- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.421
Cnm ben tüm tırnaklarımı kestim tırnaklarını kesersen çok daha rahat olacağına inanıyorum
kısa zaten kestim birde yani aynı tırnaklarla birönceki gün yapıyorum ama sonraki gün olmuyo nedense
sanki tırnaklar acıtıyo gibi oluyo.apart zaten hiç olmuyo
kızlar ben tırnaklar kısada olsa uzunda olsa her koşulda prez. geçirmenizi öneriyorumm..orası hassas bi bölge ve egzersiz yaparken mikrop kapabilirsiniz aman dikkat edin...ince prez...var onlardan alın mutlaka ve prez...siz yapmayınn!!!!
Annemm sen nerelerdesin
ben buralardayım kuzuuuummm senden güzel haberler bekliyorumm
inşallah canım ya mufim le ben aynı durumdayız bildiğim kadarıyla. dün 12 ya da 13 cmlik aparat yaptım acaba kalınlaştırmam mı lazım diye onun ucunu aldın sonrasında biraz baskı oldu bıraktım. kendimi strese sokmak istemedim çünkü yarısını 10 cm le almıştım ben sen de dahil herkes yeterli diyo ben de inanıyorum ona ama belki daha da genişletebilirim diye denemiştim. inşaallah gerek kalmayacak :) dediklerini uygulayacağım canım teşekkürler en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle çoook öpüyorum
ay çok uzadı dimi bende sıkıldım bi an önce bitirip kurtulmak istiom ben yaaa
senin yenmen çok yakın gbi geliyo bana 2012 ye damgasını vuranlardan olacaksın inşaallahhh...halayını coşkuyla çekicez hepberaber
aman sen cok iyi ol allah mutlulugunu bozmasınnn
cadıkedim sen hep mutlu ol
inşallah canım ya mufim le ben aynı durumdayız bildiğim kadarıyla. dün 12 ya da 13 cmlik aparat yaptım acaba kalınlaştırmam mı lazım diye onun ucunu aldın sonrasında biraz baskı oldu bıraktım. kendimi strese sokmak istemedim çünkü yarısını 10 cm le almıştım ben sen de dahil herkes yeterli diyo ben de inanıyorum ona ama belki daha da genişletebilirim diye denemiştim. inşaallah gerek kalmayacak :) dediklerini uygulayacağım canım teşekkürler en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle çoook öpüyorum
Ben de bir şeyler söylesem ilgilenir misin umursamaz mısın?
(Bak buradan bile yazmaktan çekindim o derece yani)
Kızlar sanırım hopefor'u küstürdümBuradan herkesin içinde kendisinden özür dilerim
Onunla çok ilgilenemedimÇok özür dilerim hopeforum
Beniiiiii affeder misinnnnn? Bakar mısın yüzüümmeeeee? Güvenir misin yenidennnnnnn? Egzersiz yapar mıyızzzz eskisiiiii giibbbiiii???
hok hoşsun cadıkedi:)))günlük resimlerini de bi yayınlayıversen sana zahmet yeni gelenlere deneyenlere çok faydalı:)))
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....
Uzun zamandır yenilemediğim yani hepsini bir arada paylaşmadığım resimleri yine payalaşayım dedim hazır fırsat bulmuşken.
Sevgili vajidaşlar,
Vajina (doktorunuz fiziksel bir probleminiz yok dediyse), herkeste aynı. Yani bizimki normal sizinki anormal değilVajinanızda duvar ya da et parçası yok. Oldukça açık bir bölge.
"İlişki sırasında penisi bir yere kadar kaldım ama devam edemedik, zara takıldık galiba" diyorsunuz ya, öyle bir şey olamazZar ilişkiye girilmesini engellemiyor, hatta zarın yırtılığını hissetmiyorsunuz bile Ha nedir , çok nadir bazı kadınlarda bulunan bir zar şekli var, belki o engelleyebilir ama ben doktor değilim, çok fazla bilmediğim şeyler hakkında yorum yapamayacağım.
Ama genel olarak , doktorunuz da herhangi bir probleminiz olduğunu söylemiyorsa , zara falan takılmazsınız. Siz de yenebilirsiniz
Bu fotoğrafa bakın, soldaki resim kegel egzersizleri yapmadan önce vajinamızı ne kadar kastığımızı bu yüzden de parmak girişini nasıl engellediğimizi anlatan bir resim. Sağdaki resim ise kegel egzersizinden sonra ya da kendimizi kasmadğımız zamanlarda parmağımızı yerleştirdiğimizde vajinanın nasıl rahatladığını gösteren bir resim. Yani kendinizi kasmazsanız, parmak egzersizlerini daha rahat yaparsınız. Gördüğünüz gibi duvar falan da yok
Eki Görüntüle 583594
Bu çizim ise parmak egzersizleri ya eş denemeleri için mutlaka incelemeniz gereken bir çizim. Bu resim ile ilgili gerekli açıklamayı zaten resmin üzerine yazdım, mutlaka üstüne tıklayıp inceleyin
Unutmayın yön her zaman aşağı olacak, aynen resimdeki gibi
Eki Görüntüle 583600
Gelelim eş denemesindeki pozisyonlara;
Çoğu kişinin (ben dahil) vajinismusu yendiği pozisyon budur:
Eki Görüntüle 583601
Ama bu pozisyonla yenenler de az değil:
Eki Görüntüle 583602
Hatta altta, beline yastık koyarak yenenler de var.
Hangi pozisyonda kendinizi rahat hissediyorsanız o pozisyonda deneyin.
Parmak egzersizleri için özel bir pozisyon yok. Önemli olan sizin nasıl rahat ettiğiniz
*Tırnaklarınız kısa olsun,
*Ellerinizi iyice yıkayın,
*Jellemeyi unutmayın
Bebe yağı çoğu kişide mantar oluşmasına sebep oldu o yüzden onu öneremeyeceğim. Ben de mantar olmuştum bebe yağı yüzünden.
Ultrason jeli, okeyin ve durex in kayganlaştırıcı jelleri (marketlerde satılıyor), kayganlaştırıcı jeller (eczanelerden temin edilebilir)
Anestol ve emla uyuşturucu kremler, ilk sürüldüğünde çok yanma yakar. Ama bunlarla yenenler de var.
Aparat olarak kullandıklarımız şeyler, genellikle evde hazırladığımız şeyler.
Bazı arkadaşlarımız mumdan aparat yapıyor, bazı arkadaşlarımız kulak çubuğundan, bazı arkadaşlarımız rimelden. O size kalmış
Internette ve eczanelerde satılan vajinismus aparatları varmış, ben almadım da araştırmadım da bilmiyorum ama bilen arkadaşlara danışabilirsiniz.
Benim aparatım şu şekildeydi; bir tane kulak çubuğuna birkaç kat peçete birkaç kat da kağıt havlu sardım. Streç filmle sabitledim ve doktor eldivenine geçirip, eldiveni yıkadım ve jelledim. Ben aparatımdan memnun kaldım. Zaten bilenler bilirler ben 4 günde kurtuldum vajinismustan. Ha neden söylüyorum ; öyle aylar harcamanıza gerek yok yani azmederseniz 4 günde yenersiniz. Hatta 3 ve 2 günde yenenler de var.
Yani neymiş? Önemli olan, istek, azim, cesaret ve sürekli egzersizmiş
Daha uzun yazacaktım ama eşim aradı, eve geliyormuş ben yemek de yapmadım, hala kahvaltıda ki bulaşıkları yıkamadımEşim gelmeden halledeyim evi , hepinizi öpüyorum
CESARET CESARET CESARET
AZİM AZİM AZİM
EGZERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
Bu üçü ile vajinismus tarih oluyor
Haydi bakalım sıra sizde
Cadikedi naberrrr kuzuum
Cadikedi naberrrr kuzuum
Esas haberler sende bu arada kuzum regl ne zaman bitiyor?:26:
daha dün söylemedim mi sen kötü olmazsın diye ne oldu yelkenler suya inmişmerak etme bu topicte darılmaca küsmece olmaz.hopefor küsmemiştir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?