Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel bişi yaa :) rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah :)

biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime

çok üzüldüm canım rabbim hakkınız da herşeyin hayırlısını versin inşallah..
bende arkadaşlara katılıyorum sevgi varsa bi süre ayrı yaşayın belki sorun çözülür..

canım mesajını okudum şimdi özelden attığın çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun... birazdan egzersiz yapacağım inş.. suan online olan arkadaşlaaaar hadi birazdan deneyelim hep beraber.. en en kötü aynayı alıp sadece ıkınarak 15 dk inceleyelim dokunalım.. bu bile bir adım.. hepinizi opuyorumm çok..
ecrinxxxxxxx senide cook cook öpüyorum canııım:)))))

biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime

canım ya inan cok uzuldum evlılıklerde oluyor bazen boyle zamanlar dıger arkadaslarında dedıgı gıbı hemen bosanma olayına gecmeyın bıraz ayrı yasayın zaten ızın sevgınız bitmemişki... biraz özleyın bırbırınızı...esınde bos bulundugu bır anda soylemiştir maalesef bu vaji belası çok etkılıyor ama napalım bız ıstemedıkkı bunu ama desteke asacagız insallah bıraz kafanızı dınleyın hatta mumkunse herkesten uzaklasın bırlıkte vakıt gecırınhem konusursunuz.

canlarım ben 2 senelik evliyim, ve daha hiç kadın doğum uzmanına gitmedim.. istanbulda oturan ve doktorundan memnun olan tavsiye edebilecek arkadaşlar varmıdır???
tabiki vaji ile ilgili konusabileceğim yani tedavisi için değilde ( bazı örnekleri okuyoruz ya saolsun bazı doktorlarımız vajili olan hastaları anlamıyor çok kötu muamele ediyor falan) en azından vajili oldumu konustugumda beni ürkütmeyecek, anlayıslı bi doktor:))) çok şey istedim sanırım:))))
eger memnun oldugunuz bir doktorunuz varsa nolur benim için çok önemli gitmek istiyorum.. ben çok arastırdım aama referans olmayınca korkuyorum. arkadaslarımın doktorları var ama kimsenin haberi olmadığı içinde çok çekiniyorum utanıyorum böyle karışık işte((((

şimdiden teşekkürler öpüyorum hepinizi....

canım cok cok cok tebrık ederım darısı bıze ınsallah...

Canım kuşkusuz en doğru kararı sen vereceksindir ancak yine de duruma her açıdan bak derim ben. Evlilikler çok zor kuruluyor emek veriyoruz değer veriyoruz bir yolculuğa birlikte çıkıyoruz hele de yanımızda vajinismus illeti ile birlikte!!!! Evet eşin hiç hoş olmayan bir şey yapmış ama bu ilk hatası ve o da pişman olmuştur ileri de keşke dememek için bir kez daha düşün canım hakkında en iyisi olur inşallah

çok üzüldüm ya kahroldum resmen canım bilemiyorum arada sevgi aşk varsa bu gibi şeyler sorun olmamalı paylaşım çok önemli aranızda herşeyi arkadaş gibi konuşmalısınız nasıl bir iletişim halindesiniz bilmiyorum ama aşık olarakmı evlendiniz yoksa görücü oalrakmı valla çok üzüldüm birbirini seven 2 insan bu illet hastalık yüzünden birbirini bırakmamalı illa o işse mesele farklı yönlerdede eşler birbirini tatmin edebilir o yakınlığı koparmamak lazım eşlere o isteklerini bekletmemek lazım diye düşünüyorum t3ek senin için değil bütün vaji arkadaşlarım için diyorum eşlerinizden sırf bu illet yüzünden uzaklaşmayın birsürü yol var illa o şeyi oraya k bakmayında sokmak gerekmiyor erkekleride anlamak lazım onlara bu bekleyişi yaşatmaya hakkımız yok ozaman tabiki uzaklaşırlar 2 kardeş den fark kalmazki neyse canım umarım herşey yoluna girer bu bir sorun değil bu bir hastalık ve çok basit bir hastalık hepimiz yenicez örnek oakdar çokki otur dua et canım inşallah herşey yoluna girer ailesinide kafana takma boşver sen eşine odaklan seviyorsan kaybetmemek için birşeyler yapmalısın...Allah yardımcın olsun...

son yazımı okuyup bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.aslında bende birazda olsa inanç var ama eşim direk söylüyo artık inanmıyorum diye...bu beni çok kırıyo ve güvensizleştiriyo...birde ben egzersiz yaparken eldiven falan takmıyorum.çıplak elle yapıyorum eldiven yapışıyo ve daha çok acıtıyo.bugün anestol pomat aldım ama nasıl ve ne kadar kullanmalıyım bilmiyorum...

kızlar çok mutluyum 3 parmak yaptım şuan ve hemen gelip sizinle paylaşmak istedim.sizin destekleriniz sayesinde.ya yapabilirim değilmi?benim düşüncem bikaçgün daha 3 parmak yapayım sonra pns e geçeyim ne diyosunuz.yaaaaaaa çooooooooooook mutluyum sanki bitti gibi sevindim:))

daha az önce çok mutluyum yazmıştım ama odaya gittim eşim moralimi bozdu.ya o kadar yaptım gösterdim bi gülümse en azından...yok...ah bi yapayım tamamen bitsin o zaman görür o istesin ben yapmicam:)çok sinir oldum yaaaaaaaa

karamsarrr eşinin tepkilerini umursama. Mümkünse egzersizleri onun yanında yap. Sen kendi kendine sevin, bırak ilgilenmesin. Farketmese de bilinç altına işleyeceksin onun sen.

3 parmak çok iyi. Aynen devam et. Eş denemeleri için acele etmeyin. Eş denemesi için kendinizi çok hazır hissetmelisiniz. Her egzersiz ilerlemesinden sonra eş denemesine geçerseniz, başarısız olabilirsiniz. O yüzden psikolojik olarak iyice hazır olana kadar bekleyin.

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

karamsarrr egzersizlerindeki azmi sayesinde 15. sıradan 10. sıraya yükseldi tebrik ediyoruz seni karamsarrr aynen devammmmmmmm yehuuuuuu

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]19 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]g
[tr]
[td]9.gurbetnazli26[/td]
[td]Eş 3 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.karamsarrr[/td]
[td]3 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]

[tr]

[td]16.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]17.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.elab[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]

[td]22.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]23.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]

[tr]
[td]24.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]27.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN

günaydın kızlar.dün içimdeki sevinç boşa çıkmadı.uzun süredir ilişkide batma hissi duyuyordum ve canım yanıyordu ya dün bir baktım fısss hiç acı falan kalmamış şükürler olsun çok mutluyum tey tey tey

var mı bir gelişme şirinceden son haberler sende

valla canım bu soğukta kıyamet koparsa anca ısınır ortalık.hava çok soğuk buna rağmen eğlence peşinde olan türkler sabahın erken saatlerinde yollara dökülmüştü.bence ilk duyulduğundaki ilgiyi kaybetti.türkiye saati 13.11 de olacakmış diyorlar.hava 2-3 gündür kapalıydı bugün garip bir hava ve güneş var bakalım ben de heyecanla bekliyorum

cnm bulundugum ilçede kaan testi yapmıyolar da acaba eczaneden test alsam olurmu? bide birazönce lavobaya gittim gelmiş bişiler ama rengi kahverengi kan gibi degil çok tuhaf korkuyorumda açıkcası

merhaba canım adet düzensizliği ve ara ara kahverengi kanamalar normal değil korkutmak istemem ama ufak kistlerin olabilir.tedbirini l ve biran önce bir doktora görün lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…