Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bişey sorsam hayatımda ağzıma sürmedim ama alkol alıp denesem olmaz mı?çünkü tam vajınusmus değilim ben biraz alıyorum ama bir yerde takılıyor siZce almalı mıyım alkol

hayatında ağzına sürmediğin birşeyi, heleki haram olan birşeyi bunun için ağzına sürme derim düşünmen bile hata yani bakış açın nedir bilemem ama ağzıma hiç sürmedim dediğin için bunu yazıyorum haram yani başka bişiy söylememe gerek yok canım karar senin

tebrik ederim canım darısı bizim başımıza...bende şimdi egzersize başlıyorum dün 3 parmak olmuştu bu akşamda yapayım dedim...dua edin başlıyorum.tabi yine önce serçe sonra orta daha sonra iki parmak.ondan sonra 3 parmağa geçiyorum

Sağol canım teşekkür ederim tatlım bu arada sen kapmışsın ya bu işi süpersin hadi şu üç parmağı derin nefes alarak ve ıkınarak al bakalım gelin haberin yolda hissediyorum

Sağol canım teşekkür ederim tatlım bu arada sen kapmışsın ya bu işi süpersin hadi şu üç parmağı derin nefes alarak ve ıkınarak al bakalım gelin haberin yolda hissediyorum

biliyomusun eşim hiç inanmıyo artık takmamaya çalışıyorumve bizden bir buçuk yıl sonra evlenen dayısı bebek bekliyolar.onun içinde morali çok bozuk...ya bu akşam ve yarın gündüz yarın akşam yapsam pazar pns yapabilirmiyimki

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ya of ya 3 parmak alabiliyorum normalde tekrar yapayım dedim orta parmakta takıldım.tırnağım acıttı çok saçma aynı tırnakla yapmıştımmmm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ya of ya 3 parmak alabiliyorum normalde tekrar yapayım dedim orta parmakta takıldım.tırnağım acıttı çok saçma aynı tırnakla yapmıştımmmm

hemen karamsar olma ya hoş isminde karamsar neyse canım birkere yaptıkdan sonra yine yaparsın tırnağın batmıştır iyice kes kenarları sivri olmasın keşke bende 3 parmak yapabilsem 2 deyim daha hadi canım sen benden önce başarıcaksın hissediyorum bak eşinde üzülüyormuş bebek olayına iyice hırslan eşler biraz baskı yapınca aslında bizler hırslanmamız lazım utandırmamız lazım onları alışıncada biz naza çekeriz olmazmı hadi kendini zorla güzel şeyler düşün hepimiz aynıyız yenenlerde biz gibiydi bizde onlar gibi olacağız inşallah

egzersizde eldiven yada prez kullanıyomusun ben kullanmıyorum.ya birde çok zorladım bu akşam inatlaştım ama tırnaklarım çok acıttı.yarın devam edeyim diyorum

egzersizde eldiven yada prez kullanıyomusun ben kullanmıyorum.ya birde çok zorladım bu akşam inatlaştım ama tırnaklarım çok acıttı.yarın devam edeyim diyorum

bazen canım yani başta takıyorum sonra rahatsız oluyorum parmağımla hisedince daha rahat hissediyorum ama tırnak kenarları çıkıntılı olunca acıtıyor canım ya diyorum ya bazen 1 günümüz 1 günümüze tutmuyor onu bende yaşıyorum öyle oldumu zorlama yarın tekrar denersin olurmu ben öyle yapıyorum bazen parmağımı hiç sokamıyorum bazen cuup diye kayıyor o yüzden moralini bozma yapabildiğin zamanda sonuna kadar git 3 parmak az değil valla tebrikediyorum seni

işte benim okadar zamanım yokki bir buçuk yıllık evliyim eşim artık çok sabırsız...ama yarın bende bi prez alayım inş birde öyle deneyeyim
neyse canım görüşmek üzere ii geceler herşey için teşekkür ederim bilirsin böyle durumlarda güzel şeyler duymak çok ii oluyo inş en yakın zamanda gelin oluruz

arkadaşlar hep dualarımdasınız,inşallah en kısa zaman da yenersiniz,yaşamayan bilmiyor o kabus dolu geceleri...ama bu sayfalardan kimler geçti kimler geldi.ve en ümitsizim diyenler bir gün yendi.eğer fiziksel bir probleminiz de yoksa iş beyinde bitiyor...egzersiz çok önemli,nasıl yapabilirim ben yapamam demeyin asla kendinize.korkularınızın üstüne gidin,bir gün bakmışsınız yenen siz olmuşsunuz.neden olmasın ki...insan çok istedikten sonra imkansız diye bir şey olmuyor...kendiniz çok iyi bakın, egzersizlere sıkı sıkı sarılın...eğer ki yardım isterseniz seve seve yardım ederim

sağol canım inşallah ben seni görüyorum valla bugün yarın duyarız gelin oluşunu eşini üzme canım madem bukadar istiyor sık kendini hırs yap benimki bırakmış beni kendi halime bende yavaş takılıyorum işte baskı yapsa uğraşsa sanırım bende öyle olurdum hadi üzme kendini en geç 3 gün içinde gelin oluşunu bekliyoruz ona göre göreyim seni hayırlı geceler canım tez zamanda gelin olman dileğiyle

seni hatırlıyorum okudum sıkıntılı msjlarını ilk zamanlarda canım inşallah bizimde tek isteğimiz bunu yenmek yanımızda olduğunuz için Allah sizlerden razı olsun...

cevabın için teşekkür ederm canım...
canım öncelikle seni tebrik ediyorum ve anne oldugun ıcın ayrıca hayrlı olsun ailen huzurlu sekılde yasamaya devam edersınız. ben de pes etmiştim bu siteden uzaklamstm yapamam nasl yapcam demstm ama artık etraf bebek sorunca esım de ısteyınce artık bunu yenmeye karar verdım. siteyi devamlı okıcam sizin sayenizde yenicem bu hastalıgı dun aksam sadece serçe parmagımı soktum ilerledim braz acır gıbı oldu ama popoma gelen ksma ıyıce yonelnce daha ck gırer gıbı oldu ama aparat la yapıcam artk bakalım hyrlısı yenıcem ama saolun tşkr ediyorum size

canımmm tebrik ederim dün yoktum görmedim şimdide sevinçle okuyorum bunu yuppiiiiii

Son düzenleme:
günaydın herkese :)))
katarsis çok tebrik ederim canım çok şükür. Allah bi daha yaşatmasın. böyle güzel haberler vermek bize de nasip olur inşaallah dün aparatı senin anlattığın şekilde aldın canım gerçekten dediği gibi daha kolay gidiyor bu kadar güzel ve açık yazdığın için teşekkürler. halayına zamanında yetişemedim inşaallah benimkinde birlikte çekeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…