Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ankarada muayendeden sonra sıze sevıyesını soyler ona gore fıyat soyluyor tahmınen fıyatlar aynıdır 5 mılyar

5 milyarlık napıcak acaba çok merak ediyorum.. neyse ben olsam vermezdim canım yanlış anlama.. zaten bu parayı vercek durumumda yok o yüzden dedim.. inşallah sonucunu alırsın..

Beni yanlış anlamayın. Kimsenin doktora gitmesini engellemek değil amacım. Ama burada çok okudum bu durumları ben.

"Kendi kendime yenemiyorum ben doktora gideceğim" yazan çoğu kişi daha sonrasında

"Arkadaşlar doktor da parmak egzersizi verdi. Hatta çok yavaş ilerliyoruz" diyorlar...

Yine de siz bilirsiniz...:42:

Beni yanlış anlamayın. Kimsenin doktora gitmesini engellemek değil amacım. Ama burada çok okudum bu durumları ben.

"Kendi kendime yenemiyorum ben doktora gideceğim" yazan çoğu kişi daha sonrasında

"Arkadaşlar doktor da parmak egzersizi verdi. Hatta çok yavaş ilerliyoruz" diyorlar...

Yine de siz bilirsiniz...:42:

cadıkedi sana katılıyorum... bana eşim çok ısrar etti gdelim diye ben inatla gtmedim.. hatta doktorlar bu çaresizliğimizden yararlanıp sömürüyolar gbi geliyo bana:S

deliricemmm bennnn benımde şuan durumum olsa giderdim hemen napım bunu çekmektense param olsada gitsin derimmm regl im btsın emLa ve geitgelen jlele denicem inşl olur alllahım

Back
X