- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.121
ne güzel herkes gelin oluyo.bende hiç ümit kalmadı.iki parmak alırken ve pns yarıya kadar almışken bir anda geriledim.ve benim eş parmağı yapmam imkansızzzz.eşim çok sabırsız hemen sinirleniyo ben daha çok geriliyorum ve hemen olsun istiyo.çok kötü durumdayımmmmm
ne güzel herkes gelin oluyo.bende hiç ümit kalmadı.iki parmak alırken ve pns yarıya kadar almışken bir anda geriledim.ve benim eş parmağı yapmam imkansızzzz.eşim çok sabırsız hemen sinirleniyo ben daha çok geriliyorum ve hemen olsun istiyo.çok kötü durumdayımmmmm
biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime
biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime
Sevginiz mi bitti? Yoksa sadece tam anlamıyla bir cinsellik yaşayamadığınız için mi ayrılmaya karar verdiniz?
canım çok üzüldüm böyle bi karar vermenize vajinismus yüzünden mi böyle oldu eğer öyleyse daha çok üzülürümmm
bu sürecte güvenimizi kaybettik birbirimize araya yalanlar girdi sevgi hala var ama cinsellik ve güven onun önüne gecti ...
Sevgi varsa bence bir süre ayrı kalın. Ayrı evlerde yaşayın sadece. Öyle hemen boşanmayın. Birbiriniz olmadan yaşayıp yaşayamadığınızı anlayın önce. Sevgi bitmiş olsaydı diyecek bir sözüm yoktu ama ortada hala sevgi varken çaba sarfetmelisiniz. Siz de bu sırada yine egzersizlere devam edebilirsiniz. Barışacak olursanız ona bir sürpriziniz olmuş olur
kötü olan esim artik icinde tutamiyo ailesiyle paylasmis benden gizli konusuolar bunu hisssediyorum ve bu beni cok rahatsiz ediyor ve ben yurt disinda yasiyorum ailemin evine döndügümdede herseyi konusmam gerek zaten konusuluncada ögrenmeyenlerde ögrenir böylece ve bundan sonrada ayri yasamaninda bi anlami kalmaz geri dönmmek bu evlilige sacma olur insanlarin yargili bakislarini kaldiramam
kötü olan esim artik icinde tutamiyo ailesiyle paylasmis benden gizli konusuolar bunu hisssediyorum ve bu beni cok rahatsiz ediyor ve ben yurt disinda yasiyorum ailemin evine döndügümdede herseyi konusmam gerek zaten konusuluncada ögrenmeyenlerde ögrenir böylece ve bundan sonrada ayri yasamaninda bi anlami kalmaz geri dönmmek bu evlilige sacma olur insanlarin yargili bakislarini kaldiramam
KIZLAR UZUN SÜREDEN SONRA SİZLERLEYİM ....ÖZLEDİM VALLA TOPİGİ E NASILSINIZ BAYA YENENLER OLMUŞŞ.... BİDE HAMİLE KALABİLSEYDİKK...bu arada bişi sorcam ben yenmiştim 10 kasımda vajinismusu daha dogrusu yendim sandım 10 gün sonra memlekette benden yaparken kan geldi zar daha duruyomuş meger kanda geldi yani sorum başkaaa...benim edetim geçikiyodu test yaptırdım bişi çıkmadı baya geçti daha sonraa azcık lekelenme geldiii tam adet oldum sayılmam yani az bişi ardaan 10 gün geçti tekrar leke leke pemnbe renkte geldi neden böle oluyo acabavajinismusu yendikten sonra böle olan oldumu cvp bekliyorumm?
Vallaha diyecek bir şey bulamadım
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Sizi anlamayıp, sabretmeyip, başka bir yolu seçmeyi tercih ettiyse söylenecek çok fazla söz yok[/
aynen hayirlisi olsun demekten baska bise yok haftaya zor günler bekliyor beni sadece
KIZLAR UZUN SÜREDEN SONRA SİZLERLEYİM ....ÖZLEDİM VALLA TOPİGİ E NASILSINIZ BAYA YENENLER OLMUŞŞ.... BİDE HAMİLE KALABİLSEYDİKK...bu arada bişi sorcam ben yenmiştim 10 kasımda vajinismusu daha dogrusu yendim sandım 10 gün sonra memlekette benden yaparken kan geldi zar daha duruyomuş meger kanda geldi yani sorum başkaaa...benim edetim geçikiyodu test yaptırdım bişi çıkmadı baya geçti daha sonraa azcık lekelenme geldiii tam adet oldum sayılmam yani az bişi ardaan 10 gün geçti tekrar leke leke pemnbe renkte geldi neden böle oluyo acabavajinismusu yendikten sonra böle olan oldumu cvp bekliyorumm?
tatlım gerçekten zor bir durum insan ne diyeceğini şaşırıyor ama aranızda hala sevgi varsa ve tek sebebi cinsellikse eğer bi yerden başlamalısın..
ailesinin bu durumu bilmeside seni baya etkilemiş ve bu hastalığı yenme konusunda hevesini kırmıştır ama biz bilmiyoruz hastalıktaki aşamanı :18::18::18::18:
şimdiye kadar ne yaptın vajiyi yenmek için ? ve vajiyi yenersen ilişkinizin devam etmesi büyük olasılık mı? eğer inanıyorsan hemen egzersizlere başla :18::18::18::18:
bu forumda ki herkes sana yardımcı olacaktır inan
Canım valahi ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.Adette olmamışsın ya gecikmen var yada hamilesin..
Bir sağlık ocağına giderek kan testi yaptır. orda çıkar hepsi kuzumm
cnm bulundugum ilçede kaan testi yapmıyolar da acaba eczaneden test alsam olurmu? bide birazönce lavobaya gittim gelmiş bişiler ama rengi kahverengi kan gibi degil çok tuhaf korkuyorumda açıkcası
ben tabiki inaniyorum penisin basinida alabiliyorum hatta ama sonra aci hissedice devam edemiyorum tabi bütün bunlarda büyük bir gerginlik ve sinirle oluyor yine olmicak diye hepsi etkilio beni yapmam mi dogru yoksa yapmamam mi diye düsünmeden alikoyamiyorum kendimi ve pes ediyorum,sonra diger sorunlarda eklenince üzerine hic olmuyor tabicok tskr ederim bu arada fikirlerinizi paylastiniz icin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?