Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kısa zaten kestim birde yani aynı tırnaklarla birönceki gün yapıyorum ama sonraki gün olmuyo nedense

eğer tahriş olduysa o zaman zorlanabilirsin, birde kasıyorsundur sen farkında olmadan, mesela ben parmakla tırnak yüzünden yapamadım kesitğim halde rahat edemedim, direk kulak çubuğu ve mum denemesi yaptım daha başarılı oldum

sanki tırnaklar acıtıyo gibi oluyo.apart zaten hiç olmuyo

kızlar ben tırnaklar kısada olsa uzunda olsa her koşulda prez. geçirmenizi öneriyorumm..orası hassas bi bölge ve egzersiz yaparken mikrop kapabilirsiniz aman dikkat edin...ince prez...var onlardan alın mutlaka ve prez...siz yapmayınn!!!!

Canım sen hazırsın emin ol artık bitmiş bu gece dene canım mutlaka halay çekme zamanın gelmiş çoktan haber bekliyorum senden ve mufimden dediklerimi uygula içinde beklet uzun süre sonra hemen penise geç çok kolay oluyor böyle sen bile şaşırıyorsun

Ben de bir şeyler söylesem ilgilenir misin umursamaz mısın?

(Bak buradan bile yazmaktan çekindim o derece yani)

Kızlar sanırım hopefor'u küstürdüm Buradan herkesin içinde kendisinden özür dilerim

Onunla çok ilgilenemedim Çok özür dilerim hopeforum

Beniiiiii affeder misinnnnn? Bakar mısın yüzüümmeeeee? Güvenir misin yenidennnnnnn? Egzersiz yapar mıyızzzz eskisiiiii giibbbiiii???

hok hoşsun cadıkedi:)))günlük resimlerini de bi yayınlayıversen sana zahmet yeni gelenlere deneyenlere çok faydalı:)))

hok hoşsun cadıkedi:)))günlük resimlerini de bi yayınlayıversen sana zahmet yeni gelenlere deneyenlere çok faydalı:)))

Tımam yayınlayım

Ama söyleyin hopefor'a benle barışsın taam mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yoksa hiçbir şey paylaşmıcam Bi daha da girmicem siteye

Tekrar paylaşıyorum arkadaşlar, lütfen okuyunuz

daha dün söylemedim mi sen kötü olmazsın diye ne oldu yelkenler suya inmişmerak etme bu topicte darılmaca küsmece olmaz.hopefor küsmemiştir sana

daha dün söylemedim mi sen kötü olmazsın diye ne oldu yelkenler suya inmişmerak etme bu topicte darılmaca küsmece olmaz.hopefor küsmemiştir sana

Ya şimcik şöle oluyor; biz hopeforla msn den de yazışıyorduk. Ben oradan destek vermeye çalışıyordum. Son birkaç gündür msn e giremedim , yazdıklarına cevap veremedim, hatta bana özellikle "sana bir şeyler yazdım bak" dediği halde "tamam müsait olduğum ilk an bakacağım" dediğim halde bakamadım, yanımda hep birileri vardı.

Yani ilgilenemedim bu ara onla ve ne yazdıysam bana cevap vermoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Söyleyin barışsın benleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…