Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mayası bozuk onların

zaten haberlerde basın çok abarttı yazılıyor o kadarda değilmiş aman ya bir de saat mi belirlemişler komik ya

Mayası bozuk onların
hshahaha çok güldüm canım ya allah da seni güldürsün
zaten haberlerde basın çok abarttı yazılıyor o kadarda değilmiş aman ya bir de saat mi belirlemişler komik ya
yaa sorma canım hz.isa yeryüzüne inecekmiş o yer de şirince pehhh bikere tut ki öyle birşey olacak meryem ana kilisesi varken niye şirinceye insin.rotada yanlışlık varbence kıyamet değil de çağdan çağa geçiş gibi bişeyi kastetmiş olmalı mayalılar.taş devri cilalı taş devri gibi...

evet canım aynen öyle maya takvimini okusalardı zaten yeni bir dönem anlamında denildiğini anlayacaklardı ama okumadıkları belli

Bi mayadır aldı başı gidiyor....kıyamet adı üstünde dünyanın yok olması şirince yada diğer ismi geçen yer uzaydamı acaba???her yer yerle bir olacak dağlar felan un ufak olacak güneş dünyayı kavuracak daaaaa(kıyamet ile) bu şirincenin torpili nerden kinee.....cadıkedi katılıyorum bunların mayası bozuk caınmmmm mayasııı:)))))

hem kıyamet koptuğu zaman akşam ezanından sonra kopacak bunlar 13.12 diye saat vermiş ayrıca güneş batıdan doğacak ama bugün güneş doğudan doğdu

canım senin adına cok üzüldüm allah yardımcın olsun ama çok iyi düşün bi yuva kolay kolay kurulmuyo ama yıkmak cok basit biraz zaman tanı eşinde hatasını anlıcaktır o sürede sende kafanı toplar sağlıklı kararlar alabilirsin ama bi anda yapma çok iyi düşün (

ecrin bu nasıl güzel bir günaydın girişidir böyle canımbenim. çok doğru keşke buranın dışında da dediğin gibi olabilse dostluklar...

günyadııınnn sanadaaaa

sana özelden mesaj atmıştım tatlımm gördün müüüüüüüü

althea favorim hopefor mufim bi arkadaş daha vardı (galiba elab dı) demişin ya o kadar mutlu oldum ki. bunu duymak bili motive ediyo inan bana. çok teşekkür ederim inşaallah güvenini boşa çıkarmayız

althea favorim hopefor mufim bi arkadaş daha vardı (galiba elab dı) demişin ya o kadar mutlu oldum ki. bunu duymak bili motive ediyo inan bana. çok teşekkür ederim inşaallah güvenini boşa çıkarmayız

diğer arkadaşlar gücenmesin böyle yazdım diye onlar daha yeniler.siz artık egzersiz aşamalarını tamamladınız ve gelin olmaya bir hııııkkk kadar yakınsınız.yarısından sonra hiç bir şey yok mühim olan o yarısına gelebilmek zaten.buarada dün bişey daha farkettim belki faydası olur.üstte sırtın eşine dönük pozisyonda bacaklarını ıkı yana acıp p...sin başı biraz girdiğinde eşinin göbeğine oturur gibi durduğunda direk kayıp gidiyor.ben defalarca üstte yapmama rağmen bu şekilde daha rahat ettim.umarım anlatabilmişimdir.

ecrin bu nasıl güzel bir günaydın girişidir böyle canımbenim. çok doğru keşke buranın dışında da dediğin gibi olabilse dostluklar...

böyle hissediyorum gerçekten....herkes başkasının derdiyle dertleniyor...çare olmaya çalışıyor olamayınca üzülüyor...ve hiçkimsenin çıkarı yok menfaati yokk...tertemizzz bi dostluk burdaki dostluk,,

veeee.... bizzat yaşadım yaşıyorummm da... başkasının mutlu olmasından onunkadar mutlu oluyorummm sevinciylee mutluluktan gözyaşı dökebiliyorumm ilginç ama gerçekkk...ve ben bu insanları hiç tanımıyorumm bu ortam dışındaa...o yüzden hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm.....

diğer arkadaşlarımın gücenmesini hiç istemem burda bunların çok önemi var biliyorum. eminim neden olduğunu onlar da anlamıştırk çünkü o durumlardan bizde geçtik ben istiyorum ki ben de bir an önce yeniyim ve sizler gibi onlara yardımcı olayım belki böylece sizlere olan borcumuzu ödemiş oluruz. pozisyona gelince canım ben üstte eşime yüzüm dönükken yapabiliyorum yarısını, burda dizlerim yatağa degiyor ve yavaşca oturmaya çalışıyorum ama gerisi gelmiyo.acı da korku da yok gözümde ama gerisini getiremiyorum. belki de bi çok arkadaşım devamlı bunu söylememden bıkmıştır ama napıyım bi yol bulmaya çalışıyorum ve sizden başka soracak kimsem yok ... senin dediğin duruşta da dizler yere değiyor mu? benim pozisyon için arkadaşlar eşine doğru eğilerek otur demişti ama öyle olunca özür dilerim ama totom yukarı kalkıyo

ya ne bileyim dün çok gerilediğimi düşünüyodum hatta yazmıştım.siz destek olunca tekrar başladım sırasıyla serçe orta ve iki parmak yaptım.sonra ya bide 3 deneyeyi dedim başta biraz acıdı ama oldu.ben çok mutlu oldum sevinçliyim falan eşimin hiç umrunda deillllllll.birde artık iki parmaktada kasılmıyorum çok rahat oluyo 3 parmaktada ne zaman kasılmayıp o kasları hissetmezsem o zaman deneyeyim diyorum.tekrar desteğiniz için teşekkür ederim.aynı egzersizi bu akşamda yapcam inş.hadi kızlar 2012 gelini olalım hep beraber:)))

benim dediğim de senin bahsettiğinin tam tersi ve genelde bu pozisyonda yendik çoğumuz.evet dizler yere değiyor,eşinin bacaklarına doğru eğiliyorsun hafif.işte bu aşamada başını yerleştirdikten sonra popon eşine deyecek şekilde otur( dizler yine yerde değişen bişey yok)o yavaşça popo yönüne doğru ilerliyor.herkeste farklılık gösterebilir tabi ama ben bu şekilde daha kolay olduğunu farkettim.ayrıca bahsettiğim poziyon sağolsun cadıkedinin defalarca paylaştığı fotodaki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…