyorum çok kişiyle yazışınca egzersiz aşamalarını da karıştırıyorum kihkih

Hadi bakalım seni de bekliyoruz aynı azimle

Canım ya kusura bakma bazen hatırlayamıyorum çok kişiyle yazışınca egzersiz aşamalarını da karıştırıyorum kihkih

anlıyom canım nerden hatırlayacan o kadar kişi yazıyo ki normal yani inşallah canım sizlerin yardımıyla bende yencem kasım olmasa da aralık gelini olcam inş yeni yıla daha mutlu huzurlu gircem Allahın izniyle

:) kesinlikle canımm ya geç olsun güç olmasın inşallah en iyi haberlerimi vericem. :):):):)

ooo süpersin ya sabahtan beri ikimizde burdayız ben senin kadar olamasamda senden gaza geliyorum takipçinim bende sen bitir darısı bize inşallah cadıkedinin dediği aparatı yaptım onuda alamadım ama senin iki parmak denemenden güç alıp bende denedim ilk boğumu geçtim sonra bıraktım inşallah yencez senin adına çok mutlu oldum şu raporum az daha uzun olsaydı ya çalışırken zor oluyo(

anlıyom canım nerden hatırlayacan o kadar kişi yazıyo ki normal yani inşallah canım sizlerin yardımıyla bende yencem kasım olmasa da aralık gelini olcam inş yeni yıla daha mutlu huzurlu gircem Allahın izniyle

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Demekki sen de parmakla rahatsın. Boşver aparatı. Sen de parmakla çalış. Bak iki parmak ilk boğum da güzel bir ilerleme Azimmmmmmmm azimmmmmmmm

Demekki sen de parmakla rahatsın. Boşver aparatı. Sen de parmakla çalış. Bak iki parmak ilk boğum da güzel bir ilerleme Azimmmmmmmm azimmmmmmmm

zaten ajuunun yazdıklarını okuyunca heves geldi kalkıp tekrar egzersiz yapasım geldi akşam eşim gelince eşimede denetecem onun parmağını alabilecekmiyim yarın işe gidicem bu kadar çok egzersiz yapamıyorum ama yavaş olsun ama olsun sonunda dua edin bizee

Canım diyorum ya geç olsun güç olmasın

CANLARIM BENİMM :):)

CADI KEDİMM :):) ( BİTANESİN )

kızlarr asla korku yok... ATIN KAFALARDAN BUNU. ACI neymiş yaa.. kim korkar ondan.. inanın bana ben 2 günde 3 parmak yaptıysam hepiniz yaparsınız.... SADECE BİRAZ CESARET. ÜSTÜNE ÜSTÜNE GİDİN... KORKMAYIN..

kimse içine parmak sokarken ölmemiş :):):):):):):)

ŞARKI SÖYLEYİN... TV İZLEYİN... egzersiz yaparken ben OTURARAK VEYA YATARAK veya illa yatak odasında yapmadım AYAKTA BİLDİĞİNİZ AYAKTA KANEPEDE OTURURKEN.. TV İZLERKEN AKLIMA GELDİKÇE YAPTIM...

evet benim de acıyordu daha doğrusu YANIYORMUŞŞ.. bunuda öğrendim ACI yok kızlar. ACI yok HAFİF BİR YANMA var. ama inanın kendinizi ne kadar kasarsanız İŞTE ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ O ZAMAN YAŞARSINIZ.. ŞÖYLE DÜŞÜNÜN KASARSAM ACIR ! KASARSAM YANAR. KASARSAM YENEMEM !!!!!!!

inanın bana azim eden azıcık cesareti olan 3 parmağı gayet rahat allır.. 1 boğum 2boğum diye bişey yok bunu da söyliyim o yolunu buluyor...

hafif aşağıya doğru unutmayın....

VAJİNİSMUS sadece bizim kendimize yarattığımız biz psikolojik durum. BEN 1 SENE BOYUNCA LANET OLSUN ÜZÜLDÜĞÜME AĞLADIĞIMA EŞİMİ KIRDIĞIMA SAKIN KIZLAR SAKIN EŞLERİMİZİ ÜZMEYELİM ...

BEN HEPİMİZİN YAPACAĞINA İNANIYORUM.... HEDİ BAKALIM DERİN NEFES DOĞRUUUU EGZERSİZZZ.... ( KASMADAN ) SİZLERİ SEVİYORUM !!!

BIRAKMA DEVAM DEVAM.. SAKIN KORKMAA.. ben yaptım sende yaparsın... inanıyorum yaparsın.. sakın kasma... üstüne üstüne git.. yapıcam de az cesaret derin derin nefes alırken korkmuyorz....ooooo ne 2' si sen 3ü de alıırsın :)

kız masalla cok takdır ettım seni helal olsun valla ben bugun yarın demıstım ama yarını attım bı kenara evet gec olsun guc olmasın bunda haklısınızda bence sen bu hızla bugun bıtırırsın bu işi

Canım benim ya şımartma beni

Haydi bakalım bu azimle akşam dene sen

Yarın da inşallah güzel haberlerini alırız

Cnm inan bana eşinden önce bunu sen bi önce kabül et.. Nasıl çişimiz gelince tuvalete gidiyorsak egzersizler zaten hep aklımızda onuda aynı o şekilde.. bende çok bir egzersiz yapmadım.. 2-3 gün ya saatlerce değil. sen sadece şunu bil ki ben yaparım de..

Cadı kedim bana çok yardımcı oldu.. ama hep dediği şuydu yani olay bende bitiyor.. yani olay bizde bitiyor... üstüne üstüne git... Sakın korkma.. yapıcaksın sende benim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…