- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.101
eğer aparat fikri soğuk geliyorsa parmakla devam et... sen kendinde egzersiz yapıyor musun, yoksa sadece eş egzersizleriyle mi ilerliyorsun? eğer kendinde yapabiliyorsan bundan sonraki aşama iki parmak küs şeklinde olacak.. ya da yan yana da olabilir fark etmez.. ama eş parmağıyla yapıyorsan birden iki parmağa geçmek zor olabilir.. önce tek parmak çalışıp rahat olunca iki parmağa geçmeyi dene.. jelsiz eş parmağı sona geldiğinin habercisi.. hem eşine güven açısından da baya bir yol katetmişsin.. azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz..
Canım. Kesinlikle Aparatla yada Mumla Yapmak zorunda değilsin. Sadece Parmak egzersizi yaparak Bu illetten kurtulabilirsin.
Çünkü ben sadece parmak egzersizi yaparak yendim. Ve Sana parmakla İlgili çok yardımcı olurum. Eşinle Egzersiz yapman çok çok süper.
Eşine Güvenin geliyo yavaş yavaş. Sende Bol bol egzersiz yap. 2 parmağa geç işaret parmağı ve orta parmağını almayı dene.
Ne kadar zor gibi Gözüksede aslında zor değil. Yapabilirsin. 2 Parmak yan yana yaptıktan sonra 3 parmağa geçicez.
İşaret parmak orta ve yüzük parmak yanyana sokmayı deniceksin. Ve Ondan sonrasında Penis Denemesine Hazırsın demektir canım. Tabi bu yine sana kalmış. Kendini Ne zaman hazır hissedersen o zaman da yapabilirsin. Ben 3 parmak yan yana yaptıktan sonraa yendim çünkü
Çok İyi Canım senin adınaa çokk sevindim. Seninde dediğin gibi artık bunun devamı gelir. Bol bol egzersiz yapmaya devam et.
Tek parmağa iyice alış. Sonra 2 parmağa geçersin tatlımm
Herkese merhaba bende vajinismusum galiba burayo sessizce takip ediyordum ve egzersizlere basladim banada yrdmci olun ltfn bunu asmaliyim
Tmm simdi ne yapmam lzm es denemesine cesaret edemiyorum biran once bunu atlatmak istiyorum
Tmm simdi ne yapmam lzm es denemesine cesaret edemiyorum biran once bunu atlatmak istiyorum
ben de aynı sorunları yaşıyorum..neden ben diyorum((
Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum
Jel kullaniyorum ama ici cok dar gibi geliyo hala parmak egzersizi yapabildigim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?