- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.301
eminim buradaki herkes atlatacak. Ben vaji nedir bilmlyordum ama eşim ilk günden beri netten araştırıyormuş. O safhaya gelene kadar egzersizleri yaptık. Tab ben eğzersiz olduğunu bilmiyorum. Hatta ben kızlık zarımı eşim 3 parmak denerken bilerek bozdu ve ondan nezaman kurtuldum 1 hafta sonra tam anlamıyla beraber olduk. Sanırım bu kızlık zarını tabu haline getirip bu hale geliyoruz.ne güzel sorunu çözmüşsün umarım bizlerde çözeriz.
yaklaşık olarak 20 gündür egzersiz yapmıyorum ve o kadar mutluydum ki kurtuldum diye.ama dün geceden beri moralim yine düştü.eşim 2 gecede bir gece çalışıyor.tabi arada da ya misafir geliyor ya davetli oluyoruz.pak deneyemedik ondan mı oldu acaba diyorum.bir de su bazlı ultrason jellerini nerden alabilirim.ilçede yaşıyorum.burda bulamam herhalde.internette satılıyormuş ama kargoda yazıyor ya ne olduğu çalışıyorum işe gelecek mecbur kargo.kimsenin görmesini bilmesini istemiyorum..ufff yaa napıcam ben şimdi.
Bende yaklasik 2 senelik evliyim evliligimin 1 haftasinda vajinismus oldugumu anladim.gitmedigim doktor kalmadi.en sonunda bi doktor buldum ve beni 2 saatte kurtardi nasil oldu anlamadim 2 sene boyunca cektigim acilar son buldu.sizde lutfen bilmediginiz doktorlara gitmeyin benim canim cok yandi.
evetttttttttttttttttttttttt çooooooooooooooooookkkkk mutluyum anlatama duygularımı canım şimdi ilk önce herkese faydası olasını istediğimiçin neler yatığımı anlatıyorum ilk önce kovaya sıcak su doldurdum ve banyoda o suya oturdum amaç vajindeki kaslarımı gevşetmek yaklaşık bir 10 dk bu şekilde banyoda kaldım sonra hemen yatakodasına gittim açıkcası önsevişmeyi uzun sürdürmedim 5 dk belki ardından eşimin baş parmağına anestol pomat kremi sürdüm ve içime sokmasını istedim o sokarken ben nefes alıp verdim burundan aldım ağızdan verdim eşim bile şaşırdı çünkü bu şekilde parmağın hepsini almışım sonra 5 dk kadar kaldı içimde sonra çıkardık tekrar sürdüm krem ve tekrar soktuk 5 dk daha kaldı içimde tabi ben yine nefes alıp verdim onu alırken ondan sonra çıkardı parmağı ve kayganlaştırıcı jeli sıktık içime ve nefes alıp vererek yine p...si içime aldım yavaş yavaş ve ıkındım ara sıra sırt üstüydüm yani eşim üstteydi ayaklarım karnıma doğru çekikti tamamen içime girmiş eşim inanamadım baktım gerçekten girmişti benim zarım esnek kızar o yüzden durumum ne bilmiyorum ama kan geldi çok değil tabi ama inanaın kızlar aylarca bunun içinmi ağladım uyuyamadım dedim acı falan yok güldüm halime çok mutluyum berayyyy çooook mutluyum çok şükür önce rabbime sonra bu siteye çok teşekkür ediyorum çünkü burda okuduğum başarı hikayeleri ve sizlerin tavsiyeleri işime yaradı
şaka gibi ama kulak çubuğunu bile grdiremedim ya ben çok beceriksizim yada bir sorun ama ama kuru kuru denedim jelsiz ıslaklık yoktu ondan mı acaba olmadı yardımmm
canım hoşgeldin aramıza bende hala yenemdim vajiyi son aşamalardayım , uzmanlarımız şuan yoklar ama ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışim. Bende senin gibiydim bir türlü başlayamadım parmak egzersizine okudum okudum geçtim burdakiler, herhalde bir ay falanda geçti. bana bununda bir erteleme hastalığı olduğunu inandırdılar ve gaza geldim o an için denedim nerdeyse 2 boğum aldım ve şok oldum inanırmısın ağlıcaktım sevinçten, hemen peşinden kulak çubuğu egzersizine bile geçtim onu da başardım .İnanamamıştım ya meğer ne kadar kolaymış keşke ertelemesydim dedim. Sende erteleme sakın bak çok kolay çekindiğin kadar yok, müziğini aç rahatla jelinide al, önce ayna ile incele kendini biraz işe yarıyor bu baya, sonra jeli sür parmağına derin derin nefes al ve yavaş yavaş ittirmeye başla kendiliğinden girdiğini gördüğün zaman inanamıcaksın sende
Sende yapabilirsin bunu yeterki iste
offff ya biz ne zaman kurtulacaz bu dertten....
şaka gibi ama kulak çubuğunu bile grdiremedim ya ben çok beceriksizim yada bir sorun ama ama kuru kuru denedim jelsiz ıslaklık yoktu ondan mı acaba olmadı yardımmm
canım fiziksel bi sorun var mıydı daha önce doktora gitmiş miydin? ama kuru denemenden ya da yönünü bulamamaktan kaynaklanmış olabilir.bu arada ne kadar oldu evleneli?
jel kullanırsan daha iyi olur tahriş olmaz kullandığın aparat da kayıp gider
ah ah bu gidişle benimki baya uzun sürecek ya hadi hayırlısı bir türlü egzersizde yapamıyorum
ah ah bu gidişle benimki baya uzun sürecek ya hadi hayırlısı bir türlü egzersizde yapamıyorum
ama artık yapmak zorundayız ne kadarlık evlisin
tam dün 3. ayımızı bitirdik.ben egzersizlerde bi ara ilerlemiştim ama bende çalıştığım için akşamları eve gidince hep erteliyorum aslında yarım saat ayırsam olacak sanki off bilmiiyorum
jel alıcamda bilmiyorum o bile olmayınca cesaretim kırıldı
bizde 5. ayımızı bitirdik bende aynı senin gibi akşam eve gidince yemekti çaydı şu bu derken erteliyom ama aslında yapmalıyız daha çok geç değil yıllarca yapamayanlardan olmmamak için ama işte burda böyle diyom akşam evde uygulamıyom offf bizde kurtulalım benim derdim egzersiz yapamamak değil aştım onu çok şükür ama ertelemek tek derdim
aynı sorun bendede var en son hatta 2 parmak tek boğuma kadar almıştım bide o aşamaya 2 günde gelmiştim ama ondan sonra hiç egzersiz yapamadım tam karar veriyorum bu akşam egzersiz yapcam diye yok yine bişey çıkarıyorum bugün yine bak akşam annemlere gitmezsem egzersiz yapmayı planlıyorum ama Allah büyük yine kendime ne bahane uydurcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?