Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10 cmlik aparatla rahat çalışabiliyorsan ve de kendini hazır hissediyorsan eş denemesine geç ama egzersizlerde zorlanıyorsan biraz daha çalış canım.

tamam canım cok sağol bugün biraz daha egzersize devam etcm 10 cm de iyice rahat olduğumu hissettiğimde denicem. eşime 10cm alabildiğimi söyledim hemen deneyelim dedei bende tamam yarın demiştim iyice alışayım die. bide bişey sorabilirmiyim ben 7 cm alıyoken eşimle denememiştim ama olmadı üstte sırtım eşime dönük denemiştim ama olmamıştı jel kullanmıştık nefeslerimede dikkat etmiştim ama aşırı basınç olduğu için alammamıştım deneme asamasında baska önereceğiniz şeyler yada yanlış yaptığım bişeyler varsa söyleyebilirmisiniz

inşallah canım ben de bu gece olsun istiyorum akşamda 10 cm de devam etcem kendimi hazır hissedersem bu gece denicem inşallah:)

Ne düşünüyorum biliyormusunuz? İnsanların düşkünlüğünden umut tacirliği yapan doktorlar bir yana Dursun ; burada tanımadığı insanlara çıkarsız yardım etmeye çalışan arkadaşlar var.rabbim yardımcı olan herkese evlatlarıyla gülmeyi nasip etsin. Âmin

canım şöyle düşün vajili olmayanlar hemen nasıl yapabiliyorlar?ama vaji söz konusu olduğunda acı hissedeceğiz diye iyice kasılıyoruz bu yüzden egzersiz yapıyoruz.ooo ilk egzersizi yaptık orası boşlukmuş dediğimiz zaman eş denemesi yapsaydık muhtemelen daha çok zorlacaktık.ama egzersizlerle o bölge esnettiğimizden 10 cm eş denemesi için p..s e daha yakın sanırım.jel kullanmaktan kaçınma bolbol kullan pozisyon olarak da en çok başarı sağlanan o.anlattıklarına göre yanlış bir durum yok.cadıkedinin paylaştığı resimler vardı onu incelersen poziyon olarak yön bulmak daha kolay olur.basınç hissi çok normal herkeste oldu çünkü orası ilk defa bukadar esniyor.

Aminnn Canımm Cümlemizee İnşallahh

tamam canım çok sağol basıncı hissetsemde kendimi çekmicem dediğin gibi jeli bol kullanıyorum canım inşallah başarabilirim

Kızlar vajınusmus olup nasıl hamile kalınıyor bilgisi olan var mı

canım eşin vaji ağzına bırakacak mahsülleriama olabildiğince içinde olması gerek,sonra senin yarım saat kadar kalkmadan ayakları havaya kaldırman lazımmış. vajiyi yenip hamile kalmak isteyenler topiğindeki arkadaşlar daha tecrübeli.burda egzersiz yapan yusness vardı ona da danışabilrisin.bir de benim bildiğim bu şekilde hamile kalan kemre var onlar daha iyi yardımcı olurlar.bebek düşünüyorsun sanırım ama bence vajiye alışmadan düşünme canım

Vajıyım,vajiiii ah vajiiii.eve anestezi uzmanı getirsem bayılsam olmamı

Son düzenleme:
kızlarrrrr bana buyukk bir cesaret geldiii yaa nasıl desemmm çok byukk bi cesarettt bugun eşimlee denemekk istiyorumm herkezzz yapıyoo bende yapıcamm kısmetsee denicemm inşll kızlarrrrrrrrrrrrrrr destekkk destekkk

evet canım zaten içinde olduğunu basınçtan hissediyorsun orda doluluk hissi oluyor hatta çok afedersin gazın gelmiş gibi oluyor.

evet canım doğru diyosun aynı o hismiş gibi oluyo ben o basıncı ağrı olarak algıladıpım için o an hemen cekiliyom ama inşallah bu defaki denememde üzerine gidicem çekmicem ve yenicemm inşallah:)

kızlarrrrr bana buyukk bir cesaret geldiii yaa nasıl desemmm çok byukk bi cesarettt bugun eşimlee denemekk istiyorumm herkezzz yapıyoo bende yapıcamm kısmetsee denicemm inşll kızlarrrrrrrrrrrrrrr destekkk destekkk

Tatlım Ne güzel İştee Büyük Bir Cesaret Geldiysee sanaa. Denee Bugünn..

Dediğin gibi herkes yapıyor bunuu.. Ve kimse ölmüyoorr

Sendee Yapabilirsinn.. HADİİ BAKALIMM. Güzel haberlerle Gell

Yok kızlar şaka yapıyorum eşim izin vermez zaten ama Şunu biliyorum beli hayırlısı hayırlı zaman için bekletiliyoruz tamam bu kadar kaderci olmamak lazım ama ne biliyim işte ....Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş

Tatlım Ne güzel İştee Büyük Bir Cesaret Geldiysee sanaa. Denee Bugünn..

Dediğin gibi herkes yapıyor bunuu.. Ve kimse ölmüyoorr

Sendee Yapabilirsinn.. HADİİ BAKALIMM. Güzel haberlerle Gell

canımm benımmm inşalllahh allah kısmett edrseee bugunnn denıcemmm ve isdedğimm sonucu elde edersemmm bir mutluluklaa yazıcammm kızlarrr sizee cnm ardşlrımmm benımmm bi aileden daha yakın oluysnzzz ahh bi bilsenz ne iyilikler yapıyosunz allahh razııı olsunn canlarımm

banada dün bş cesaret geldi eş parmağı yaptım orta parmak ve sonra p..s başı bence cesaretlen sende yaparsın ben en kısa sürede yapcam inş inanıyom

merhaba arkadaşlar egzersiz yapıyorum.eldilenle aldığım yere kadar ölçtüm parmaklarımı 11 cm.içerde bekletmeye çalışıcam parmaklarımı.az kaldı inşallah ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…