- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.241
eşin ne zaman gidiyor askere canım?egzersize ara verme,kendini sıkma,eşiniin tepkisi de seni olumsuz etkiliyor.cadıkedi haklı,egzersiz yapmadan eş denemesine geçiyorsun.biraz sabırlı ol canım,bak zaten yarısı olduysa gerisi boşluk birazcık dişini sık ve pozisyon değiştir hangisinde rahatsan o şekilde deneme yapın.bukadar yol katemişken olmaması imkansız,kendini kasma ,iyi düşün iyi olsun,rahatlık çok önemli,acele etmeden yavaş yavaş ilerleyin.
sağol canım ah sizler yok musunuz sizler bizi bırakmadınız sabır gösterdiniz bak şimdi bizlerde bir bir yeniyoruz bu yüzden ben de sizi tebrik ediyorum
sağol canım ah sizler yok musunuz sizler bizi bırakmadınız sabır gösterdiniz bak şimdi bizlerde bir bir yeniyoruz bu yüzden ben de sizi tebrik ediyorum
tebrik ederim canım darısı diğer arkadaşlara halaylar sanaaaaaa
katarsis_
yenmek ayrı mutlu, sevinci paylaşmak ayrı mutlu bir de yenemeyenlere yardım etmeye başladığında onların yendiğini görünce apayrı mutlu oluyorsun canım
Biz neden bırakamıyoruz burayı?
Çünkü sizlerden biri gelin olduğunda dünyalar bizim oluyor, ne hissettiğinizi çok iyi anlıyoruz
çok çok tebrik ederim.. Allah hayırlısıyla anne olmayı da nasip eder inşallah, nasıl yaptığını ve ne hissettiğini bizimle paylaşır mısın?
anlatacağım canımmmm birazdan en baştan nasıl olduğunu şu ortalığı bir toplayayım kendime geleyim dönüyorum size
KIZLAAAARRRRRRRRRR BENNNNNNN GERİ GELDİMMMMMMM;((((( olmadığım zamanda ufak bi rahatsızlık geçirdim o yüzden yoktum reglm daha yeni bitti ve şuanda ilk parmak denememi yapmak istiyorummmm ama cesaretimi bir türlü toplayamıyorunmmmm desteğinize acil ihtiyacımı varrrr bana lütfen yardım edinnnnnn lütfennnnnnnn şimdi evde yalnızımda aslında tamda zamanı biliyorum ama bi türlü başlamayamıyorum;(
KIZLAAAARRRRRRRRRR BENNNNNNN GERİ GELDİMMMMMMM;((((( olmadığım zamanda ufak bi rahatsızlık geçirdim o yüzden yoktum reglm daha yeni bitti ve şuanda ilk parmak denememi yapmak istiyorummmm ama cesaretimi bir türlü toplayamıyorunmmmm desteğinize acil ihtiyacımı varrrr bana lütfen yardım edinnnnnn lütfennnnnnnn şimdi evde yalnızımda aslında tamda zamanı biliyorum ama bi türlü başlamayamıyorum;(
evet canım şimdi ben de sizin yeni yardımcınız olarak elimden geldiğince diğer arkadaşlara yardım edeceğim bunu da kendimi bir toparlayıp nasıl yendiğimi anlatarak başlayacağım var ya bir kez daha anladım biz kadınlar el ele verirsek yenemeyeceğimiz sorun yok
Hah bir tembel daha geldi
Senin başlaman için en büyük sebep azimle egzersiz yapıp sonra da mutluluğa ulaşmış gelinleri görmek olmalı
Azmetmeden ancak burayı okursan başarıya ulaşamazsın
O yüzden kaldır tembel popişini ve egzersizlere başla
Hah bir tembel daha geldi
Senin başlaman için en büyük sebep azimle egzersiz yapıp sonra da mutluluğa ulaşmış gelinleri görmek olmalı
Azmet de ancak burayı okursan başarıya ulaşamazsın
O yüzden kaldır tembel popişini ve egzersizlere başla
bende çok tembelim ya işten eve gidince hiç yapamıyom hatta ben hiç egzersiz yapmadım burayı okuyunca benimkide egzersiz mi diyom çünkü sadece bir defa aynı gün içinde serçe orta ve işaret parmağı aldım geçen haftada bir defa tek eş orta parmak yaptım sonra penis ucu oldu ondan sonra regl oldum ama bir hırs var içimde bu hafta sonu eş 1-2-3 parmak yapmayı düşünüyorum sonra penis denemesi inş olur bu kadar zaman erteledim hiç egzersiz yapmadım bu haftasonu hepsini birden yapcam inş olur olmazsa artık bilmem ne yaparım tembelim ben tembelim
kızlar çok mutluyum 3 parmak yaptım şuan ve hemen gelip sizinle paylaşmak istedim.sizin destekleriniz sayesinde.ya yapabilirim değilmi?benim düşüncem bikaçgün daha 3 parmak yapayım sonra pns e geçeyim ne diyosunuz.yaaaaaaa çooooooooooook mutluyum sanki bitti gibi sevindim:))
Benim inanılmaz bi korkum var ama şimdi şuanda bu i bitiricemmmmmmmm inşallahhhhh
hadi be katarsis süpersin kım tutar seni haydı devam devam devam hafta sonu gelinisin insallah...
halay mendılımı aldım beklıyım :))))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yakında hepimizzz gelınnn olucazz o listeye bızlerdee giricezzz 2013 de bu derdiiii yaşamıcazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?