- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.221
bendee iyi olmaya çalışıyorumm çok zayıflamıştım bu sorunlardab dolayı artık morelım yerıne geldııı sayenzdee artık yemek yıyorumm 2 kilo allmşım mutluyum herşey duzelıyo yavaş yavş : cnm benım
bence de haydin kızlar sohbete ben işteyim her zaman ki gibi sizler ne yapıyorsunuz?
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
YENİ GELİNİMİZ katarsis_ haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]19 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]21 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]g
[tr]
[td]8.gurbetnazli26[/td]
[td]Eş 3 parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.karamsarrr[/td]
[td]3 parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.elab[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
kıyamet gelini diyodun bak kıyamet gelini çıktı işte
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
Cadıkedim ben 18 aralıkta gelin oldum çok önemli değil ama senin için zor olmayacaksa tarihi düzeltir misin tatlımmm ???
cadıkedi çok teşekkür ederim canım ne büyük bir sevinç o listede yenmiş olarak görünmek.henüz yenmemiş ya da ziyaretçi olarak sadece burayı okuyan arkadaşlar çekinmeyin gelin ve cadıkedinin listesine egzersize başlayarak girin bak çok net söylüyorum tılsımlı bu liste giren başarıyor hadi darısı sizlerin başına
İştee Azim Budurrrr
Canım Benimm Çook Çok sevindimm Senin adınaaaAllah Başka dert Vermesin..
Bundan Sonraki Zamanlarının Hep Tadını Çıkarr. Eski Kötü Günler Geride Kaldı artık sendee bir kadınsınn
Haydii Halaylar Sanaa Gelsinn Tatlım Benimmm:123::123::123::123::123:
tebrik ederim çok sevindim yaaa ne güzelllllllll kurtuldunnn gelin oldun süpeeerr
berayy canım benim sen de çok yakından biliyorsun yaşadıklarımı şuan gözyaşlarım süzülüyor gözlerimden ama bu defa mutluluktan nasıl bir duyguymuş bu yok tarifi çok teşekkür ederim herşey için
berayy canım benim sen de çok yakından biliyorsun yaşadıklarımı şuan gözyaşlarım süzülüyor gözlerimden ama bu defa mutluluktan nasıl bir duyguymuş bu yok tarifi çok teşekkür ederim herşey için
kızlaarr bana destekk olunn bu ara çok ihtiyacımm varrr eşimle deneme yaptık geçenn yarısını aldımmm ve gresii gtmediii oda sinrlendıı bayaaaa cumartsıı hazrlaa kndınıı btcek bu iş dedi askereee gidicemm ben hala sende gelişmeee yok diyooo cumrtsıı btsınn bu iş dyooo kızlarrrr
veeee karşınızda KIYAMET GELİNİ KATARSİSSSSSSSSStebrik ederim canım gözün aydın :) bundan sonrası daha da güzel olsun,darısı vajili arkadaşların başına
canımm benımm eşim askereee gıtmedenn yapmakk ısdediğii için bunu bana yaşat nolursunn diyipp duruyoo dun akşam ilk defaa aglarkenn gördumm çok tuhaf oldumm yaa dedgn gibi tam gaz egzerszz yapıcmm cnmmcare1 canım... Egzersizleri tam oturtmadan her seferinde eş denemesine geçiyorsun. Sonra başarısız olunca da eşinle tartışıyorsun.
Cumartesiye kadar tam gaz egzersiz yap...Gerekirse tüm işlerini bırak
Egzersizle kendine güvenin iyice gelecekKendinden emin olmadan eş denemesi yapma bu sıralar
Yarısını alıp ilerleyemiyorsan yönü hala kafanda tam oturtamışsın demektir
gerçekten değişik bişey ya ben bile okurken şu yazdıklarını ağlayasım geldi duygulandım inş birgün bende yenerim ve bu defa sevinçten ağlarım
kızlaarr bana destekk olunn bu ara çok ihtiyacımm varrr eşimle deneme yaptık geçenn yarısını aldımmm ve gresii gtmediii oda sinrlendıı bayaaaa cumartsıı hazrlaa kndınıı btcek bu iş dedi askereee gidicemm ben hala sende gelişmeee yok diyooo cumrtsıı btsınn bu iş dyooo kızlarrrr
ne demek tabiki yeneceksin tatlım ben doktora bile gittim arkama bakmadan kaçtım düşün umutsuz vaka olarak görüyordum kendimi yani ben yendiysem ne demek sen kesin yeneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?