Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende egzersizleri hep sırt üstü yaptığım için üstte itici geliyor yapamam gibi geliyor.. denemelerde krem olarak ne kullandın?

ben doktorun sölediğinden hiç başka bieşy uygulamadım emla ve bepanthen canım..inan banada çok itici geliordu ama ilk başlarda o daha kolay.tabi şimdi de sırt üstü daha kolayıma gidior :)

amin arkadaşımmm bana dua ett bu akşamm bende denıcemmm inşl bende sevinç çıglkları atarımmm allahım yardm etsnnn çok zor bir durum bu durumda olan herkzziii kurtarsınn bunu çeken bilirr ben üst pozisyonda denıcem canımm hafif popoya dogrumu yönlendrmem grkyrr üst pozsynda. ?

yenceksiniz emin olun..valla burdan birine yardımcı olabilirmiyim die giriorum sürekli :) o günleri yaşayan bilir

amin arkadaşımmm bana dua ett bu akşamm bende denıcemmm inşl bende sevinç çıglkları atarımmm allahım yardm etsnnn çok zor bir durum bu durumda olan herkzziii kurtarsınn bunu çeken bilirr ben üst pozisyonda denıcem canımm hafif popoya dogrumu yönlendrmem grkyrr üst pozsynda.

dualarım sizlerle canım..gerçekten çeken bilir emin ol sende yeneceksin sonuçta tedavisi olan bişey bu..doktorun elinde vajinanın biizim alt tarafın maketi elinde olluor ve orayı gösterior tırtıklı esneyen yapısını fln hatta ben kzılık zarını bile başka bilirdim ama doktorumun anlattığı başka o kadar yanlış şeyler duymuşumki..yani öle popo fln demedi zaten makete baktığımdada bir tane yön vardı yani ben hiç bilmiorum popoya yönü sadece çok ii bildiğim nefes egzersizi çok önemli bide çömelerek oturuorsun

tamam canım denicemm om pozsyonuu bu akşamm allaahm inşl olur

büğünnn denıcemmm kızlrrr denemden önce hayal kırıklıgnara ugrmak istemıyorum önerdnz bşy varmı kızlarrr varsa lutfenn söyleynn uygulayımmm

kızlarrrr nerdesnzzz ya a

arkadaşım ilk önce hiç stres yapma egzersizlerden daha kolay emin ol.. jel kullan rahat olması açısından.. ilk önce sen üstteyken deneyebilirsiniz.. o rahat olmazsa alta geç beline yastık koymayı unutma ve derin nefes alıp ver egzersizlerde yaptığını yap yani çok kolay olacak.. hadi bakalım kolay gelsin

meraba arkadaşlar, ben de 1 yıllık evliyim ve aynı derdi çekiyorum.. uzun zamandır üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyordum, sadece okuyarak başarabilicem sandım ama sanırım tecrübelerinize ihtiyacım var.. ben ilişki denemesi sırasında bacaklarımı bile sabitleyemiyorum, istemsizce kapatıyorum.. burdan okuduklarımla parmak egzersizleri yapmaya çalışıyorm bi süredir, fakat çare1 arkadaş gibi yolu bulamıyorum 1. boğumdan sonrası gitmiyo.. ve huylanıyorum bi müddet sonra.. bana da birşeyler önerirseniz çok sevinirim :-(

bende o yolu daha dün bulabildim valla hep üstüne üstüne gttim et parçasını meğer açmam gerekiyomuşşş aslında o kadar kolaykiiii devam et sen serçe parmağınla başla bol bol jelleee serçe ile o boğumu keşfetmeye çalış ondan sonrası boşluuukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…