Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

7 cm yapabiliyorsun neden 8 cm e çıkarmıyorsun? 7 cm i alan 8 cm i de alır?

Azim yok azimmmmmmm

Ya evet azim yok doğru söylüyorsun ben de kızıyorum kendime zaten, 7,5 yaptım bu akşam oldu 8 e yaklaştım inşallah yarın akşam 8 denerim ama kalınlaştıkça zor itiyorum uzunluk da önemlidir sonuçta, kalınlık daha önemli ama uzunluk da önemli öyle değilmi?

egzersiz denedim ama olmadı ama p... denemeleri yapıyoduk artık istemiyor olmuyor madem beni yorma sevişelim kalkalım diyo ama ben artık sevişmekten tat almıyorum anlamıyor her seye bagırıp cagırmaya basladı anlıyorm altında ytan sebep o ama inkar ediyor eski sevdiğimi tanıyamz oldum beni sevmiyor sankiii aedersnz işini göreyimde nolursa olsun diyor bıktım artık

canım zaten namazlarımı kılmaya calısırım hep dua ediyorum rabbime inşallah sorunu çözecem bi gün ama o zamana dek kocam benden dahada soguyacak cunku deneme yapmıyor artık sadece işini görüp kalkmak istiyor arrtık bizde 4-5 ay oldu evleneli işte cok değil

Anladım.Allah başka dert vermesin diye de dua et.insan ne kadar çaresiz kalıyor biliyorum ben.ama umudumu yitirmedim elbette olacak Allah bir kapı bize de açar buna İnan.

canım ben 1 buçuk yıllık evliyim ve aynı durumdayım.ama artık eşimi boşverdim kendim için çabalıyorum.ve bu akşam vaji ye dokunamazken iki parmak bile yaptım ve yaptıkça eşimin tavrı değişti inanmaya başladı.ona kendini inandır çabala.önce kulak çöpüyle yap.yapmadan önce duş al rahatla ve hayal kur yaptığını ve yaptıktan sonra içinde oluşan huzuru düşün.daha sonra yavaşça başla.nefes egzersizi yap.önce bir dk hızlı hızlı burundan nefes al ağızdan ver sonra ağızdan ağızdan ver ve son olarak yavaş yavaş yap vücudun uyuşacak ve kegellede beraber çok kolay olacak erteleme hemen başla hadi

canım bu vaji bu işi görev gibi görmeye neden olduğu için şuan hiç bişeyden zevk almaman normal,,,soğuman normal...kavgalar hep oldu olmadımı sanıyosun ama inan sen bunu başarmaya kendin inandıkça ve çok kararlı ve azimli oldukça yeneceksinn....inan ümitsizlik şeytanın sana oyunu...şeytan en çok karı koca ile uğraşırmış biliyomusunn...onlar ayrılsın diye çok fitne sokarmışşş...bunu unutma!!!!sen bunu adım attığın kutsal olan kurumun devamı için en önemlisi de kendi huzurun için yeneceksin......10 günde sürse 1 ay da sürse yeneceksinn....bu forumun çok faydası var ben onca para verilmesine açıkçası hiç de gerek görmüyorummm...ben sabahlara kadar bu sitede beklerdim-eşim uyurdu(bunu ben dert edindimm araştırdım sordumm denedim yazılan her kelimeyi dikkate aldımmm...ama şunu aklımda bulundurdumkiii bunu bu siteyle yenen varsa demekki bende yaparımmm...yapabilirim bile demedimki zayıf kalmamak için....kendimi güşlü hissetmek için...SEN de yapacaksın ve bigün bunları gülerek okuyacaksınn...pes etme o yada bu bahanen olmasın hatta tam tersi kamçılasın seniiii....günün her saati aklına geldikçe yap olmazsa sakın aaaa deyip bırakma tekrar tekrar tekrar yap......

günaydın ecrinx sen nasıl yenmiştin ne kadar oldu yeneli

13 cm çok iyi süpersinama şunu söylemeliyim ben de senin gibi mumu p..s ile kıyaslayıp 14 cmden önce deneme yapmam dıyordum fakat 11.5 cmde yendim ve gördüm ki hiç gerek yokmuş.çünkü gerçekten p..s mumdn çok çok kolay.bence hemen eş denemesine geç zaman kaybetme.çok rahat yapabileceğini düşünüyorum.

Vajiyi yenen arkadaşalrım dün akşam aparatı bi kenara bırakıp parmak egzersiziyle başaldım, aparatın canımı yaktığını düşünerek..
önce baş parmak sonra baş ve orta parmak yan yana sonra 3 parmağı yanyana almaya çalıştım ama parmaklar vajiden girerken birleşiyor malesef içeri soktuğumda açmaya çalıştım 2,5 parmak gibi oldu diyebilirim gerçi benim elllerim parmakalrım da çok küçüktür nasıl kıyaslarım bilmiyorum..

sonra eşim hadi penis deneyelim dedi ama benim aklımda yoktu ve tabiki başarısız oldum penisin başını biraz alır gibi hissediyorum ama sonra bi baskı be acı hissettim. Sanırım zar engelliyo bide penisle denerken ıkınıyorum falan ama hiç vajinin açıldığını hissedemedim acaba penisin kalılığından dolayı mı? vajın girişinin tamamını kapladığı için mi? ıkınınca açıldığını hissetmedim.

vee sonuç hüsran eşim sinirlendi.. 1,5 sene oldu hiç canına kıyamıyorsun 1 kere acıyacak bi daha acımayacak diyor doğruda söylüyor ama beynime anlatamıyorum işte bunu acaba vajiyi uyuşturmalıyım? oranın acımayacapını bilsem penisi içime alırdım çünkü artık oraya bişeyin girebileceğini biliyorum...

ne yapıcam ben offf

birde vaji girişinde 1-2 cm içerde mercimek tanesi gibi çıkıntılar hissettim dokunduğumda ve parmağı çıkartırken çok acıyor ne olabilir ? daha önce böyle bişey yoktu?

kızlar selam nasılsınız ben vajiyi yendim ama cok kasılıyorum dün ilişki ye girdik belden aşağısı kemik gibi oldu yaa nasıl gececek kasılmalarım ilk denediğimde bu kadar zorlanmamıstımm

merhaba canım.ben parmak egzersizi yapmadım ama sanırım arkadaşlar parmakları birleştirerek yapıyordu.zar geçişi engellemez tabi fizyolojik bir sorun yoksa.zaten zar dediğimiz şey vajina girişini kaplayan kılacal damarlar incecik.ıkındığın zaman nefes vermek yerine nefes aldıysan ya da ıkındığını sanıp kendini sıktıysan açılma olmayabilir.Çıkıntılardan kastın ne bilmiyorum ama vajinanın içi damağımız gibi pütür pütür onlardan mı bahsediyorsun acaba:26: parmak ya da aparat çıkarken acıma değil de huylanma gibi değişik ama rahatsız edici bir his oluyor şahsen ben daha alışamadım ona.

Aynen dediğin gibi pütür pütür ama o pütürlere parmak ile dokununca yanıyor gibi hissediyorum, çok canımı yakıyor. Garip bi durum mu acıması?

aparatla denerken ıkınınca açıldığını hissedip aparatı itiyorum ama peniste baskıdan başka bişey hissetmedim.
zaten şuan kafamı o pütürlüklere takmışdurumdayım daha vajiyi yenmeden hiç ilişki yaşamadan hasta olan insan olarak tarihe geçicem

serçe parmağını bolca jelleyip dokun bakalım yine aynısı olcak mı?gerçi hep diyoruz ya yanma oluyor ve sonra geçiyor.yani dediğim gibi serçe parmağını dene ve yanma olduğunda bir kaç saniye bekle bakalım geçecek mi.pütürlükler normal bence ama sonuç olarak ben doktor değilim sana kesin birşey söyleyemem yanlış yönlendirmek de istemem.peki günlük akınıtının dışında sarımtrak ya da süt kesiği gibi bir akıntı farkettin mi?

aynı problemi bende yaşıyorum anlatıyorum ama herkes huylanma diyor rahatszılık hissi diyor benimde aparatı çıkarırken çok yanıyor abzen dayanamayacak gibi oluyor ilk başlarda böyle değildi sonradan oldu benimde :S

evet akıntım var ve dediğin gibi akıntım sarımtrak

canım ilk başlarda boyle deılse egzersız sırasında mıkrop falan kapmıs olabılırmısın acaba? cunku bende mumla yaptım egzersızlerımı hıc boyle bı sorun yasamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…