Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm nasılsın :)) görüsemedık uzun süredir benım ev yıne kalaba gremıorum...gülsevdama gülüordum güyaa:44:umarım hersey yolundadır cnm...batmaların vardı en son....

umuuutttt canım....kaçak gelin diyeceğim sana artık:1:aaa yeni geline bukadar misafir olur mu kaçın bir yerlere siz de:27:benim batmalar tamamen geçmesede azaldı daha rahatım şimdilik.sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım?

İvittt :ssz: Kaç defa didim egzersizde ne aşamada olduğunuzu söyleyin diye:19: o Ben de küstüm çıkardım :33:

Bak isteyince söyleniyormuş:35::27:

Ekliyorum şimdi :34:

ama ne olduğum belli değildi bi yapıp bi bıraktığım için söylemiyodum egzersiz saymıyodum yani bi defa tek yapmıştım ondan canım

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Daha önceki egzersiz listemizde yer alan ama bana bir türlü egzersizde ne aşamada olduğunu söylemediği için isminin yanında koca bir ???? olan elab'ı listeden çıkarmıştım.:27::35: (Tabii sadece onu değil egzersiz durumlarını bana söylemeyen ve her seferinde isimlerinin yanında koca bir soru işareti olan kim varsa listeden çıkardım:33: Sonunda egzersiz aşamasını söyledi ve elab listemize 24. sıradan giriş yaptı :46: yehuuuu :46:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.mevlana[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.senem8183[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]18.care1[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]22.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]23.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.elab[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]27.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]28.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...

teşekkür ederim şekerimm :9:

teşekkür ederim şekerimm :9:

Rica ederim :16:

ama ne olduğum belli değildi bi yapıp bi bıraktığım için söylemiyodum egzersiz saymıyodum yani bi defa tek yapmıştım ondan canım

Bir defası mir defası yok :20: Bir kere yapmış olman bu işi başardığın anlamı taşır. Ve istediğin kadar ertele devamını mutlaka getireceğin anlamı taşır :34:

Ayrıca ben de evliliğimin 4. ayında buraya girip o gazı alıp bir gün içinde sırasıyla tüm parmaklarını alan sonra da aylarca hiç egzersiz yapmayıp 1. yılı geçtikten sonra bir anda egzersize başlayıp 4 günde yenen biriyim not düşeyim didim :52::51:

O yüzden napomuşuzzzzz??? Egzersize devam edomuşuzzzz:33:

Son düzenleme:
Rica ederim :16:

Bir defası mir defası yok :20: Bir kere yapmış olman bu işi başardığın anlamı taşır. Ve istediğin kadar ertele devamını mutlaka getireceğin anlamı taşır :34:

Ayrıca ben de evliliğimin 4. ayında buraya girip o gazı alıp bir gün içinde sırasıyla tüm parmaklarını alan sonra da aylarca hiç egzersiz yapmayıp 1. yılı geçtikten sonra bir anda egzersize başlayıp 4 günde yenen biriyim not düşeyim didim :52::51:

O yüzden napomuşuzzzzz??? Egzersize devam edomuşuzzzz:33:

hımm tamam anladım canım bende öyle yapmayayım çünkü bende evliliğimin 6. ayındayım bu ay bitmeden bende yaparım inş bu akşam eş parmağı yapmayı düşünüyom bakalım hayırlısı olur inşş desteklerin içinde ayrıca teşekkür

batma yanma gibi de değilde sanki basınç gibi yavaş yavaş itmeye calışıyom ama girmio:( dediğin gibi sırtımı koltuğa yaslanarak yapıyorum bacaklarımı ayırip bi yandan da tv açık ama alamıyorum:(

canım istersen soyle yap. once 9 cm lık aparatla yap egzersızını onu bıraz beklet 5-10 dk. sonra 9 cm lık aparatını cıkarıp hemen ardından 10 cm lık aparatı ıttır. bu sekılde yapıodum bende egzersız sırasında. umarım faydası olur sanada.

kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo

kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo

yaaa kızlarr dün akşam 2 parmak 2 boğum aldım bugun olmuyooo olmuyoo ollmuyoooo jel sürdüm denedimm çok azı girdi ama dün akşşamki gibi yapamıyorum :( :(

bu soru daha önce de gündeme gelmişti.benim fikrim hala değişmedi.bunu zevk için değil sağlık için yapıyoruz kaldı ki eşle değil aparatlarla çalışıyoruz.ben gün içinde almıyordum egzersize başlamadan önce duş aldığımda gusül abdesti de alıyordum ama sonrasında birşey yapmıyordum.tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir.o Allahla kul arasında olan bişey senin vicdanına kalmış

yaaa kızlarr dün akşam 2 parmak 2 boğum aldım bugun olmuyooo olmuyoo ollmuyoooo jel sürdüm denedimm çok azı girdi ama dün akşşamki gibi yapamıyorum :( :(

Canım takma kafana. Bu bize de oluyordu arada. Bir gün önce yaptığını ertesi gün yapamadığın oluyor ama bir bakıyorsun ondan sonraki gün yapmışsın:34:

bu soru daha önce de gündeme gelmişti.benim fikrim hala değişmedi.bunu zevk için değil sağlık için yapıyoruz kaldı ki eşle değil aparatlarla çalışıyoruz.ben gün içinde almıyordum egzersize başlamadan önce duş aldığımda gusül abdesti de alıyordum ama sonrasında birşey yapmıyordum.tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir.o Allahla kul arasında olan bişey senin vicdanına kalmış

bende senle aynı fikirdeyim birincisi zevk almadığım ikinciside bi hastalık olduğu için gün aşırı almaya gerek yok gibi geliyo ama yinede tereddütteydim o yüzden sormak istedim

günaydın ecrinx sen nasıl yenmiştin ne kadar oldu yeneli

:)) tünaydın canımm bi girip çıktım sabah...bakmadan edemiorum bu sıra griple savaşdım pek giremedim...ben ekim 14 dü benim gelin olma tarihim...ben hiç bakamyordum bile vajiye ama burdaki yenenleri çok okuya okuya gaza geldimmm..tamam dedim (berayda verdi gazı tabi:))ekim gelini olcam dedim...bir gün de kegel kulak çubuğunu içime alınca beynimde bitti olayy...ben ,kesin bende sorun var orda duvar var diye diye doktora gittim iki kere farklı doktora ve yine inanmamıştımm takiii kulak çubuğunu içime alana kadar....1 tane kulak çubuğunu aldım onu çıkardım hemen iki kulak çubuğu denedim....hemen ince rimel denedim tabi bol bol jellerle...ogün havalara uçtmmm eşimi aradımmm ben neler yaptım biliyomusun die:)))başka denemedim ...ertesi gün yine inceden başladım ve ince rimelden sonra kalın rimel de denedim ee biraz zorlanır gibi oldum ama pes etmedim....yönünü anladım iyice ogün....sonra ara verdimm araya bişiler girdi bigün yapmadım ertesi gün yine moralim düzelsin die ince rimelden başladım ve kalın rimelden sonra 3 aparat yaptımm birer cm kalın herbiri birbirinden....onları denedim sonra ogünde ölee geçtii...ertesi gün gene yapamadımm mum aradım(söylemesi ayıptır ben bakkal mumu die kap kalın kütük gibi mum almışım bi muma baktım bi kendime baktımmm Allahım bunu nasıl yaparım dedim..))geldim sordum forumda Allah tan kızlar yetişti odeğil die:)))ertesi gün ara verdim gene üşenmekten:))bu arada bide eş tek parmak denedim ona güvenmek teslim etmek adına bikez onu unutmuşum:))veeee 5. egzersiz günümde eşim gelmeye yakın bi şevk geldi ince rimelden başladım ve 10 cme kadar kalınlaştırarak denedimm 9.cm de eşim geldi ben istifi bozmadım tabi aparatla kalktım yürüdüm felan :))sonra 10 cm i zorla şerle aldım onda accuk uğraştımmm ama alır almaz eşime dedim hadi deneyelim bu olduysa oda olur:))sonrası eşime sırtım dönük bol jelle az oldu uz oldu girmeye çalıştım oldu olmadı derkeeeennnn yönünüde tutturdum ve cuppp die oluverdi tabii bu annn anlatılmaz yaşanırr....yaşayın inşaallah:)))))canı yürekten:)))ağlamakla gülmek aynı anda yaşanıyo....ilk zamanlar giriş yapardık görev gibi oluyodu....sonralarda normale döndü çok şükür:))şimdi bebiş istiyoruz:)))

Son düzenleme:
dün eş denemesi yptık ve girdi yarısına kadar kendimi kastığım için acı oldu fakat sıktım dişimi ve yarısına kadar aldım baskı oldu :1: çok çok mutluyum ya yencem kadar bu illeti kendime çok çok güvenim geldi :1:
fakat zorlama olduğu için çok fazla tahriş oldu..
akşam tekrar deneme yapcaz ve dr verdiği anestol pomad kullancam vajina içine mi sürcem dışına mı yardımcı olur musunuz :)

arkadaşlar cadıkedide sormuştu 3 parmağı ölçen oldumu?bende merak ediyorum üç parmak çalışıyorum kaç cm oluyo bilen varmı?

herkesin parmak kalınlığı farklı olabilir benim 3 parmağım 2.boğumdan ölçtüğümde 12.5cm geldi.en iyisi sanal cetvel diye aratın,parmaklarınızın çevresini iple ölçüp sanal cetvelden bakın.

:)) tünaydın canımm bi girip çıktım sabah...bakmadan edemiorum bu sıra griple savaşdım pek giremedim...ben ekim 14 dü benim gelin olma tarihim...ben hiç bakamyordum bile vajiye ama burdaki yenenleri çok okuya okuya gaza geldimmm..tamam dedim (berayda verdi gazı tabi:))ekim gelini olcam dedim...bir gün de kegel kulak çubuğunu içime alınca beynimde bitti olayy...ben ,kesin bende sorun var orda duvar var diye diye doktora gittim iki kere farklı doktora ve yine inanmamıştımm takiii kulak çubuğunu içime alana kadar....1 tane kulak çubuğunu aldım onu çıkardım hemen iki kulak çubuğu denedim....hemen ince rimel denedim tabi bol bol jellerle...ogün havalara uçtmmm eşimi aradımmm ben neler yaptım biliyomusun die:)))başka denemedim ...ertesi gün yine inceden başladım ve ince rimelden sonra kalın rimel de denedim ee biraz zorlanır gibi oldum ama pes etmedim....yönünü anladım iyice ogün....sonra ara verdimm araya bişiler girdi bigün yapmadım ertesi gün yine moralim düzelsin die ince rimelden başladım ve kalın rimelden sonra 3 aparat yaptımm birer cm kalın herbiri birbirinden....onları denedim sonra ogünde ölee geçtii...ertesi gün gene yapamadımm mum aradım(söylemesi ayıptır ben bakkal mumu die kap kalın kütük gibi mum almışım bi muma baktım bi kendime baktımmm Allahım bunu nasıl yaparım dedim..))geldim sordum forumda Allah tan kızlar yetişti odeğil die:)))ertesi gün ara verdim gene üşenmekten:))bu arada bide eş tek parmak denedim ona güvenmek teslim etmek adına bikez onu unutmuşum:))veeee 5. egzersiz günümde eşim gelmeye yakın bi şevk geldi ince rimelden başladım ve 10 cme kadar kalınlaştırarak denedimm 9.cm de eşim geldi ben istifi bozmadım tabi aparatla kalktım yürüdüm felan :))sonra 10 cm i zorla şerle aldım onda accuk uğraştımmm ama alır almaz eşime dedim hadi deneyelim bu olduysa oda olur:))sonrası eşime sırtım dönük bol jelle az oldu uz oldu girmeye çalıştım oldu olmadı derkeeeennnn yönünüde tutturdum ve cuppp die oluverdi tabii bu annn anlatılmaz yaşanırr....yaşayın inşaallah:)))))canı yürekten:)))ağlamakla gülmek aynı anda yaşanıyo....ilk zamanlar giriş yapardık görev gibi oluyodu....sonralarda normale döndü çok şükür:))şimdi bebiş istiyoruz:)))

canım ya çok teşekkür ederim anlattığın için herkesin tecrübesinden yararlanmak istiyoz sonuçta ne güzel yenmişsin darısı bizlere inşşş

dün eş denemesi yptık ve girdi yarısına kadar kendimi kastığım için acı oldu fakat sıktım dişimi ve yarısına kadar aldım baskı oldu :1: çok çok mutluyum ya yencem kadar bu illeti kendime çok çok güvenim geldi :1:
fakat zorlama olduğu için çok fazla tahriş oldu..
akşam tekrar deneme yapcaz ve dr verdiği anestol pomad kullancam vajina içine mi sürcem dışına mı yardımcı olur musunuz :)

nohut büyüklüğünde vajina girişine ve o bölgeye yedir biraz yakacak birkaç saniye sabret ve üstüne jel sür o biraz rahatlatıyor.buarada eşinin prezer. kullanması gerek yoksa o da uyuşur.prezervatifin atrafına da çok az anestol ve jel sürebilirsin.çok fazla tahriş olduysan bir iki gün ara versen iyi olur ya da jelle beraber bepanten krem(mavi) kullanabilirsin.popoya doğru bir baskı oluyor.bol şans umarım bu akşam gelin haberini verirsin:16:

Back
X