- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.981
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Hiç egzersiz yapamayan karamsarrr büyük bir cesaretle bugün ilk egzersine başlayıp listemize giriş yaptı, tebrik ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minel_[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karamsarrr [/td]
[td]Serçe parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...
ARALIK AYININ İLK 4 GELİNİ BELLİ, GEL BAKALIM 5. GELİN
öhöm öhöm sevgili vajiden muzdarip arkadaşlarım : ben kulak çöpünden muma geçmiş ve bir gecede tüm mumu içine almış biriyim. Bunun ardından hızımı alamadım ve kalınlaştırarak denedim ve 2 mumu içime aldım kalınlık olarak 11 cm , uzunluk olarak 11 cm oluyor busizlere diyeceğim o ki sakın korkmayın gözlerinizi kapatın rahatlayın gevşeyin ve yavaş yavaş ittirin , kendiliğinden gidiyor görseniz hop diye kayıveriyor, bundan bahseden arkadaşlara hak verdim gerçekten , aksatmayalım hepimiz yeni yıla girmeden bitirelim, şu lanet hastalıktan kurtulup normal hayatlarımıza dönelim , umarım bu yazdıklarım en az bir kişiye umut ve cesaret verir
orta parmakta oldu:)başta biraz acıdı gibi oldu ama devam ettim zorlanmadım.ya iki parmağa geçmek istiyorum biri beni bilgilendirebilirmi
bekliyorum
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Hiç egzersiz yapamayan karamsarrr büyük bir cesaretle bugün ilk egzersine başlayıp listemize giriş yaptı, tebrik ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
Ayrıca best_ tammmmmmmmm 17 evet evet yanlış okumadınız 17 basamak birden yukarı çıktı listede :) yehuuuu
Ayrıca görüldüğü gibi listeyi yeniledim. Egzersizde ne aşamada olduğunu söylemeyenleri listeden çıkardımBiraz acımasız oldu ama ne durumda olduğunuzu listede görmeniz sizin için gerçekten iyi olur diye düşünüyorum Ayrıca egzersiz yapanlar arasında da sıra numarası olması gerektiğini düşündüm en azından sıralamada da gaza gelirsiniz diye umut ettim umarım haklı çıkarım Rahatsız olduğunuz bir şey olursa lütfen çekinmeden söyleyin dostlar
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Yeni Gelinler :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Egzersiz Yapanlar :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.mevlana[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.minel_[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.karamsarrr [/td]
[td]Serçe parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...
ARALIK AYININ İLK 4 GELİNİ BELLİ, GEL BAKALIM 5. GELİN
Merhaba bende orta parmağı kazasız atlatmış durumdayım, haber vereyim dedim, bakalım iki parmakta neler olacak, desteklerinizi bekliyorum.....:)
Harikasın aynen devamListeye ekliyorum hemen
öhöm öhöm sevgili vajiden muzdarip arkadaşlarım : ben kulak çöpünden muma geçmiş ve bir gecede tüm mumu içine almış biriyim. Bunun ardından hızımı alamadım ve kalınlaştırarak denedim ve 2 mumu içime aldım kalınlık olarak 11 cm , uzunluk olarak 11 cm oluyor busizlere diyeceğim o ki sakın korkmayın gözlerinizi kapatın rahatlayın gevşeyin ve yavaş yavaş ittirin , kendiliğinden gidiyor görseniz hop diye kayıveriyor, bundan bahseden arkadaşlara hak verdim gerçekten , aksatmayalım hepimiz yeni yıla girmeden bitirelim, şu lanet hastalıktan kurtulup normal hayatlarımıza dönelim , umarım bu yazdıklarım en az bir kişiye umut ve cesaret verir
Öncelikle çok cesur olduğunuzu söylemeliyim tebrikler :) bir günde bu kadar ilerlemek süper ben çok yavaş ilerliyorum nedense aparat kalınlaşınca zorlanıyorum ve itmeye de korkuyorum neredeyse 1 aydır 7 cmdeyim ama ben hergün çalışmıyorum maalesef haftada 2 ya da 3 kere en fazla. Sanırım o yüzden yavaş gidiyorum ve kasılıyorum hiç rahat değilim bence yenmişsiniz artık eş denemesi yapabilirsiniz...
oleyyyyyyyyyyyy kgokce nıcenice nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllara...
talım konuski rahatla olmadı doktora gidelim anlatsın deki senendinden olduğunu iyice anlasın en azından biraz kafan rahatlr.bu aradaYENİ YAŞIN SANA HEP MUTLULUK GETİRSİN İYİKİ DOĞDUN..
Katarsis bu arada sana kızmaya basladım egzersiz listesinde yukarıya çık birazz bunun için ne gerekli biliyorsn
bugun evimden cıkarkenki videolarımı izledim oturdum agladım eşimle sürekli kavga ediyoruz bunun altındada bu konu druyo eminim herseye kızar bagırırı oldu artık onu düşünerek benle uyuma diyor gecen gün ısrar ettim deneyelim diye kızdı olmuyor bari benim zevk almamı engelleme dedi en azından sevişelim dedi.ama inanın artık istemiyorum psikoloikmi bilmem sevdğim adamı istemiyorum sevişmek bile işkence haline geldi neden böyle oluyor anlamıyorum cok kötüyüm. Kimselere söyleyemiyorum maddi imkanım olsa inanın bi an bile duramadan özel kliniklere gidicem ama yok işte yok yokkgel egzersizlerinide becremiyorum ugrasıyorum ugrasıyorum olmuyor okadar ugastım artık p.... Denemeside yaptırmıyor napcamı bilmiyorum cok kötüyüm artık son noktadayım. Evlenmek için okadar cok ugrastıkki böyle bi duruma gelceğmizi düşünmedik bile ama olmuyor olmuyor
Canım Rabbim yardımcın olsun.sana tavsiyem artık onun önünde ağlama sızlama karalı ol ben de ilk başlarda ağlar sızlardım ama şimdi takmıyorum.önce bir abdest al sadece 2 rekat namaz kıl Allah'tan iste ne isteyeceksen.bende vajıyim ama şimdi reglyim. Abdest alıp namaz kıldım ve pesini içime aldım bir anda aldım ben çok korkarım hala vajıyım bu arada.ama hiç egzersiz yapmadan aldım pesini az kaldı anlayacağın reglyim bitsin devam edecembugun evimden cıkarkenki videolarımı izledim oturdum agladım eşimle sürekli kavga ediyoruz bunun altındada bu konu druyo eminim herseye kızar bagırırı oldu artık onu düşünerek benle uyuma diyor gecen gün ısrar ettim deneyelim diye kızdı olmuyor bari benim zevk almamı engelleme dedi en azından sevişelim dedi.ama inanın artık istemiyorum psikoloikmi bilmem sevdğim adamı istemiyorum sevişmek bile işkence haline geldi neden böyle oluyor anlamıyorum cok kötüyüm. kimselere söyleyemiyorum maddi imkanım olsa inanın bi an bile duramadan özel kliniklere gidicem ama yok işte yok yokkgel egzersizlerinide becremiyorum ugrasıyorum ugrasıyorum olmuyor okadar ugastım artık p.... denemeside yaptırmıyor napcamı bilmiyorum cok kötüyüm artık son noktadayım. evlenmek için okadar cok ugrastıkki böyle bi duruma gelceğmizi düşünmedik bile ama olmuyor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?