- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.261
10 cmlik aparatla rahat çalışabiliyorsan ve de kendini hazır hissediyorsan eş denemesine geç ama egzersizlerde zorlanıyorsan biraz daha çalış canım.
öncelikle jele acıma bolca kullan.muhtemelen yanlış yöne itiyorsun parmağını.popoya doğru biraz eğimli gitmesi gerek dimdik olursa canın acır ve gitmez zaten.
Penisi Madem Alıyorsun O bir yerde niye kasıyosunn ??:44::44:
Aslında Kasılacak hiç bişey Yok. Devam etsen Penisin Hepsi İçerdee Olacakk tatlımm.. Rahat ol Acı Yokk
Derin Derin Nefes Almayı Unutmaa.ve canının acıdığı yerde geri çekilme beklee !! Penisi Popona doğru İttir biraz..
Yanlış Yöne Doğru İttirdiğinden de Gitmiyo Olabilir. Bu arada üst Pozisyonda dene derim. Çok Rahat Oluyor Çünkü
Canımm Sakin ol. Huylanmana Gerek Yok. Parmaklarını Bolca Jelle..
Derin Derin Nefes al. Ve Bolcaa Ikınn. Parmaklarını Dimdik sok. Sakınn Bükmee..
Bu Şekildee Soktuğundaa Hepsi Girecektirr
Canım Kendini Hazır Hissediyosan Eğer Penis Denemesinee. Bizim İçin Problem Olmaz..
Yeterki sen Kendini Hazır Hisset
10 Cm Hiçte az değil.. Eğer hazırım diyosann. Hadii Bitir Bu gecee işi
tamam canım cok sağol bugün biraz daha egzersize devam etcm 10 cm de iyice rahat olduğumu hissettiğimde denicem. eşime 10cm alabildiğimi söyledim hemen deneyelim dedei bende tamam yarın demiştim iyice alışayım die. bide bişey sorabilirmiyim ben 7 cm alıyoken eşimle denememiştim ama olmadı üstte sırtım eşime dönük denemiştim ama olmamıştı jel kullanmıştık nefeslerimede dikkat etmiştim ama aşırı basınç olduğu için alammamıştım deneme asamasında baska önereceğiniz şeyler yada yanlış yaptığım bişeyler varsa söyleyebilirmisiniz
Ne düşünüyorum biliyormusunuz? İnsanların düşkünlüğünden umut tacirliği yapan doktorlar bir yana Dursun ; burada tanımadığı insanlara çıkarsız yardım etmeye çalışan arkadaşlar var.rabbim yardımcı olan herkese evlatlarıyla gülmeyi nasip etsin. Âmin
canım şöyle düşün vajili olmayanlar hemen nasıl yapabiliyorlar?ama vaji söz konusu olduğunda acı hissedeceğiz diye iyice kasılıyoruz bu yüzden egzersiz yapıyoruz.ooo ilk egzersizi yaptık orası boşlukmuş dediğimiz zaman eş denemesi yapsaydık muhtemelen daha çok zorlacaktık.ama egzersizlerle o bölge esnettiğimizden 10 cm eş denemesi için p..s e daha yakın sanırım.jel kullanmaktan kaçınma bolbol kullanpozisyon olarak da en çok başarı sağlanan o.anlattıklarına göre yanlış bir durum yok.cadıkedinin paylaştığı resimler vardı onu incelersen poziyon olarak yön bulmak daha kolay olur.basınç hissi çok normal herkeste oldu çünkü orası ilk defa bukadar esniyor.
Kızlar vajınusmus olup nasıl hamile kalınıyor bilgisi olan var mı
tamam canım çok sağol basıncı hissetsemde kendimi çekmicem dediğin gibi jeli bol kullanıyorum canım inşallah başarabilirim
canım eşin vaji ağzına bırakacak mahsülleriama olabildiğince içinde olması gerek,sonra senin yarım saat kadar kalkmadan ayakları havaya kaldırman lazımmış. vajiyi yenip hamile kalmak isteyenler topiğindeki arkadaşlar daha tecrübeli.burda egzersiz yapan yusness vardı ona da danışabilrisin.bir de benim bildiğim bu şekilde hamile kalan kemre var onlar daha iyi yardımcı olurlar.bebek düşünüyorsun sanırım ama bence vajiye alışmadan düşünme canım
evet canım zaten içinde olduğunu basınçtan hissediyorsun orda doluluk hissi oluyor hatta çok afedersin gazın gelmiş gibi oluyor.
Vajıyım,vajiiii ah vajiiii.eve anestezi uzmanı getirsem bayılsan olmamı
kızlarrrrr bana buyukk bir cesaret geldiii yaa nasıl desemmm çok byukk bi cesarettt bugun eşimlee denemekk istiyorumm herkezzz yapıyoo bende yapıcamm kısmetsee denicemm inşll kızlarrrrrrrrrrrrrrr destekkk destekkk
Vajıyım,vajiiii ah vajiiii.eve anestezi uzmanı getirsem bayılsan olmamı
Tatlım Ne güzel İştee Büyük Bir Cesaret Geldiysee sanaa. Denee Bugünn..
Dediğin gibi herkes yapıyor bunuu.. Ve kimse ölmüyoorr
Sendee Yapabilirsinn.. HADİİ BAKALIMM. Güzel haberlerle Gell
kızlarrrrr bana buyukk bir cesaret geldiii yaa nasıl desemmm çok byukk bi cesarettt bugun eşimlee denemekk istiyorumm herkezzz yapıyoo bende yapıcamm kısmetsee denicemm inşll kızlarrrrrrrrrrrrrrr destekkk destekkk
merhaba arkadaşlar egzersiz yapıyorum.eldilenle aldığım yere kadar ölçtüm parmaklarımı 11 cm.içerde bekletmeye çalışıcam parmaklarımı.az kaldı inşallah ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?