- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.421
merhaba tebrikler az kalmış.. hiç umutsuzluğa kapılma.. bu hafta sonu olacak göreceksin.ben hiç parmakla yapmadım.. aparatla rahatsan onunla çalış..aparatın çevresi 10 cm olduğunda deneme yap. olacak göreceksin hemde egzersizlerden daha kolay olcak sen bile şaşıracaksın.. hadi bakalım haberini bekliyoruz.
ben özel bi kliniğe gittim 2.500 lira verdim bağdat caddesinde bi yer.hiç bir egzersiz vermedi de.ben hiçbir şekilde parmak bile değdiremiyordum.isterseniz özelden tel.ini veririm.
banada gönderebilir misiniz
banada telini özel msj atar mısınız çözüm oldu mu peki
vajinismus yeşim hanımın diye yazarsanız çıkar karşınıza.valla ben hiç inanmıyodum olcağına da gittiğimde.vee oldu sevinçten saatlerce ağladım valla.
yaa peki egzersiz yaptırmadı mı ne yöntem kullandı ki iki saatte çözdü diğer doktorlara göre ücret az
başka doktorlara da gittim onlar egzersiz verdi ama aylarımı hem çaldılar hemde egzersizleri yapamadım.çünkü hiç bi şekilde oraya parmak değdiremedim.bu doktor tek saatte kesin çözüm dedi inanmadım.hipnoz fln hiç birşey yaptırmadı.kendisi baktı kendisi orayı hazır hale getirdi eve git dene dedi orda da saatlerce ağladım olmıcak diye ama çok şükür ki oldu.
başka doktorlara da gittim onlar egzersiz verdi ama aylarımı hem çaldılar hemde egzersizleri yapamadım.çünkü hiç bi şekilde oraya parmak değdiremedim.bu doktor tek saatte kesin çözüm dedi inanmadım.hipnoz fln hiç birşey yaptırmadı.kendisi baktı kendisi orayı hazır hale getirdi eve git dene dedi orda da saatlerce ağladım olmıcak diye ama çok şükür ki oldu.
kalsizce cvp vermedin ama merak ediyoruz orayı hazırladı derken ne yaptıı
Ya Canım sende İnandınmı Şimdi dediğinee ???
Kadın Hiç bişey yapmamış ne egzersiz ne hipnoz..
Oraayaa bakmış hazır Hale Getirmiş. İlişkiyee Girebilirsin demiş..
Hadi Diyelim ki Tamam Orayı Hazır hale Getirmiş..
Gerçekten Bir Vajinismus Hastası Doktor Tamam orası hazır dediğinee hemen gidip te İlişkiyee filan giremezzz
Ya bu kız Vajinismuss Filan değill. Kendini Öylee Sanmışş
bacaklarımı bile acamaz haldeydim orayı uyuşturabilen bi krem sürdü. kendisi önce tek parmağını ittirdi ama almadı çok fazlaca ordaki kaslarda kasılmış olduğu için.ardından 2-3-4 parmağını soktu.aynadan bana gösterdi inanamadım.ama o yaptıklarını ben kesinlikle evde yapamadım daha öncesindeCanım Merhabaa 'Kendisi Baktı Kendisi Orayı Hazır Hale Getirdi Derkenn ?? Bu Lafından Hiç bişey anlamadım.. Ameliyat gibi bişey mi oldunn ??
Ya Canım sende İnandınmı Şimdi dediğinee ???
Kadın Hiç bişey yapmamış ne egzersiz ne hipnoz..
Oraayaa bakmış hazır Hale Getirmiş. İlişkiyee Girebilirsin demiş..
Hadi Diyelim ki Tamam Orayı Hazır hale Getirmiş..
Gerçekten Bir Vajinismus Hastası Doktor Tamam orası hazır dediğinee hemen gidip te İlişkiyee filan giremezzz
Ya bu kız Vajinismuss Filan değill. Kendini Öylee Sanmışş
netten baktım da kadın doğum uzmanı yeşim yerçok çıktı bu doktormu 2 saatte çözdü ne yaptı peki
bacaklarımı bile acamaz haldeydim orayı uyuşturabilen bi krem sürdü. kendisi önce tek parmağını ittirdi ama almadı çok fazlaca ordaki kaslarda kasılmış olduğu için.ardından 2-3-4 parmağını soktu.aynadan bana gösterdi inanamadım.ama o yaptıklarını ben kesinlikle evde yapamadım daha öncesinde
valla bende çok merak ettim vajinusmus hastası olan doktorada ellettiremez arkadaş cvp verse merakımızda gidecek ama yazmadı bişey
ben üstelikte ağır vaji idim 2 sene boyunca hocaya mı gitmedik.bu egzersizleri yaptıranlara mı,jelmiş,cesaret hapıymış hepsini kullandım denedim.zaten bu kadını bulamasaydık yuvamızda yıkılıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?