Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum siteye vaninusmusu yeneli 4 ay olacak ben 5 yıllık evlıyım artık tek başıma yenemeyeceğimi anladım internetten araştırdım bir doktora gittim hatta gittiğim doktora bu sitedende bahsettım ve burdakı herkesı tebrık ettı burda yazılanlardan farklı birşey yapılmadı doktorda gerçekten çok güzel bir site doktordada sürekli egzersiz ve her çalışma esnasında aşama aşama aparat buyuyor hanı burdaki mum gibi ve doktor bana bepanten krem ve fito yeşil kırmızı bir krem verdı bunları aparatın üzerıne sürüp çalışıyordum fito krem mikrop kapmaması için bebantende kayganlaştırdı bu şekilde her hafta gittim ama çalışma yapoarak en son aşamada ben bıle kendıme inanamadım aparat o kadar buyuktukı sadece kendımızı kasmamak rahat bıraktığımız zaman o kadar rahat giriyorki ben bile şaşırdım ilk başta kasmadıktan sonra bir yer var orayı geçtıkten sonra dahada genişliyo sadece kendınıze guvenın ve doktor beyın bana sureklı soylediği gibi diğer insanlardan farkımız ne ve bana o kadar uzak gelen birşey vardı şuan kendım bıle bunu yazdığıma ınanamıyorum 2 aylık hamileyim geçen hafta kalp atışını dinlemeye gittim çok güzel bir duygu allahım tez zamanda bu sıkıntıdan hepinizi kurtarır inşallah inşallah bu yazdıklarım cesaret verır tez zamanda kurtulursunuz iyi akşamlar .............

Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum

Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum

canım uc parmaga gec yada mumla deneyebılırsın buarada bunları yaparken ıslanıyor veya sulanıyomusun kayganlasıyomu vajınan

günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum

canım cok sevindim benimde yarın evlilik yıldönümüm o güne kadar yencem demiştim bende yendim önümüze hedef koyunca dahada hırs yapıyorm allahım baska dert sıkıntısı vermesin inşallah64646464 halaylar sana

tebrikler canım Allah başka dert sıkıntı vermesin. halaylar sana gelsin

kızlar mrb konuyla cok cok alakasız olcak ama yarın evlilik yıldönümümüz gerçi hediye felan almak istemiyorum bişey yapmakta ama bi yanımda istiyo çünkü ben ona hediye felan alıyorum özel gün de ondan da bekliyorum gemeyince üzülüyorum çünkü ya unnutuyo ya bişe oluyo bide pek sevmiyo o öle şeyleri napmalıyım sizce

tebrik ederim canım Allah yenemeyen diğer arkadaşlara yenmeyi en kısa zamanda nasip etsin...

Selam kızlar ben bu vaji için doktora gitmiştim o da sizler gibi parmak egzersizini kegeli söylemişti , şimdi bir ay kadar izindeymiş gidemiyorum
yarın mum denemesi yapacağım kulak çucuğunu denedim ve başarmıştım. Bana şans dileyin . 6 aralıkta da eşimle çıkmaya başlayalı 2 yıl oluyo o zamana kadar bunu yenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…