- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.281
banada dün bş cesaret geldi eş parmağı yaptım orta parmak ve sonra p..s başı bence cesaretlen sende yaparsın ben en kısa sürede yapcam inş inanıyom
canım benım o kadar cesarettt geldikii eşim şuann ewde olsa hemen denemekk istiyorumm herkz yapıyooo bizdee yaparızzz yaa
heleki ben yaptıysam herkez yapar :) (çok klsik bi laf ama )
yapabildin canım sen.
çok şükür atlattım canım darısı sizlere
birazz bana destek veırırmsn canım ufakta olsaa anlatrmsnss.
kızlar bişey sorcam çıkmadan evden okurum artık bepanten tahriş içindi değil mi yani kayganlaştırıcı değil
ben doktor yardımıyla yenenlerdenim 4 günlük bir tedavi sonrası 4.gün bitti allahım o doktorumdan razı olsun..egzersizler çok önemli canım aparat emla bepanthen yardımıyla bitti..yardımcı olabildiğim kadar olmak isterim
ben doktor yardımıyla yenenlerdenim 4 günlük bir tedavi sonrası 4.gün bitti allahım o doktorumdan razı olsun..egzersizler çok önemli canım aparat emla bepanthen yardımıyla bitti..yardımcı olabildiğim kadar olmak isterim
nerde bu dktr çok ucrt alıyomı
canım merhaba yanmeden önce en son kaç cm aparat almıştın
en son 11 cm aparat verdi canım sonrada eşli 2 3 gün çalışma verdi ama biz o eşli çalışmayı bir gün yaptık beyin olarakda hazırdım hemen oldu
sağol canım peki sen üstteykenmi yendin ben de 10 cm alabiliyorum ve bugün ya da yarın denemek istiyorum
evet canım 4 teknik anlatıor doktr hangisinde rahat hissediorsan kendini onla yap dedi hatta ben üste olamam dedim itici gelior dedim doktor genelde böle çözüorlar demişti haklıda çıktı önce belime yastık koyarak denedim yarısı oldu sonra dokorumun dedikleri aklıma geldi üsteyken denedim hemen oldu anlamadım bile..
evet canım 4 teknik anlatıor doktr hangisinde rahat hissediorsan kendini onla yap dedi hatta ben üste olamam dedim itici gelior dedim doktor genelde böle çözüorlar demişti haklıda çıktı önce belime yastık koyarak denedim yarısı oldu sonra dokorumun dedikleri aklıma geldi üsteyken denedim hemen oldu anlamadım bile..
kılzarrr bende bu akşm denıcem önermekk isdedgnz bşyy varmıııı benn penss başını alıyorum ama gerisnde bir baskıı oluyoo grmyooo gbııı sonra panıklyp çkryrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?