- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.101
Tmm simdi ne yapmam lzm es denemesine cesaret edemiyorum biran once bunu atlatmak istiyorum
Tmm simdi ne yapmam lzm es denemesine cesaret edemiyorum biran once bunu atlatmak istiyorum
ben de aynı sorunları yaşıyorum..neden ben diyorum((
Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum
Jel kullaniyorum ama ici cok dar gibi geliyo hala parmak egzersizi yapabildigim halde
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
sağol canım oldu bitti kurtuldum sonundayaaaaa acı macı hiç bişe yokkkkkk
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?