Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hmm Çok sevindim canım ye tabi. İnş En Kısa Süredee Sende yeneceksinn

bence de haydin kızlar sohbete ben işteyim her zaman ki gibi sizler ne yapıyorsunuz?

Ne yapim bende Canım evdeyim Öyleee

Kocacım Nöbetçi bugün yalnızım anlayacağın

Cadıkedim ben 18 aralıkta gelin oldum çok önemli değil ama senin için zor olmayacaksa tarihi düzeltir misin tatlımmm ???

İştee Azim Budurrrr

Canım Benimm Çook Çok sevindimm Senin adınaaa Allah Başka dert Vermesin..

Bundan Sonraki Zamanlarının Hep Tadını Çıkarr. Eski Kötü Günler Geride Kaldı artık sendee bir kadınsınn

Haydii Halaylar Sanaa Gelsinn Tatlım Benimmm:123::123::123::123::123:

çok çok çok sevindim tebrik ediyorum katarsis.. en çok takip ettiklerimden biriydin aynı durumdaydık çünkü ben de yarısını alıp devamını getiremiyorum ve eşim de senin eşin gibi sabırsız davranıyo, şimdi regliyim biter bitmez denemek istiyorum ama tedirginim sadece iki kere alabilmiştim yarısını... nasıl yaptığını neler hissettiğini ayrıntılı anlatır mısın canım???

cadıkedi çok teşekkür ederim canım ne büyük bir sevinç o listede yenmiş olarak görünmek. henüz yenmemiş ya da ziyaretçi olarak sadece burayı okuyan arkadaşlar çekinmeyin gelin ve cadıkedinin listesine egzersize başlayarak girin bak çok net söylüyorum tılsımlı bu liste giren başarıyor hadi darısı sizlerin başına

kızlaarr bana destekk olunn bu ara çok ihtiyacımm varrr eşimle deneme yaptık geçenn yarısını aldımmm ve gresii gtmediii oda sinrlendıı bayaaaa cumartsıı hazrlaa kndınıı btcek bu iş dedi askereee gidicemm ben hala sende gelişmeee yok diyooo cumrtsıı btsınn bu iş dyooo kızlarrrr

Cadıkedim ben 18 aralıkta gelin oldum çok önemli değil ama senin için zor olmayacaksa tarihi düzeltir misin tatlımmm ???

Aynı liste üzerinde düzeltirim şimdi :) Tarih değiştirmek zor değil de biri gelin olunca tüm sıra alt üst oluyor onu değiştirmek zor oluyor ama onun da zevki başka keşke hep gelin olsa da hep sıra alt üst olsa o yüzden no problemo

Son düzenleme:

Allah Allah tutmayınnnn

berayy canım benim sen de çok yakından biliyorsun yaşadıklarımı şuan gözyaşlarım süzülüyor gözlerimden ama bu defa mutluluktan nasıl bir duyguymuş bu yok tarifi çok teşekkür ederim herşey için

gerçekten değişik bişey ya ben bile okurken şu yazdıklarını ağlayasım geldi duygulandım inş birgün bende yenerim ve bu defa sevinçten ağlarım

Ne Demek Canım Benim. Ben seve seve yardım ettim.

Bu Senin Başarınn. Sen Başardınn. Sen azim ettin Bizler sadece Yol Gösterdik

Bundan sonra sık sık Yapınn Hemen alışman için Bu Çok Önemli Çünküü

care1 canım... Egzersizleri tam oturtmadan her seferinde eş denemesine geçiyorsun. Sonra başarısız olunca da eşinle tartışıyorsun.

Cumartesiye kadar tam gaz egzersiz yap...Gerekirse tüm işlerini bırak

Egzersizle kendine güvenin iyice gelecek Kendinden emin olmadan eş denemesi yapma bu sıralar

Yarısını alıp ilerleyemiyorsan yönü hala kafanda tam oturtamışsın demektir

Son düzenleme:
veeee karşınızda KIYAMET GELİNİ KATARSİSSSSSSSSStebrik ederim canım gözün aydın :) bundan sonrası daha da güzel olsun,darısı vajili arkadaşların başına

sağol canım ah sizler yok musunuz sizler bizi bırakmadınız sabır gösterdiniz bak şimdi bizlerde bir bir yeniyoruz bu yüzden ben de sizi tebrik ediyorum

canımm benımm eşim askereee gıtmedenn yapmakk ısdediğii için bunu bana yaşat nolursunn diyipp duruyoo dun akşam ilk defaa aglarkenn gördumm çok tuhaf oldumm yaa dedgn gibi tam gaz egzerszz yapıcmm cnmm

gerçekten değişik bişey ya ben bile okurken şu yazdıklarını ağlayasım geldi duygulandım inş birgün bende yenerim ve bu defa sevinçten ağlarım

ne demek tabiki yeneceksin tatlım ben doktora bile gittim arkama bakmadan kaçtım düşün umutsuz vaka olarak görüyordum kendimi yani ben yendiysem ne demek sen kesin yeneceksin

eşin ne zaman gidiyor askere canım?egzersize ara verme,kendini sıkma,eşiniin tepkisi de seni olumsuz etkiliyor.cadıkedi haklı,egzersiz yapmadan eş denemesine geçiyorsun.biraz sabırlı ol canım,bak zaten yarısı olduysa gerisi boşluk birazcık dişini sık ve pozisyon değiştir hangisinde rahatsan o şekilde deneme yapın.bukadar yol katemişken olmaması imkansız,kendini kasma ,iyi düşün iyi olsun,rahatlık çok önemli,acele etmeden yavaş yavaş ilerleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…