Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nohut büyüklüğünde vajina girişine ve o bölgeye yedir biraz yakacak birkaç saniye sabret ve üstüne jel sür o biraz rahatlatıyor.buarada eşinin prezer. kullanması gerek yoksa o da uyuşur.prezervatifin atrafına da çok az anestol ve jel sürebilirsin.çok fazla tahriş olduysan bir iki gün ara versen iyi olur ya da jelle beraber bepanten krem(mavi) kullanabilirsin.popoya doğru bir baskı oluyor.bol şans umarım bu akşam gelin haberini verirsin:16:[/

canım olsun bitsin istiyorum :1: çok aşırı tahriş oldu sabah oturunca acı oluyodu ama geçti şimdilik acı yok :1:

:)) tünaydın canımm bi girip çıktım sabah...bakmadan edemiorum bu sıra griple savaşdım pek giremedim...ben ekim 14 dü benim gelin olma tarihim...ben hiç bakamyordum bile vajiye ama burdaki yenenleri çok okuya okuya gaza geldimmm..tamam dedim (berayda verdi gazı tabi:))ekim gelini olcam dedim...bir gün de kegel kulak çubuğunu içime alınca beynimde bitti olayy...ben ,kesin bende sorun var orda duvar var diye diye doktora gittim iki kere farklı doktora ve yine inanmamıştımm takiii kulak çubuğunu içime alana kadar....1 tane kulak çubuğunu aldım onu çıkardım hemen iki kulak çubuğu denedim....hemen ince rimel denedim tabi bol bol jellerle...ogün havalara uçtmmm eşimi aradımmm ben neler yaptım biliyomusun die:)))başka denemedim ...ertesi gün yine inceden başladım ve ince rimelden sonra kalın rimel de denedim ee biraz zorlanır gibi oldum ama pes etmedim....yönünü anladım iyice ogün....sonra ara verdimm araya bişiler girdi bigün yapmadım ertesi gün yine moralim düzelsin die ince rimelden başladım ve kalın rimelden sonra 3 aparat yaptımm birer cm kalın herbiri birbirinden....onları denedim sonra ogünde ölee geçtii...ertesi gün gene yapamadımm mum aradım(söylemesi ayıptır ben bakkal mumu die kap kalın kütük gibi mum almışım bi muma baktım bi kendime baktımmm Allahım bunu nasıl yaparım dedim..))geldim sordum forumda Allah tan kızlar yetişti odeğil die:)))ertesi gün ara verdim gene üşenmekten:))bu arada bide eş tek parmak denedim ona güvenmek teslim etmek adına bikez onu unutmuşum:))veeee 5. egzersiz günümde eşim gelmeye yakın bi şevk geldi ince rimelden başladım ve 10 cme kadar kalınlaştırarak denedimm 9.cm de eşim geldi ben istifi bozmadım tabi aparatla kalktım yürüdüm felan :))sonra 10 cm i zorla şerle aldım onda accuk uğraştımmm ama alır almaz eşime dedim hadi deneyelim bu olduysa oda olur:))sonrası eşime sırtım dönük bol jelle az oldu uz oldu girmeye çalıştım oldu olmadı derkeeeennnn yönünüde tutturdum ve cuppp die oluverdi tabii bu annn anlatılmaz yaşanırr....yaşayın inşaallah:)))))canı yürekten:)))ağlamakla gülmek aynı anda yaşanıyo....ilk zamanlar giriş yapardık görev gibi oluyodu....sonralarda normale döndü çok şükür:))şimdi bebiş istiyoruz:)))

ne güzel sağlığına kavuşmuşsun
çok acıklı bir hikayeymiş gibi okudum hikayeni ve şuanda ağlıyorum bende gelin olmak isityorum artık :43::43::43::43::43::43::43:

herkesin parmak kalınlığı farklı olabilir benim 3 parmağım 2.boğumdan ölçtüğümde 12.5cm geldi.en iyisi sanal cetvel diye aratın,parmaklarınızın çevresini iple ölçüp sanal cetvelden bakın.

çok sağol canım sanal cetveli bilmiyodum çok iyi oldu ölçtüm iple.10 cm miş benim:)ben 3 parmağı birleştirip üst üste alıyodum yan yana olsa daha iyi olacak herhalde.

dün eş denemesi yptık ve girdi yarısına kadar kendimi kastığım için acı oldu fakat sıktım dişimi ve yarısına kadar aldım baskı oldu :1: çok çok mutluyum ya yencem kadar bu illeti kendime çok çok güvenim geldi :1:
fakat zorlama olduğu için çok fazla tahriş oldu..
akşam tekrar deneme yapcaz ve dr verdiği anestol pomad kullancam vajina içine mi sürcem dışına mı yardımcı olur musunuz :)

canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesajına cevap veremedim kusura bakma yardımcı olduğun için tesekkür ederimm inşallah kısa sürede yenerizz bence sen yenöeye cok yaklaşmışsın şimdiden tebrik ederim seni:) en son kaç cm calışıyodun canım ben suan 9 cm i alabiliyorum

canım ya çok teşekkür ederim anlattığın için herkesin tecrübesinden yararlanmak istiyoz sonuçta ne güzel yenmişsin darısı bizlere inşşş

rica ederim canımmm bilmezmiyim ben çok sordum ve yenenlerin hikayelerinden yaptığım yanlışları düzelttim gaza geldimm,,sabahlara kadar okurdum üye olduktan sonra hiç bir kelimeyi kaçırmadım sabahlara kadar okurdumm yatarken hangi sayfada kaldıysam yazardım bi kenara ertesi gün kaçırdığım bişi olmasın die:))başkalarının sorularını onlara verilen cvpları aklına gelen herşeyi dikkatle okurdum faydasınıda gördüm....ve şimdi duam burayı keşfeden kerkes bu dertten kurtulsun Rabbim başka dert de vermesin...çıkmak zorundayım yinee hepinize iyi akşamlar gelin ve gelin adayları:))

çok sağol canım sanal cetveli bilmiyodum çok iyi oldu ölçtüm iple.10 cm miş benim:)ben 3 parmağı birleştirip üst üste alıyodum yan yana olsa daha iyi olacak herhalde.

zaten üst üste olacak yan yana girmesi biraz zor olur.nasıl anlatayım baş paramak allta işaret ve orta parmak onun üstünde kuşun gagası gibi giriş ince devamı kalınlaşarak.bilmem anlatabildim mi:26:

ecrinx....:1: o kütük mumlardan alan sendin di mi:9:valla gözün karaymış ozamanlar canım,hatırladım şimdi.ne garip herkesin değiş değişik hikayeleri oldu egzersiz sırasında:9:

canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesajına cevap veremedim kusura bakma yardımcı olduğun için tesekkür ederimm inşallah kısa sürede yenerizz bence sen yenöeye cok yaklaşmışsın şimdiden tebrik ederim seni:) en son kaç cm calışıyodun canım ben suan 9 cm i alabiliyorum

teşekkür ederim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
ben parmak veya aparat egzersizi yapamıyorum :) kulak çubuğu aldım onla kaldım denemedim başka da olursa eş denemesi ile olacak inşallah :)

zaten üst üste olacak yan yana girmesi biraz zor olur.nasıl anlatayım baş paramak allta işaret ve orta parmak onun üstünde kuşun gagası gibi giriş ince devamı kalınlaşarak.bilmem anlatabildim mi:26:

bir arkadaş 3 parmak yan yana olacak diye yazmıştı baanada yan yana bayağa zor geldi zaten.ben işaret orta ve yüzük parmağını birleştiriyorum canım üçünü bir araya getiriyorum orta parmak üstte kalıyo.ileriki hedeflerimde baş parmağıda eklemek var :)ama şimdilik pek gözüm kesmiyo.üç parmakta rahat olmam lazım önce.

bir arkadaş 3 parmak yan yana olacak diye yazmıştı baanada yan yana bayağa zor geldi zaten.ben işaret orta ve yüzük parmağını birleştiriyorum canım üçünü bir araya getiriyorum orta parmak üstte kalıyo.ileriki hedeflerimde baş parmağıda eklemek var :)ama şimdilik pek gözüm kesmiyo.üç parmakta rahat olmam lazım önce.

hehe okadarına gerek yok bence eş denemeleri için çanlar çalıyor:46:

bende bi gelişme yok arkadaşlar:50::50::50: dün gene eşimle iki parmak egzersizi yaptık ben iki parmağı üstüste değil yanyana almak istedim ve başardım :16::18::18::18:ama işte sonuna kadar alamadım o yüzden bugün orta parmak egzersizi yapıcam tek başıma belki o zaman kasları esnetebilirim

kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo

canım bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden gündüz namazlarımı kılıyorum akşamdan sonra egzersize başlıyorum yatsıyıda gece yatmadan kılıyorum içim rahat etmiyo çünkü abdest almadan:40::40::40::40:

hehe okadarına gerek yok bence eş denemeleri için çanlar çalıyor:46:

ama reglden sonra 3 parmak yapmadım henüz.eşiminde yakın bir arkadaşı vefat etti onu üzgün gördükce benimde içimden gelmiyo egzersiz falan.zaten moralim bozuk olduğunda egzersizde hiç başarılı olamıyorum.hep bir şeyler bahane oluyo işte.ama yarın tekrar başlıcam 3 parmak çalışmaya.10 cm i arkadaşlardan duyunca çok geliyodu bana meğer bende yapmışım 10 cm :) inşallah yakın zamandada eş denemesi yapıcam.

ama reglden sonra 3 parmak yapmadım henüz.eşiminde yakın bir arkadaşı vefat etti onu üzgün gördükce benimde içimden gelmiyo egzersiz falan.zaten moralim bozuk olduğunda egzersizde hiç başarılı olamıyorum.hep bir şeyler bahane oluyo işte.ama yarın tekrar başlıcam 3 parmak çalışmaya.10 cm i arkadaşlardan duyunca çok geliyodu bana meğer bende yapmışım 10 cm :) inşallah yakın zamandada eş denemesi yapıcam.

inşllll hepimiz başarıcaz biizlerde aralık gelını olucazzz inşlll kızlarrrrr

bende bi gelişme yok arkadaşlar:50::50::50: dün gene eşimle iki parmak egzersizi yaptık ben iki parmağı üstüste değil yanyana almak istedim ve başardım :16::18::18::18:ama işte sonuna kadar alamadım o yüzden bugün orta parmak egzersizi yapıcam tek başıma belki o zaman kasları esnetebilirim

tebrik ederim 2 parmak çok büyük bi ilerleme bence..
bişey sorucam girişte değilde çıkarken ağrılı bi şekilde yanma hissediyor musun?

canım istersen soyle yap. once 9 cm lık aparatla yap egzersızını onu bıraz beklet 5-10 dk. sonra 9 cm lık aparatını cıkarıp hemen ardından 10 cm lık aparatı ıttır. bu sekılde yapıodum bende egzersız sırasında. umarım faydası olur sanada.

nacisss yardımın için çok çok çok tesekklür ederim Allah razı olsun dediğin gibi yaptım önce 9 cmliği alıp içimde biraz beklettim sonra hemen 10cm liği almaya çaılştımm ve olduuu coook tesekkür ederimm:)

Back
X