- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.381
Kızlar bişey sorsam hayatımda ağzıma sürmedim ama alkol alıp denesem olmaz mı?çünkü tam vajınusmus değilim ben biraz alıyorum ama bir yerde takılıyor siZce almalı mıyım alkol
canım tebrik ederim.allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder sana.
tebrik ederim canım darısı bizim başımıza...bende şimdi egzersize başlıyorum dün 3 parmak olmuştu bu akşamda yapayım dedim...dua edin başlıyorum.tabi yine önce serçe sonra orta daha sonra iki parmak.ondan sonra 3 parmağa geçiyorum
Sağol canım teşekkür ederim tatlım bu arada sen kapmışsın ya bu işi süpersin hadi şu üç parmağı derin nefes alarak ve ıkınarak al bakalım gelin haberin yolda hissediyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ya of ya 3 parmak alabiliyorum normalde tekrar yapayım dedim orta parmakta takıldım.tırnağım acıttı çok saçma aynı tırnakla yapmıştımmmm
hemen karamsar olma ya hoş isminde karamsarneyse canım birkere yaptıkdan sonra yine yaparsın tırnağın batmıştır iyice kes kenarları sivri olmasın keşke bende 3 parmak yapabilsem 2 deyim daha hadi canım sen benden önce başarıcaksın hissediyorum bak eşinde üzülüyormuş bebek olayına iyice hırslan eşler biraz baskı yapınca aslında bizler hırslanmamız lazım utandırmamız lazım onları alışıncada biz naza çekeriz olmazmı hadi kendini zorla güzel şeyler düşün hepimiz aynıyız yenenlerde biz gibiydi bizde onlar gibi olacağız inşallah
egzersizde eldiven yada prez kullanıyomusun ben kullanmıyorum.ya birde çok zorladım bu akşam inatlaştım ama tırnaklarım çok acıttı.yarın devam edeyim diyorum
bazen canım yani başta takıyorum sonra rahatsız oluyorum parmağımla hisedince daha rahat hissediyorum ama tırnak kenarları çıkıntılı olunca acıtıyor canım ya diyorum ya bazen 1 günümüz 1 günümüze tutmuyor onu bende yaşıyorum öyle oldumu zorlama yarın tekrar denersin olurmu ben öyle yapıyorum bazen parmağımı hiç sokamıyorum bazen cuup diye kayıyor o yüzden moralini bozma yapabildiğin zamanda sonuna kadar git 3 parmak az değil valla tebrikediyorum seni
işte benim okadar zamanım yokki bir buçuk yıllık evliyim eşim artık çok sabırsız...ama yarın bende bi prez alayım inş birde öyle deneyeyim
neyse canım görüşmek üzere ii geceler herşey için teşekkür ederim bilirsin böyle durumlarda güzel şeyler duymak çok ii oluyo inş en yakın zamanda gelin oluruz
arkadaşlar hep dualarımdasınız,inşallah en kısa zaman da yenersiniz,yaşamayan bilmiyor o kabus dolu geceleri...ama bu sayfalardan kimler geçti kimler geldi.ve en ümitsizim diyenler bir gün yendi.eğer fiziksel bir probleminiz de yoksa iş beyinde bitiyor...egzersiz çok önemli,nasıl yapabilirim ben yapamam demeyin asla kendinize.korkularınızın üstüne gidin,bir gün bakmışsınız yenen siz olmuşsunuz.neden olmasın ki...insan çok istedikten sonra imkansız diye bir şey olmuyor...kendiniz çok iyi bakın, egzersizlere sıkı sıkı sarılın...eğer ki yardım isterseniz seve seve yardım ederim
merhaba canım. bebek istiyormuşsun. İnşallah sende bebek sahibi olursun. öncelikle yenmeni dilerim. ben geçen yıl eylül ayında yendim veee bu yıl eylül ayında normal doğum yaptım. kibrit çöpü sığmaz sandığım yerden bebek çıkardım düşünebiliyormusun. bana bunu bir yıl önce söyleselerdi ben mi derdim rüyamda görsem inanmazdım. öncelikle istersen kulak çubuğuna streç film sar. okey kayganlaştırıcı jel alıp kullanabilirsin. onu üzerine sür. bir kaç kez burnundan derin nefes al ağzından ver. aynanın karşısında ıkın. kulak çubuğunu içeri ittirebilirsin. ayrıca yaparsan kulak çubuklarını çoğalt. baktınki bunlarda oluyor. bakkal mumu al. streç sar. jelle. onunla dene. yavaş yavaş p.. ebatına gelene kadar böyle egzersizler yap. Allahın izniyle inşallah yenersin. Bana sorarsan bu siteyi bulduğun için kendini şanslı hissetmelisin. ben doktorada gittim ama benim yenmeme sebep bu sitedir. Allah kurandan sonsuz kere razı olsun. şu anda kucağımda bebeğim varsa bu topikteki arkadaşların desteği sayesindedir. Allah her birinden razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallar.
anestolla yaptgmızda esim prezrvtf kullanmadi bsey olmaz dmi
Mufim'im ve henüz egzersiz aşamasındaki arkadaşlarım için yazıyorum.
Kızlar dün akşam yine burayı okudum sonra eşim biraz gecikeceğini söyledi kalktım 11 cm'lik aparat yaptım kulak pamukları ve bol peçete ile aparat yaptım prezervatif geçirdim sonra aparatı bol jelledim küçük ayna aldım altıma ve yavaş yavaş aparatı aldım cadıkedinin gösterdiği resimdeki gibi aparatı önce azıcık düz sonra da popoya doğru ilerlettim ve dedim ki aparatı aldım ama bu defa bekleteyim içeride ve eşim gelene kadar yaklaşık 2 saat filan aparat içimde paytak paytak yürüdüm yatar gibi oturdum tv seyrettim taki aparatı unutana kadar beklettim çünkü aparat başta yanma ve rahatsızlık hissi verdi ben de alışmak için beklettim içimde. sanırım vajina epey genişledi aparatı çıkardım sonra eşim geldi biraz sohbet ettik tv seyrettik ben birden denemek istiyorum dedimeşim emin misin? hazır hissetmiyorsan sonra yaparız filan dedi. ben hayır denemek istiyorum dedim sonra biraz ön sevişme ve eşimin p...sine bol kayganlaştırıcı sürdüm elimde kalanını da kendime sürdüm. yüzüm eşime dönük dizlerimin üstünde aynı aparatı alıyormuş gibi yavaş yavaş aldım önce başını sonra popoya doğru ilerlettim işin sırrı yön kızlar sadece yönü bulmakta başlarda biraz yanma oldu dedim devam katarsis dönmek yok bekledim ve devam ettim hepsini derin nefes alarak hafif ıkınarak aldım ama ben inanmıyorum eşime oldunmu diyorum oldu diyor elimle kontrol ettim evet hepsi içimde ama ben inanamıyorum sonra bu şekilde bekledim ve bitti. git gel olmadı henüz ama bu bile beni inanılmaz mutlu etti eşim bo...lınca birbirimize sarıldık ben gelin mi oldum şimdi tamamen senin karın mıyım diyorum ağlıyorum ama nasıl böyle üüüüüü üüüü diye eşim yazık napacağını şaşırdı evet oldu canım ben biliyordum zaten dedi birbirimizi öptük evlendiğimden beri en deliksiz uykumdu sabah kalktım nasıl gururluyum Allah Allah görmelisiniz bilmeyen atomu parçaladığımı filan düşünür ama bu başarı benim için inanının çok özel ve anlamlı...
Şimdi kızlarrrr haydi egzersize ya ben doktora gittim hem de alanında iyi bir doktora ama yok olmadı, kendi kendime eş denemesi yaptım yok olmadı, ağladım, depresyona girdim, üzüldüm yok hiçbir yolu yok. taki bu siteği ve topiği keşfettim, önce misafir olarak uzaktan okudum, yenen arkadaşların öykülerini okudum, çekilen halaylara dudaklarım kıvrıldı, mutlu oldum ve sonra siteye üye oldum ve bir kulak çubuğu ile başlayıp cadıkedinin listesine girdim devamı geldi sonrasını biliyorsunuz. yapabilirsiniz kızlar azimistek karar ile başaramamanız İMKANSIZ inanın regl dönemi sancısı daha acı veriyor, yaptırılan ağdalar inanılmaz sancılı... ama ilk gecede inananın sandığımız gibi acı yok çok az yanma o da üşüttüğümüzde idrarımızı yaparken ki yanmaya benziyor o da geçici başak acı yok güvenin bana vajina uzay boşluğu gibi kapalı filan değil yönü bulun gerisi çok basit. evlenen ablalarımız vs nasıl abartmış ne saçma şeylerle bilinçaltımızı doldurmuşlar düşünsenize bize bunları anlatanlar şimdi çocuklarını seviyorlar dedikleri gibi olsaydı çocuk yaparlar mıydı? yok acı macı mutluluk var
Mufimmm canım arkadaşım burası senin için; dediğim gibi benimki de bugün oldu hadi canım sen de bugün yap adımızı altın harflerle maya takviminin son gününe yazdıralımheyecanla bekleyeceğim seni mufimmm hem regl dönemlerimiz de yeni bitti daha açık durumdayız kaçırma bu fırsatı vaijilerin kardeşliği
Ya kızlar bu aparat ne kalınlıkta olcak .s bide nasıl sokucam anaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?