- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.961
kızlar parmak egzersizi yapcam şimdi eldiven kullanmadan streç filmlemi yapsam siz nasıl yaptınız
acele cvp bekliyorum.yardım
ben eldiven falan kullanmadım canım bol suyla sabunla yıkadım elimi öyle yapıyorum bi kere de prez. takmıştım...
tırnaklar acıtmıyomu birde bebek yağı kullanıyorum ben sen ne kullandın.önce serçe sonra iki parmak olarak deneyeyim değilmi
Canım bebe yağı mantar yapabilir
Önce serçe sonra işaret sonra da orta parmak dene... Bunların hepsini rahat aldıktan sonra iki parmağa geç hemen iki parmağa geçme
Tırnakların kısa olursa acıtmaz
peki neyle yapayım şuan evdeyim çıkmam zor vazelin falan olurmu
Bir kerelik bebe yağından bir şey olmaz sanırım ama emin de değilim. Vazelin kullananlar da olmuştu. Eğer evinde bepanthene kerem varsa en iyisi o olur ama yoksa da yapacak bir şey yok vazelinle ya da bebe yağıyla yap ama yarın ilk iş bir jel al
ultrason jelimi
kızlar cvp bekliyorum başlıcam egzersize
kimse yokmu
kesinlikleeeeee aynıymışşş bahane demeyek denk gelmemiş bu kezzzzzz ee adamlarda haklı şaka makaaa benim durumda adamda artık kabullenmiştiii o boyutta olamayacağınıuyurlardaaaaa yorgundaaaa olurlarrrr bu kez beylerin bahanesi az kaldı sizeee azzz aralık sizi bekliyor regl olmayaydınnnnnnnn bu öneml i günü kaçırmazdın bacımmmmmmmmm 12/12/12
tamam kızlar teşekkür ederim egzersizden sonra görüşmek üzere...dua edin
bugun evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzzzzzz 12/12/12
kızlar bugun eşimle oturup konuşcam zarımın esnek olabilecegini anlatıcammm kabullnmesı ona zor olablr ama bunda benm bi suçum yok anlatıcamm tepsikisi çok mrak edyrum umarı kırıcı olupta benı daha çok hayal kırıklıgna ugratablrrr bu sfer heppten kuserm haytaaa :-(
Dün oldum canım ben pazara kadar biterse hani o son akıntı oluyor ya o da biterse deneme yapalım tabi dediğin gibi orası da açık olur daha iyi olur tabi öncesinde egzersiz yapmam lazım ki ikna olayım kolay olacağına canım)
cadıkedim nasılsın ne var ne yok sıkıtıların hafifledimi biraz yokluğun çok belli oluyor yeni listeyi gördükçe gaza geldim ellerine,yüreğine sağlık canımmmmmmmm
serçe parmağı yaptım oldu çok mutluyum.biraz dinleneyim orta parmağı yapcam inş.ya çok rahat oldu hiç acımadı.çok mutluyum çoooooooooooooook:)
serçe parmağı yaptım oldu çok mutluyum.biraz dinleneyim orta parmağı yapcam inş.ya çok rahat oldu hiç acımadı.çok mutluyum çoooooooooooooook:)
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Hiç egzersiz yapamayan karamsarrr büyük bir cesaretle bugün ilk egzersine başlayıp listemize giriş yaptı, tebrik ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
teşekkür ederim adımı listede görmek çok güzel...inş ben ve benim gibiler birgün gelin olarak yazılırız.dualarınızı bekliyorum veeeeeeee orta parmağa başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?