- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.161
valla canım bu soğukta kıyamet koparsa anca ısınır ortalık.hava çok soğuk buna rağmen eğlence peşinde olan türkler sabahın erken saatlerinde yollara dökülmüştü.bence ilk duyulduğundaki ilgiyi kaybetti.türkiye saati 13.11 de olacakmış diyorlar.hava 2-3 gündür kapalıydı bugün garip bir hava ve güneş var bakalım ben de heyecanla bekliyorum
valla canım bu soğukta kıyamet koparsa anca ısınır ortalık.hava çok soğuk buna rağmen eğlence peşinde olan türkler sabahın erken saatlerinde yollara dökülmüştü.bence ilk duyulduğundaki ilgiyi kaybetti.türkiye saati 13.11 de olacakmış diyorlar.hava 2-3 gündür kapalıydı bugün garip bir hava ve güneş var bakalım ben de heyecanla bekliyorum
hshahaha çok güldüm canım ya allah da seni güldürsün
Mayası bozuk onların
yaa sorma canım hz.isa yeryüzüne inecekmiş o yer de şirince pehhh bikere tut ki öyle birşey olacak meryem ana kilisesi varken niye şirinceye insin.rotada yanlışlık varzaten haberlerde basın çok abarttı yazılıyor o kadarda değilmiş aman ya bir de saat mi belirlemişler komik ya
hshahaha çok güldüm canım ya allah da seni güldürsün
yaa sorma canım hz.isa yeryüzüne inecekmiş o yer de şirince pehhh bikere tut ki öyle birşey olacak meryem ana kilisesi varken niye şirinceye insin.rotada yanlışlık varbence kıyamet değil de çağdan çağa geçiş gibi bişeyi kastetmiş olmalı mayalılar.taş devri cilalı taş devri gibi...
Bi mayadır aldı başı gidiyor....kıyamet adı üstünde dünyanın yok olması şirince yada diğer ismi geçen yer uzaydamı acaba???her yer yerle bir olacak dağlar felan un ufak olacak güneş dünyayı kavuracak daaaaa(kıyamet ile) bu şirincenin torpili nerden kinee.....cadıkedi katılıyorum bunların mayası bozuk caınmmmm mayasııı:)))))
günaydın kızlar.dün içimdeki sevinç boşa çıkmadı.uzun süredir ilişkide batma hissi duyuyordum ve canım yanıyordu ya dün bir baktım fısss hiç acı falan kalmamış şükürler olsun çok mutluyum tey tey tey
ben tabiki inaniyorum penisin basinida alabiliyorum hatta ama sonra aci hissedice devam edemiyorum tabi bütün bunlarda büyük bir gerginlik ve sinirle oluyor yine olmicak diye hepsi etkilio beni yapmam mi dogru yoksa yapmamam mi diye düsünmeden alikoyamiyorum kendimi ve pes ediyorum,sonra diger sorunlarda eklenince üzerine hic olmuyor tabicok tskr ederim bu arada fikirlerinizi paylastiniz icin ....
Bi mayadır aldı başı gidiyor....kıyamet adı üstünde dünyanın yok olması şirince yada diğer ismi geçen yer uzaydamı acaba???her yer yerle bir olacak dağlar felan un ufak olacak güneş dünyayı kavuracak daaaaa(kıyamet ile) bu şirincenin torpili nerden kinee.....cadıkedi katılıyorum bunların mayası bozuk caınmmmm mayasııı:)))))
eeee bugün gelin yok mu yaaaa:82::82::82:
althea favorim hopefor mufim bi arkadaş daha vardı (galiba elab dı) demişin ya o kadar mutlu oldum ki. bunu duymak bili motive ediyo inan bana. çok teşekkür ederim inşaallah güvenini boşa çıkarmayız
ecrin bu nasıl güzel bir günaydın girişidir böyle canımbenim. çok doğru keşke buranın dışında da dediğin gibi olabilse dostluklar...
diğer arkadaşlar gücenmesin böyle yazdım diye onlar daha yeniler.siz artık egzersiz aşamalarını tamamladınız ve gelin olmaya bir hııııkkk kadar yakınsınız.yarısından sonra hiç bir şey yok mühim olan o yarısına gelebilmek zaten.buarada dün bişey daha farkettim belki faydası olur.üstte sırtın eşine dönük pozisyonda bacaklarını ıkı yana acıp p...sin başı biraz girdiğinde eşinin göbeğine oturur gibi durduğunda direk kayıp gidiyor.ben defalarca üstte yapmama rağmen bu şekilde daha rahat ettim.umarım anlatabilmişimdir.
karamsarrr eşinin tepkilerini umursama. Mümkünse egzersizleri onun yanında yap. Sen kendi kendine sevin, bırak ilgilenmesin. Farketmese de bilinç altına işleyeceksin onun sen.
3 parmak çok iyi. Aynen devam et. Eş denemeleri için acele etmeyin. Eş denemesi için kendinizi çok hazır hissetmelisiniz. Her egzersiz ilerlemesinden sonra eş denemesine geçerseniz, başarısız olabilirsiniz. O yüzden psikolojik olarak iyice hazır olana kadar bekleyin.
diğer arkadaşlarımın gücenmesini hiç istemem burda bunların çok önemi var biliyorum. eminim neden olduğunu onlar da anlamıştırk çünkü o durumlardan bizde geçtik ben istiyorum ki ben de bir an önce yeniyim ve sizler gibi onlara yardımcı olayım belki böylece sizlere olan borcumuzu ödemiş oluruz. pozisyona gelince canım ben üstte eşime yüzüm dönükken yapabiliyorum yarısını, burda dizlerim yatağa degiyor ve yavaşca oturmaya çalışıyorum ama gerisi gelmiyo.acı da korku da yok gözümde ama gerisini getiremiyorum. belki de bi çok arkadaşım devamlı bunu söylememden bıkmıştır ama napıyım bi yol bulmaya çalışıyorum ve sizden başka soracak kimsem yok ... senin dediğin duruşta da dizler yere değiyor mu? benim pozisyon için arkadaşlar eşine doğru eğilerek otur demişti ama öyle olunca özür dilerim ama totom yukarı kalkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?