- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.341
incegül banada parmak kadar itici gelen bişey yoktu ama sana bişey diyimmi çok alıştım ve rahatladım. eskiden vajinam sanki duvar gbi geliyodu sanki yırtılcak patlıcak kanlar fışkırcak:))) ama o kadar salakça bi düşünceymişki parmağımı ittirdiğimde ne kan geldi ne acı oldu. oranın deliği zaten açıkmış.. kandrılmışız bunca yıl:) şimdi bende egzersizlerde işaret parmağımdayım yakında iki parmağa geçicem... hadi sende başla ne duruyosun:))arkadaşlarbu arada ben parmak egzersizine başlıycam ama cesaretim bile yok lütfen iki kelimede olsa bişi söyleyin bana.. burda hastalara verdiğiniz desteği gördüm de sırf o yüzden üye oldum vallaaa....:
geçmiş olsun canım sana darısı bize sen hangi doktora gittin hangi şehirde isim verebilirmisin bizede bide ücreti neydi
ben özel bi kliniğe gittim 2.500 lira verdim bağdat caddesinde bi yer.hiç bir egzersiz vermedi de.ben hiçbir şekilde parmak bile değdiremiyordum.isterseniz özelden tel.ini veririm.
Bende yaklasik 2 senelik evliyim evliligimin 1 haftasinda vajinismus oldugumu anladim.gitmedigim doktor kalmadi.en sonunda bi doktor buldum ve beni 2 saatte kurtardi nasil oldu anlamadim 2 sene boyunca cektigim acilar son buldu.sizde lutfen bilmediginiz doktorlara gitmeyin benim canim cok yandi.
arkadaşlar yapılacak egzersizleri en baştan itibaren nerden bulabilirim. herkes egzersizden bahsediyo ama bulamadım bi türlü.
şaka gibi ama kulak çubuğunu bile grdiremedim ya ben çok beceriksizim yada bir sorun ama ama kuru kuru denedim jelsiz ıslaklık yoktu ondan mı acaba olmadı yardımmm
dün gece baştan başladım soğuk odada çalıştım kaslar büzüştü heralde zor oldu biraz sonra sobanın karşısına geçip yaptım rahat oldu.. şu an işaret parmağında ikinci boğumdayım:)) bugün de devam devammmm...
harikasın kuzum yaaa devam devam nası mutlu oluyorsun dimi yaptıkça
kulak çöpünü dahi itemeyince ben diyrum p.... nasıl grcek umarım egzersizleri yapabilirim akşam yine denicem offff
aynen şimdi bu kadar mutlu oluyosak tamamladığımızda uçarız heralde mutluluktan:))
arkadaşlar ben de bu dertten muzdaribim. inanın ne yapacağımı bilmiyorum. siz nasıl çözdünüz acaba, bana özelden msj atabilir misiniz doktoru?
aynen şimdi bu kadar mutlu oluyosak tamamladığımızda uçarız heralde mutluluktan:))
ciga özel msjdan yazamadım ben.yeni üye olduğunuz için özel yazamıyormuşum
mesela ben dün tamamen başaramadık diye hüzünlendim eşim dediki tebrik ediyorum seni büyük ilerleme farkettik farkındamısın çok az kaldı inan buna dedi o baya moralimi düzeltti benim
o zaman mümkünse ciga83@hotmail.com adresinden yazabilir misin canım.
gerçekten o anki mutluluk tarif edilemior canım yaa inşallah en kısa zzmanda tamamlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?