- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.141
arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı aynı zamanda vajınısmus hastasıyım
biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime
inşallah canım buaralar gelin olcağını düşündüğüm ilk 3üm hopefor,mufim ve elab sensin canım.hadi bakalım beni yanıltmayın.
insan yeni evlenmiş gibi oluyor aslında çünkü 1 yıl 3 aylık evliyim... 1 yıl 1 aylık evliydim yendiğimde ve kardeş kardeş yatma modundan evliliğin eğlenceli kısmını keşfetmiş olduk.:)))..aradaki bağlarıda kuvvetlendiriyor tabi bir beden olmak erkekleride çok etkiliyor...en önemlisi insanın psikolojisi düzeliyor...
Benim başarı hikayemin sayfasını inan hatırlamıyorum ama bulup sana mesaj atarım inş...ben dokunamazken çok çabul yol katetmiştim...karar verdiğim gün baktım inceledim 1 kulak çubuğunu sonra 2 kulak cubuğunu sonrada ince rimeli bigünde cesaret edip almıştım...o yüzden karar vermek çok önemli bu konuda hırslı olun inat edin...
Tabiiki herkes gibi sizde başaracaksınız...ilk doktora gittiğimde(fiziksel bi sorun varmı yokmu die) bana şöyle demişti..allah aşkına bi düşün acı verse ızdırap olsa hangimiz yaparız hele hele zevkle:)))o gün kızmıştım ona yapabilsem yapamıyorum işte bende acı var felan diye...ama haklı zevkle yapılan bişi olmasa kim yapar ömür boyu:)))
şimdi sıra sizde cesur olun hırslanın bu vajiye kafa tutun ve yenin....ne kadar kararlı olursanız okadar kısa sürer....
biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime
arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı aynı zamanda vajınısmus hastasıyım
daha az önce çok mutluyum yazmıştım ama odaya gittim eşim moralimi bozdu.ya o kadar yaptım gösterdim bi gülümse en azından...yok...ah bi yapayım tamamen bitsin o zaman görür o istesin ben yapmicam:)çok sinir oldum yaaaaaaaa
günaydın kızlar.dün içimdeki sevinç boşa çıkmadı.uzun süredir ilişkide batma hissi duyuyordum ve canım yanıyordu ya dün bir baktım fısss hiç acı falan kalmamış şükürler olsun çok mutluyum tey tey tey
var mı bir gelişme şirinceden son haberler sende
cnm bulundugum ilçede kaan testi yapmıyolar da acaba eczaneden test alsam olurmu? bide birazönce lavobaya gittim gelmiş bişiler ama rengi kahverengi kan gibi degil çok tuhaf korkuyorumda açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?