Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşler bazen sinirli olabiliyor canım sen eş egzersziini sona saklayacaksın artık.

önce parmakla veya aparatla rahat olduktan sonra penis denemesi yaparsan iyi olur. ama sen zaten penisin yarısını aldığın için sana 2 gün veriyorum. inan sadece şu iki günde haftasonu bitene kadar egzersizlerini hergün yap vajiyi iyice alıştır sonra penise geç. penis denemeden hemen önce 15 dakika kadar aparatı yada parmağı içinde beklet kasların açılsın sonra hemen zaman kaybetmeden penis dene. bol bol kayganlaştırıcı ile

eminim senin için çok kolay olacak sadece kararlı ol yapıcam de inatlaş vajiyle
inan bana senin tek ihtiyacın olan cesaret zaten yarısını almışsın sen

penis denerkende kendini geri çekme hemen bekle sakinleş sonra devam et
yarısına kadar aldığında çekilmeseydin şimdiye gelin olmuştun farkında mısın?????????????

karamsarrr hakikaten çok karamsarsın yahu

Herkes eş parmağı ile mi yeniyor? Ben bir kere eş parmağı denedim sonrasında hep aparatla çalıştım. Egzersizleri eşinin yanında yap ve ilerlemelerini ona sevine sevine anlat. İlgilenmiyor gibi görünse de bilinçaltına yavaş yavaş bunu yenebileceğini işleyeceksin

Bir kere iki parmak alan bir daha alır Hiç bahane üretme kendine Yeterince azmetmiyorsun demek ki

Bak cadılığım tuttu sana karşı Bu kadar karamsar olma lütfen Burada herkes kendine göre "en ümitsiz vaka" idi ama azimle yendiler. Sen dikkat ettiğim kadarıyla her zaman "ben yapamıyorum" ben yapamacağım" herkes yeniyor ben yenemeyeceğim" "ben geriliyorum" deyip duruyorsun

Kusura bakma böyle söylersen öyle olur

Egzersizleri tam oturtmadan, eş denemesine kendinizi tam hazır hissetmeden eş denemesine geçmeyin. Geçtiğinizde başarısız oluyorsunuz ve iyice ümitsizliğe kapılıyorsunuz, yapmayın

"herkes yapıyor, ben de yaparım" deyin. Sizin bizlerden bir eksiğiniz yok

Biraz cesur ve azimli olun

Bırak artık şu karamsarlığı ve yenebileceğine inan Sen bu kadar karamsar olursan bizler ne desek boş

Biraz sert olacak kusura bakmayın ama azmeden herkes yeniyor bu illeti.

Vajinismusu gerçekten çözmek istiyorsanız kendinize güveneceksiniz, inanacaksınız, cesaret edecek ve azmedeceksiniz

BUNUN BAŞKA YOLU YOK!!!

Son düzenleme:
biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime

Sevginiz mi bitti? Yoksa sadece tam anlamıyla bir cinsellik yaşayamadığınız için mi ayrılmaya karar verdiniz?

bu sürecte güvenimizi kaybettik birbirimize araya yalanlar girdi sevgi hala var ama cinsellik ve güven onun önüne gecti ...

Sevgi varsa bence bir süre ayrı kalın. Ayrı evlerde yaşayın sadece. Öyle hemen boşanmayın. Birbiriniz olmadan yaşayıp yaşayamadığınızı anlayın önce. Sevgi bitmiş olsaydı diyecek bir sözüm yoktu ama ortada hala sevgi varken çaba sarfetmelisiniz. Siz de bu sırada yine egzersizlere devam edebilirsiniz. Barışacak olursanız ona bir sürpriziniz olmuş olur

kötü olan esim artik icinde tutamiyo ailesiyle paylasmis benden gizli konusuolar bunu hisssediyorum ve bu beni cok rahatsiz ediyor ve ben yurt disinda yasiyorum ailemin evine döndügümdede herseyi konusmam gerek zaten konusuluncada ögrenmeyenlerde ögrenir böylece ve bundan sonrada ayri yasamaninda bi anlami kalmaz geri dönmmek bu evlilige sacma olur insanlarin yargili bakislarini kaldiramam

KIZLAR UZUN SÜREDEN SONRA SİZLERLEYİM ....ÖZLEDİM VALLA TOPİGİ E NASILSINIZ BAYA YENENLER OLMUŞŞ.... BİDE HAMİLE KALABİLSEYDİKK...bu arada bişi sorcam ben yenmiştim 10 kasımda vajinismusu daha dogrusu yendim sandım 10 gün sonra memlekette benden yaparken kan geldi zar daha duruyomuş meger kanda geldi yani sorum başkaaa...benim edetim geçikiyodu test yaptırdım bişi çıkmadı baya geçti daha sonraa azcık lekelenme geldiii tam adet oldum sayılmam yani az bişi ardaan 10 gün geçti tekrar leke leke pemnbe renkte geldi neden böle oluyo acabavajinismusu yendikten sonra böle olan oldumu cvp bekliyorumm?

Vallaha diyecek bir şey bulamadım

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Sizi anlamayıp, sabretmeyip, başka bir yolu seçmeyi tercih ettiyse söylenecek çok fazla söz yok

tatlım gerçekten zor bir durum insan ne diyeceğini şaşırıyor ama aranızda hala sevgi varsa ve tek sebebi cinsellikse eğer bi yerden başlamalısın..

ailesinin bu durumu bilmeside seni baya etkilemiş ve bu hastalığı yenme konusunda hevesini kırmıştır ama biz bilmiyoruz hastalıktaki aşamanı :18::18::18::18:

şimdiye kadar ne yaptın vajiyi yenmek için ? ve vajiyi yenersen ilişkinizin devam etmesi büyük olasılık mı? eğer inanıyorsan hemen egzersizlere başla :18::18::18::18:

bu forumda ki herkes sana yardımcı olacaktır inan

cvp bekliyorum canlarımm

Canım valahi ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.Adette olmamışsın ya gecikmen var yada hamilesin..

Bir sağlık ocağına giderek kan testi yaptır. orda çıkar hepsi kuzumm

biz ayrilmaya karar verdik bu sürec icinde birbirimizi cok yiprandik tükettik artik hersey bitti gibi böle bir cabayada gerek kalmadi haftaya dönerim evime

Canım eşinden biraz zaman iste..Her evlilik mutlaka son bir şansı Hakeder..

O yüzden hemen egzersizlere başlarsın.. Bak CadıKedi 4 Günde yendi sadece. Önemli olan istemek ve azim..

ben tabiki inaniyorum penisin basinida alabiliyorum hatta ama sonra aci hissedice devam edemiyorum tabi bütün bunlarda büyük bir gerginlik ve sinirle oluyor yine olmicak diye hepsi etkilio beni yapmam mi dogru yoksa yapmamam mi diye düsünmeden alikoyamiyorum kendimi ve pes ediyorum,sonra diger sorunlarda eklenince üzerine hic olmuyor tabi cok tskr ederim bu arada fikirlerinizi paylastiniz icin ....

Canım valahi ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.Adette olmamışsın ya gecikmen var yada hamilesin..

Bir sağlık ocağına giderek kan testi yaptır. orda çıkar hepsi kuzumm

cnm bulundugum ilçede kaan testi yapmıyolar da acaba eczaneden test alsam olurmu? bide birazönce lavobaya gittim gelmiş bişiler ama rengi kahverengi kan gibi degil çok tuhaf korkuyorumda açıkcası

cnm bulundugum ilçede kaan testi yapmıyolar da acaba eczaneden test alsam olurmu? bide birazönce lavobaya gittim gelmiş bişiler ama rengi kahverengi kan gibi degil çok tuhaf korkuyorumda açıkcası

Canım bir hastaneye git.Orda söyle hamile olup olmadığımı öğrenmek istiyorum de..

O nasıl bir ilçeymiş

Testlerde yanılma payı oluyor o yüzden diyorumm tatlım

penisin başını alabiliyorsun ama nasıl zorla mı alıyorsun yoksa kendiliğinden cup diye giriyor gerisi mi gitmiyor ...

hiç egzersiz yaptın mı bilmiyorum ama 4-5 gün egzersizle vajiyi genişletip penis denersen çok çok kolay olacağına inanıyorum bende yeni yendim daha 3 gün oldu.

vajiyi aparatla egzersiz yaparak genişletip başarabilirsin diye düşünüyorum ama bu sana bağlı tabi ki...

eşin bunu bi hastalık olduğunu ve tedaviyle iyileşecek bişey olduğunu biliyor mu?
bende evliliğimin ilk aylarında eşimle çok zor günler yaşadım çok sinirliydi her başarısız olduğumda ağlıyordum , hiç bişeye konsantre olamıyordum

sonra birlikte araştırdık baktık ki bu bir hastalık ve tedavisi çok kolay ister doktorla ister kendi çabalarınla... eşimde öğrendikten sonra çok değişti ondan sonra bu konuyla ilgili hiç sorun yaşamadık... bunları anlatıyorum çünkü sizin durumunuzu bilmiyorum.. eşinle kenidnize bir şans daha verebilirsiniz... ailesinin bilmesinide kafana takma isterse bütün dünya bilsin bu bir hastalık , insanlar bu hastalığı yenmek için ilaç kullanıyor doktora gidiyor ... kimse vaji olmak istemez.. bu senin suçun değil...

karar sizin ama vajiyi yenrseniz aranızdaki sorun buna bağlıysa denemye şans vermeye çok çok değer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…