- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.121
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
sağol canım oldu bitti kurtuldum sonundayaaaaa acı macı hiç bişe yokkkkkk
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
canım cok sevindim benimde yarın evlilik yıldönümüm o güne kadar yencem demiştim bende yendim önümüze hedef koyunca dahada hırs yapıyorm allahım baska dert sıkıntısı vermesin inşallah64 64 64 64 halaylar sana
tebrikler canımAllah başka dert sıkıntı vermesin. halaylar sana gelsin
tebrik ederim canımAllah yenemeyen diğer arkadaşlara yenmeyi en kısa zamanda nasip etsin...
teşekür ederim saol.. diğer arkadaşlarında hep yanında olcam destek cıkçam elimden geldiği kadar
en büyük destekcilerim berayyyyyy cadıkediiiiii nerdesinizzzz diğer arkadaşlarım haydi halayaaaaçok teşekür ediyorum sizlere bugün çok mutluyum
Tebrikler bende varım halayda
arkadaslar uzun zamandır takıp edıyorum dedıgım gıbı 8aylık evlıyım anestol denedım sadece kayganlasıyor baska bırıse yaramadı sayfaları bastan okudum bıraz egzersızler ıcın anlayamadım nası olacak ne sekılde baslamalıyım hıc umudum yok artık ..dıger arkadaslarında dedıgı gıbı cewreden bebek baskısı war.cunku ıkımızde ılk cocuguz aıleler baskı yapıyor ..yasımız genc Allahtan ıs guc var dıyorum ama nasıl olacak hıc bılmıyorum off ..cevap yazan arkadaslardan Allah razı olsun ...sorunlu arkadaslara Allah yardım etsın .iyiki bu sıte war
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına :))günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
evet canım 2 biraz zor şimdilik.zaten tek parmak bile sıkışıyo gibi geliyo ama giriyo esnemesi için bekletmemmi lazım içerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?