- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.461
Bu ay gelinlerimiz var sanırım:44: Ben girmediğim süre zarfında gelin olanlar olmuşAma ben geçmiş sayfaları çok ziyaret edemediğimden göremedim
O bahsi geçen gelinler bana ulaşsalar da vajinismusu yendikleri tarihleriyle beraber listeye isimlerini eklesem
Onların yerine hayırsever bir kk üyesi de aynı şeyi yapabilir tabi
Sağol canım aklım hep sizdeydi ama bu ara çok sık giremiyordum işteşükür biraz vakit buldum da girdim hemen
Bu ay gelinlerimiz var sanırım:44: Ben girmediğim süre zarfında gelin olanlar olmuşAma ben geçmiş sayfaları çok ziyaret edemediğimden göremedim
O bahsi geçen gelinler bana ulaşsalar da vajinismusu yendikleri tarihleriyle beraber listeye isimlerini eklesem
Başarısız olmaktan korkarsan başarısız olursun. Ben eş denemesine geçmeden önce kafada olayı bitirmiştim. Kendimi daha denemeden gelin olarak görüyordum
Kan falan öyle abartıldığı gibi gelmiyor yahu... Bir iki damla bir şey o da kan renginde değil zaten
Canlarım Yarın Tarih 12.12.12
Böyle Güzel Bir Tarihte Vajinismusu Yenmeye Ne dersinizz ??
Adınızı Tarihee YazdırınnHaydiii Harekete Geçinn..
Canlarım Yarın Tarih 12.12.12
Böyle Güzel Bir Tarihte Vajinismusu Yenmeye Ne dersinizz ??
Adınızı Tarihee YazdırınnHaydiii Harekete Geçinn..
valla haklısın ben bugün eş denemesi yapcam inş olur off ama ne zaman yapacam desem eve birileri geliyo sinir oluyom inş gelmezlerr
bol şans canımcım sana şimdiden aksilik olmaz inş da halledersin
buranın en bereiksiz gelini de benim kulak çöpünü dahi itemeyen gelin olarak yazın benidelisteye
üzülme başta hiç birimiz yapamıyorduk zor geliyordu ama gerçekten isteyince ve inanınca oluyor.. denemeye devam bıkmadan usanmadan.
istiyorum ama yine beceremiyorum neden acaba
cadıkedi yazdıklarını okumuştum sorunların vardı çok üzüldüm allah yardımcın olsun inş şuan her şey yolundadır yeni olduğum için çok yazamadım sana burda herkese yardımcı olmaya çalışan birine allahta yardım eder inş çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?