Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba gecen hafta orta parmagımı birde 7cmlik aparatı rahatlıkla alabiliyodum cesaretlenip deneme yapmıştık fakat alamamıştım gecen haftadan bu yana hala devam edebiliyorum biraz önce 9 cmlik apartı biraz zorlansamda alabildim i,ki parmagımıda alabiliyorum:) inşallah en kısa süre yeneriz sunu bu hafta 10cme kadar gelmeye çalışıp hafta sonu tekrar denemeye calışcam inşallah olur bi yandan umutluyken bi yanda da yine olmucak gibi umutsuzum inşallah olur.. ben aparatta parmaga göre daha rahatım parmakta biraz kendimi kasıyo gibiyim illa üç parmaga kadar alabilmemiz grekiyomu dnemek için yoksa 10cm aparatı alcagım zaman denesem olurmu? Allah hepimizin yardımcısı olsun eşlerimizede bizede sabır versin

arkadaşlarbu arada ben parmak egzersizine başlıycam ama cesaretim bile yok lütfen iki kelimede olsa bişi söyleyin bana.. burda hastalara verdiğiniz desteği gördüm de sırf o yüzden üye oldum vallaaa....:
incegül banada parmak kadar itici gelen bişey yoktu ama sana bişey diyimmi çok alıştım ve rahatladım. eskiden vajinam sanki duvar gbi geliyodu sanki yırtılcak patlıcak kanlar fışkırcak:))) ama o kadar salakça bi düşünceymişki parmağımı ittirdiğimde ne kan geldi ne acı oldu. oranın deliği zaten açıkmış.. kandrılmışız bunca yıl:) şimdi bende egzersizlerde işaret parmağımdayım yakında iki parmağa geçicem... hadi sende başla ne duruyosun:))

geçmiş olsun canım sana darısı bize sen hangi doktora gittin hangi şehirde isim verebilirmisin bizede bide ücreti neydi

ben özel bi kliniğe gittim 2.500 lira verdim bağdat caddesinde bi yer.hiç bir egzersiz vermedi de.ben hiçbir şekilde parmak bile değdiremiyordum.isterseniz özelden tel.ini veririm.

arkadaşlar ben de bu dertten muzdaribim. inanın ne yapacağımı bilmiyorum. siz nasıl çözdünüz acaba, bana özelden msj atabilir misiniz doktoru?

arkadaşlar yapılacak egzersizleri en baştan itibaren nerden bulabilirim. herkes egzersizden bahsediyo ama bulamadım bi türlü.

hoşgeldin canım, öncelikle nefes egzersizini yap burundan nefes alıp diyaframı şişereksin sonra mum üfler gibi ağızdan vereceksin,bu senin rahatlamanı sağlayacak bunu gün içinde aklına gelidkçe yap.bu başlığın ilk sayfasında yer alan kegel egzersizlerini yap, vaji kaslarının kasıp kasıp bırakıyorsun, çişini yaparken durdurup devam eder gibi o bölgeyi kasıp kasıp gevşeticeksin, bunu günde 3 kere yap en azından her seferde de 10 kez tekrarla 3x10. sonra kendine bir kayganlaştırıcı jel edin parmak egzersizine başla nefes egzerisizni yap rahatla ayna ile vaji yi incele sonra serçe parmağına jel sür bolca ve yavaş yavaş içeri sokmaya çalış bu esnada nefes alıp vermeyi unutma bunlarla başla ilk olarak

şaka gibi ama kulak çubuğunu bile grdiremedim ya ben çok beceriksizim yada bir sorun ama ama kuru kuru denedim jelsiz ıslaklık yoktu ondan mı acaba olmadı yardımmm

bende hiçbirşey değdiremedim mecburen 2.500 lira verdik ve 2 saatte bitti.ama istersen sen yine de önce bi jel al,ben jelde kullandım denemek için ama hiç birşey yapamadım.umudunu kaybetme.İnşallah olur

oda sıcaklığı çok önemli canım dikkat et bak. harikasın kuzum yaaa devam devam nası mutlu oluyorsun dimi yaptıkça

Son düzenleme:
kulak çöpünü dahi itemeyince ben diyrum p.... nasıl grcek umarım egzersizleri yapabilirim akşam yine denicem offff

canım sakin ol bak derin nefes al rahatla jelin olsun mutlaka jeli sür ki kaymasına yardımcı olsun ben 3 kulak çubuğu denedim direk mesela hemen girmişti

çok teşekkür ederim canım sağol. bu egzersizler bu konu başlığında mı yazıyor. sayfalar çok olduğu için neresinde bulamadım da. bir de jel demişsin ama bi isim var mı acaba eczaneden ne diyip alayım?

aynen şimdi bu kadar mutlu oluyosak tamamladığımızda uçarız heralde mutluluktan:))

mesela ben dün tamamen başaramadık diye hüzünlendim eşim dediki tebrik ediyorum seni büyük ilerleme farkettik farkındamısın çok az kaldı inan buna dedi o baya moralimi düzeltti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…