Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de halay mendilimi aldım seni bekliyorum canım eee hadi artıkkızlar bu akşam biri daha gelin olacak öyle hissediyorum.hadi inşallah Allahım

ben de halay mendilimi aldım seni bekliyorum canım eee hadi artıkkızlar bu akşam biri daha gelin olacak öyle hissediyorum.hadi inşallah Allahım

o ben olmalıydım ama ben yarın yada öbürgün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olurummmmmmmmmmmmmm

Var ya bu yazıyı okuyunca seni dizime yatırıp popişine popişine vurmak istedim

Bahsettiğin egzersiz 3 parmak aynı olsa neyse... Serçe işaret parmağı orta parmak yapıp hemen eş denemesine geçeceksin değil mi yanlış anlamadım

O kadar diyorum kendinizi hazır hissetmeden eş denemesine geçmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Egzersizde hiç ilerlemeden direk eş denemesine geçerseniz başarısız olabilirsiniz

Sabredin, egzersiz yapın, egzersizde ilerleyin ondan sonra eş denemesine geçin

döv beni dövv yok canım 1-2-3 ten kastım önce bir parmak sonra iki parmak yanyana sonrada 3 parmak yanyana oda olmazsa aparat hazırlarım ayrıca ben sabırsızım ne yapim sıkıldımmm

0off harika kıskandımmm bende istiyorum çok tebrik ederim canım kendim yenmiş gibi seviniyorum ya çok mutlu oldum çokk haydi hepberaber halaya kızlarrrrrrrrrrrrr

döv beni dövv yok canım 1-2-3 ten kastım önce bir parmak sonra iki parmak yanyana sonrada 3 parmak yanyana oda olmazsa aparat hazırlarım ayrıca ben sabırsızım ne yapim sıkıldımmm

Haa tamam o zaman

3 parmaktan sonra eş denemesine geçebilirsin, BeRayy öyle yendi

Ama işte bu illet sabırla yeniliyor malesef

0off harika kıskandımmm bende istiyorum çok tebrik ederim canım kendim yenmiş gibi seviniyorum ya çok mutlu oldum çokk haydi hepberaber halaya kızlarrrrrrrrrrrrr

teşekkür ederim canım ben de yenen arkadaşları gördükçe hem çok seviniyordum hem de içim buruluyordu ben de yensen diye ama oluyor işte bak yendim ve sen de bitireceksin bu işi eminim

Haa tamam o zaman

3 parmaktan sonra eş denemesine geçebilirsin, BeRayy öyle yendi

Ama işte bu illet sabırla yeniliyor malesef

ama şunun altını çizeyim ben bu egzersizleri hepsini bu haftasonuna sığdırmayı düşünüyom hepsi bir anda yani inş başarılı olurum birde onun için kızma ne yapim aralık bitcek ben daha yerimde sayıyom

katarsısım canımmmmmmmm arkadasım yuzunubıle gormedıgım ama mutluluguna suan gözyaslarımla destek oluyorum ve ınan cokkkkkkkkkk sevınıyorum ...canım cok cok cok sevındım ınan darısı basımıza ama cok sey soylemek ıstıyorum ama ne yazacagımıda bılemıyorum canım basarı hıkayenı sabırsızlıkla beklıyorum cok opuyorum senı. ama halayın bası olamadım kusura bakma neolur soz sana 3 gun sana hlay cekecem .64:

benide ağlattın ya Allah ım bizede nasip etsin bu durumu ancak yaşayanlar bilir gerçekten duysalar bizi oturup halimizi anlamazlar hatta dalga geçenler olur vaji durumunu anlamayan kimse bu duyguları taşıyamaz Allah ım hepimize nasip et öyle bir moda girdimki artık evlenen arkadaşlara çevreme artık ben anlatıyorum yenmiş gibi sizlerin bizlere öğrettikleri taktikleri veriyorum onlarda bu duruma girmesinler diye çünkü bazılarımızın kocası çok anlayışlı bazıları ise bu durum yüzünden evliliğini bitirmeye hazır o yüzden çevreme oakdar kızıyorumki bir Allah ın kulu cıkıpda kendini kasma şöyle böyle dur et demedi bende sanki çok biliyormuşum gibi hiç araştırma gereği duymadım sonuç ortada evlenmeden önce nekadar biliyoruz desekde gerçekten bi halt bildiğimiz yokmuş vajinismus olmamak için bilgi şart ben birazını bilseydim şimdi bu hastalığa yakalanmış olmicaktım gıdım korku yoktu içimde şimdi ne hale geldim off

Tatlım ben 4 günde yendim. Hatta eşim uyumasaydı 3 gün olacaktı eminim.

Ajuu 3 ya da 2 günde yenmişti.

Yani olmaz değil. Her şey azme bakıyor

Mufimmmm canımmmm bitti tatlım bittiii bugün yani gece 2:30'da yendim bizim senle herşeyimiz aynı gidiyor regl tarihlerimiz bile aynıydı hadi sen de dene tatlımmm bugün bitmeden kıyamet gelini olalım althea'nın dediği gibi hadi mufimmm haftalardır bu anı bekledik canım biz

Ağzındannnn balllll damlıyooooorr)))0

Kızlaaaaaarrrrrr suannnnnn kendime inanmıyorummmm şoktayımmmmm yaaaaa az önce yine vazgeçtimmmm baktım orda et var gibi sonra parmağımı oraya koydummmmm yavaş yavaş ittirdimmmmm bilmiyorum bana ilerliyor gibi geldiiiii )))) yaaa bu benim için mucizeeeee inanın mucizeeee şimdi devam ediyorummmmm bakalım işaret parmağımın tamamını sokabilecekmiyimmmmm duuuuuaaaaaaa edinnnnnn

regl olmasaydım bu haftaki gelin gazlarıyla şimdi bende belkide olmuştum bu gazla ben haftasonu olmalıyım haydi kızlar haftasonu gelini olalım hep beraber mufim yaseminA care1 hopefor daha ismini yazamadığım diğer gelin adayları haydi bizde gelin olalım

o ben olmalıydım ama ben yarın yada öbürgün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olurummmmmmmmmmmmmm

valla canım sen ya da mufim ya da başka bir arkadaş farketmez benim mendil havada bekliyorum dilililililiiiiiiiiiiiiiiii.mufim karamsara medil elimde bekliyorum deyince ben de sıra sende gibilerinden yazdım ona.ama kızlar bu akşam deneyin içimde bir his var,beni yalancı çıkarmayın gelin olun yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…