- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.141
Cnm msn giremiyorm evimde net yok tlfdan yaziyorum cvplayabileceginiz kdriyla ben 2parmak yapiyorm simdi 3parmak mi olacak mumla mi sikildim egzersizlerden sonuca ulasmak istiyorum kendimi rahat biraksam olacak sanki ama birakamiyorum
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
Evet Canım Biraz Bekletebilirsin İçerde. Zaten Vajina Öyle Bişey ki Çıkardıktan sonra eski halini hemen geri alıyo. Acayip esnek bişey. Ben Bile Şaşıırıyorumm
canım ya ben ilk yaptığım kadar rahat yapamıyorum artık neden olabilir.ilk yaptığımda çok rahat girdi ama sonraki denemelerde zorlandım.ve çok dar bir yerden sanki sıkı bir yerden giriyo parmağım inş esner zamanla
Cvp icin saol cnm es parmagi bi sefer tek bogum oldu ama egxersizlere ara verdim ama zorlanmiyorum suan 3 parmak zorlayabilir hmn egzersize geciyorum simdi
Tebrik ederim canım. Allah Başka dert vermesinÇok Mutlu Oldumm Yenmenee Haydeeeeeeeeeeeeeeeee halaylarr sanaa gelsinnnn teyy teyy teyyyy
canım ya ben ilk yaptığım kadar rahat yapamıyorum artık neden olabilir.ilk yaptığımda çok rahat girdi ama sonraki denemelerde zorlandım.ve çok dar bir yerden sanki sıkı bir yerden giriyo parmağım inş esner zamanla
Tamam Canım. Hadi Bakalım doğru egzersize yılmak yok. Ara vermekte yok. Çünkü ara verdinmi başa dönüyosun. O yüzden sık sık egzersiz yapman lazım. Eşinedee yaptırmayaa devam et. Çok yararı olacak sanaa
Canım Bunlar Bizdede oldu. Mesela Ben bi yapardım çok iyi olurdu herşey süper giderdi. Öteki gün yapim derdim. Yapamazdım,korkardım. Canım sıkılırdı Ya ben daha dün yaptım bugün niye yapamıyorum Diye.. Ama Bu durumlar geçici. Şimdi sen ister istemez kendini kasıyosun,korkuyosun stres oluyosun. Haliyle Bazen Olamayabiliyo. O yüzden Sakin ol. Olacaktır. Sen Üstüne Git Vajinismusun !!
ne alemdesiniz arkadaşlar bende egzersize başlıcam diyip diyip başlayamayanardanım..ama en yakın zamanda başlıcam..birde bişey duydum kızlar ilişkiyi denerken popoyu hafif kaldırmak gerekiyormus bu önemli tüyo bence başaran arkadaşlar siz ne dersiniz ve bunun gibi tüyalar verirseniz bize seviniriz.
Evet Canım Olabilir Daha Rahat Girmesi Açısından Popo Hafif Kaldırılabilir. Ama Önemli olan rahat olmak. Rahat oldunmu Öyle Bir Girip Kayıyoki
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?