- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.261
yanlış oldu galiba canım karamsar demek istedin katarsis gelin oldu artıkk
ağzından bal damlıyorr hadı bakalım ınsallah...
ben de halay mendilimi aldım seni bekliyorum canım eee hadi artıkkızlar bu akşam biri daha gelin olacak öyle hissediyorum.hadi inşallah Allahım
bende çok tembelim ya işten eve gidince hiç yapamıyom hatta ben hiç egzersiz yapmadım burayı okuyunca benimkide egzersiz mi diyom çünkü sadece bir defa aynı gün içinde serçe orta ve işaret parmağı aldım geçen haftada bir defa tek eş orta parmak yaptım sonra penis ucu oldu ondan sonra regl oldum ama bir hırs var içimde bu hafta sonu eş 1-2-3 parmak yapmayı düşünüyorum sonra penis denemesi inş olur bu kadar zaman erteledim hiç egzersiz yapmadım bu haftasonu hepsini birden yapcam inş olur olmazsa artık bilmem ne yaparım tembelim ben tembelim
Cadııııııkediiiiii;((((( yanımdaaaa olllll yardımmmm ettt nolurrrrrr şimdi yanıma herşeyi aldım başlıyorum
Var ya bu yazıyı okuyunca seni dizime yatırıp popişine popişine vurmak istedim
Bahsettiğin egzersiz 3 parmak aynı olsa neyse... Serçe işaret parmağı orta parmak yapıp hemen eş denemesine geçeceksin değil mi yanlış anlamadım
O kadar diyorum kendinizi hazır hissetmeden eş denemesine geçmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Egzersizde hiç ilerlemeden direk eş denemesine geçerseniz başarısız olabilirsiniz
Sabredin, egzersiz yapın, egzersizde ilerleyin ondan sonra eş denemesine geçin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
döv beni dövvyok canım 1-2-3 ten kastım önce bir parmak sonra iki parmak yanyana sonrada 3 parmak yanyana oda olmazsa aparat hazırlarım ayrıca ben sabırsızım ne yapim sıkıldımmm
0off harika kıskandımmm bende istiyorum çok tebrik ederim canım kendim yenmiş gibi seviniyorum ya çok mutlu oldum çokk haydi hepberaber halaya kızlarrrrrrrrrrrrr
Haa tamam o zaman
3 parmaktan sonra eş denemesine geçebilirsin, BeRayy öyle yendi
Ama işte bu illet sabırla yeniliyor malesef
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
berayy canım benim sen de çok yakından biliyorsun yaşadıklarımı şuan gözyaşlarım süzülüyor gözlerimden ama bu defa mutluluktan nasıl bir duyguymuş bu yok tarifi çok teşekkür ederim herşey için
ama şunun altını çizeyim ben bu egzersizleri hepsini bu haftasonuna sığdırmayı düşünüyom hepsi bir anda yaniinş başarılı olurum birde onun için kızma ne yapim aralık bitcek ben daha yerimde sayıyom
mesaj alındı canım...ya katarsıın durumu benı cok gaza getırdı aksam deneyecem ınsallahben de halay mendilimi aldım seni bekliyorum canım eee hadi artıkkızlar bu akşam biri daha gelin olacak öyle hissediyorum.hadi inşallah allahım
ben de halay mendilimi aldım seni bekliyorum canım eee hadi artıkkızlar bu akşam biri daha gelin olacak öyle hissediyorum.hadi inşallah Allahım
Ağzındannnn balllll damlıyooooorr)))0
o ben olmalıydım ama ben yarın yada öbürgün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olurummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?