Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben de aynı zamanda parmak egzersizi yapyorum ama ilginç eşimle daha rahat çalışıyorum insallah az kaldı jelsiz alabilmekte ayrıca sevındırıyor benı bakalım Allahım bu illetle uğrasan herkesin yardımcısı olsun bizleri destekleyenlerdende Allah razıolsun

çok sagol canım benım ben penis denemesi içinacele ettim bır anda kendıme çok güvendım galıba sımdı 2 parmak deneyeceğim desteğin için çok tesekkur ederım

Çok İyi Canım senin adınaa çokk sevindim. Seninde dediğin gibi artık bunun devamı gelir. Bol bol egzersiz yapmaya devam et.

Tek parmağa iyice alış. Sonra 2 parmağa geçersin tatlımm

evet canım 2 biraz zor şimdilik.zaten tek parmak bile sıkışıyo gibi geliyo ama giriyo esnemesi için bekletmemmi lazım içerde ?

Ben tlfdan giriyorm biraz yavas olabilir iletilerim serce parmakla basladim 2parmak yapaabiliyorum suan ama orta parmak tam girdiginde vajina sonlaniyo gibi daha ilerisi yok gibi bide vajina ici dar gibi tedirginim brz ne yapmam lzm simdi

slm arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum siteye vaninusmusu yeneli 4 ay olacak ben 5 yıllık evlıyım artık tek başıma yenemeyeceğimi anladım internetten araştırdım bir doktora gittim hatta gittiğim doktora bu sitedende bahsettım ve burdakı herkesı tebrık ettı burda yazılanlardan farklı birşey yapılmadı doktorda gerçekten çok güzel bir site doktordada sürekli egzersiz ve her çalışma esnasında aşama aşama aparat buyuyor hanı burdaki mum gibi ve doktor bana bepanten krem ve fito yeşil kırmızı bir krem verdı bunları aparatın üzerıne sürüp çalışıyordum fito krem mikrop kapmaması için bebantende kayganlaştırdı bu şekilde her hafta gittim ama çalışma yapoarak en son aşamada ben bıle kendıme inanamadım aparat o kadar buyuktukı sadece kendımızı kasmamak rahat bıraktığımız zaman o kadar rahat giriyorki ben bile şaşırdım ilk başta kasmadıktan sonra bir yer var orayı geçtıkten sonra dahada genişliyo sadece kendınıze guvenın ve doktor beyın bana sureklı soylediği gibi diğer insanlardan farkımız ne ve bana o kadar uzak gelen birşey vardı şuan kendım bıle bunu yazdığıma ınanamıyorum 2 aylık hamileyim geçen hafta kalp atışını dinlemeye gittim çok güzel bir duygu allahım tez zamanda bu sıkıntıdan hepinizi kurtarır inşallah inşallah bu yazdıklarım cesaret verır tez zamanda kurtulursunuz iyi akşamlar .............

Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum

Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum

canım uc parmaga gec yada mumla deneyebılırsın buarada bunları yaparken ıslanıyor veya sulanıyomusun kayganlasıyomu vajınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…