Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar çok mutluyum dün iki parmakla çalıştım baktım oluyor eşime deneyelim dedim. yarısından fazlası girdi çok az kalmıştı ama öleçok terledim ki çok fena yoruldum bi yerde yine tıkanıp kaldı bıraksam olacak biliyorum ama şunu beynime anlatamıyorum. yine de çok fena gaza geldim bugün bi kez daha deneyecm:))) bana dua edin lütfen((

güliran çooookkk sevindimm canımmm:) inan bu yazdıklarını gülümseyerek okudum banada dua et bi an önce atlatayım....

çok teşekkür ederim cnım bence bunları uygulamalısın :) bugün ikinci denememi yapıcam ogünden sonra henüz yapamadım sanırım zamanla alışıcam allahın izniyle sende atlatıcaksın dua et ve gerekli aşamaları yap ben egzersiz yapmadım çünkü bilmiyordum böyle bişeyi o yüzden eşimle sık sık birlikte olmayı denedim kendimi sıktım ve p...si biraz içime alabildim sonra sanki orda duvar varmış gibi oluyordu ve çok acım oluyordu devam edemiyordum buraya yazdım ve kızlar bana yönümün yanlış olabilecegini falan söylediler tabi bir kadın doğuma gittim fizyolojik bişeyim yokmuş jel ve krem verdi yazdıklarımı okumuşsun zaten o şekilde yaptım ve çok şükür oldu ama zarım esnek bugün ekrar deniycem ve anne olmak istiyorum inş herkes bu hastlıktan kurtulur duacınızım cnm he bu arada görüşmekten bahsedilmiş bende istanbulda oturuyorum ve bu görüşmeye katılabilirm ve bundan çok memnun olurum böylelikle birbirimize daha çok yardımcı olabilirz :)

ben o kadar hüsrandan sonra p...s denemesine geçemedim daha hele şu parmaklarımla bi alışayım.. aynen buluşma olcak ama ne zaman belli değil:)

Canımmm Şunu söylemek istedim. Eğer alışmak istiyorsann. Sık sık yapmaya bakın. Çünkü ne kadar çok yaparsanız Alışman o kadar çabuk Oluyorr..

canım çokkk sevindim senin adınaa yarısını alan hepsini alır canım sen gerçekten yakınsınn artıkk..... kaldığın yerde devamlı popoya aşapıya doğru devam ettirr.emin aslında dahada kolay olan yeri kalmış...sen zor kısmını atlatmışsın....başaracaksınn halaylarınıda çekicez inşallahh...

selam kızlar kusura bakmayın 2 gundur benden hber beklıyorsunuz ama giremedım nete.komık ama cuma aksamı katarsısıde gaza getırdım ama sonumuz aynı oldu esım uyuyakaldı. sasırmayın olay soyle gerceklesti ben kendımı kasmayım dıye esıme deneyelım falan demedım yanı hersey normal gelıssın diye ama esım çok yorgun bır gun gecırmıs ve ben burda topikte takılırken dahadogrusu destek toplarken esım uyuyakalmı (((( cumartesı gunu soyledım ama egzersız apalım dedım esımde tamam edı ben egzersız sırasında cok gaza geldım esımın 2 parmaını falan da aldımkı deneyelım dedım eşim acleye gerek yok deı ben yok denelım dedım ama sadece ucunu alabılım hata dizlerım tıtredi bıde jelden cok sürmüşüz sureklı kaydı yönlendiremedim yani canım çok sıkıldı en kotusude pazar gündüz kafamda bugun biecek diye hazırlanıren regl oldum moralım çok çok bozuldu reglden öönce bitirmek istiyordum ama olmadı offffffffffffffffffffffffffffff

İns cnm kurtulursun bu durumdan bende suan ayniyim yariya kdr oldu cok terledim yoruldum biraktim tikandi dedigin dey bendede oldu sanirim baski o ittiremedim daha fzl ve biraktim ins kurtulacaz

canımmm inşallah valla nası istiyorum bi an önce bitirmeyi bi bilsen

canım pek ses çıkmadı kimseden katılmak isteyenlerle ayarlayalım o zaman tarih belirleyelim ne dersiniz???

bende hiçbirşey değdiremedim mecburen 2.500 lira verdik ve 2 saatte bitti.ama istersen sen yine de önce bi jel al,ben jelde kullandım denemek için ama hiç birşey yapamadım.umudunu kaybetme.İnşallah olur

mrb kalpsizce 2 saatte ne yaptıda bu doktor çözdünüz anacım bu kadar basıtte biz niye halledemiyoruz off yaaaa

canımm çok çok çok sevındım

best hadi bakalım çoğu gitmiş azı kalmış

kızlar ben buraya bugün üye olmuştum. daha önce hiç denemediğim parmak egzesizini falan sizlerden öğrenip denedim. hatta best arkadaşımla konuşmuştuk. buradan yavaş yavaş, önce kulak çöpü ile, sonra serçe parmak ile, işaret parmağıyla, iki parmakla denemem gerektiğini öğrendim. ben direk serçe parmakla başladım. baktım rahatça girdi tamamı, sonra orta parmakla denedim, o da neredeyse tamamen girdi. en son iki parmakla denedim. onu fazla zorlamadım, yarısına kadar filan girip biraz acır gibi olunca bıraktım. ama bunları yaparken hiç zorlanmadım. sonra acaba vajinismus değilmiyim acaba diye düşünmeye başladım. ama anlamadım o zaman niye olmuyor. bu saatte burada olanlar varsa lütfen yorum ve cevap bekliyorum sizlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…