- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.341
seni bugün cok sevinçli çok mutlu hissediyorum inşallah yanılmıyorumdurr
İvitttttttt
Mufim'im ve henüz egzersiz aşamasındaki arkadaşlarım için yazıyorum.
Kızlar dün akşam yine burayı okudum sonra eşim biraz gecikeceğini söyledi kalktım 11 cm'lik aparat yaptım kulak pamukları ve bol peçete ile aparat yaptım prezervatif geçirdim sonra aparatı bol jelledim küçük ayna aldım altıma ve yavaş yavaş aparatı aldım cadıkedinin gösterdiği resimdeki gibi aparatı önce azıcık düz sonra da popoya doğru ilerlettim ve dedim ki aparatı aldım ama bu defa bekleteyim içeride ve eşim gelene kadar yaklaşık 2 saat filan aparat içimde paytak paytak yürüdüm yatar gibi oturdum tv seyrettim taki aparatı unutana kadar beklettim çünkü aparat başta yanma ve rahatsızlık hissi verdi ben de alışmak için beklettim içimde. sanırım vajina epey genişledi aparatı çıkardım sonra eşim geldi biraz sohbet ettik tv seyrettik ben birden denemek istiyorum dedimeşim emin misin? hazır hissetmiyorsan sonra yaparız filan dedi. ben hayır denemek istiyorum dedim sonra biraz ön sevişme ve eşimin p...sine bol kayganlaştırıcı sürdüm elimde kalanını da kendime sürdüm. yüzüm eşime dönük dizlerimin üstünde aynı aparatı alıyormuş gibi yavaş yavaş aldım önce başını sonra popoya doğru ilerlettim işin sırrı yön kızlar sadece yönü bulmakta başlarda biraz yanma oldu dedim devam katarsis dönmek yok bekledim ve devam ettim hepsini derin nefes alarak hafif ıkınarak aldım ama ben inanmıyorum eşime oldunmu diyorum oldu diyor elimle kontrol ettim evet hepsi içimde ama ben inanamıyorum sonra bu şekilde bekledim ve bitti. git gel olmadı henüz ama bu bile beni inanılmaz mutlu etti eşim bo...lınca birbirimize sarıldık ben gelin mi oldum şimdi tamamen senin karın mıyım diyorum ağlıyorum ama nasıl böyle üüüüüü üüüü diye eşim yazık napacağını şaşırdı evet oldu canım ben biliyordum zaten dedi birbirimizi öptük evlendiğimden beri en deliksiz uykumdu sabah kalktım nasıl gururluyum Allah Allah görmelisiniz bilmeyen atomu parçaladığımı filan düşünür ama bu başarı benim için inanının çok özel ve anlamlı...
Şimdi kızlarrrr haydi egzersize ya ben doktora gittim hem de alanında iyi bir doktora ama yok olmadı, kendi kendime eş denemesi yaptım yok olmadı, ağladım, depresyona girdim, üzüldüm yok hiçbir yolu yok. taki bu siteği ve topiği keşfettim, önce misafir olarak uzaktan okudum, yenen arkadaşların öykülerini okudum, çekilen halaylara dudaklarım kıvrıldı, mutlu oldum ve sonra siteye üye oldum ve bir kulak çubuğu ile başlayıp cadıkedinin listesine girdim devamı geldi sonrasını biliyorsunuz. yapabilirsiniz kızlar azimistek karar ile başaramamanız İMKANSIZ inanın regl dönemi sancısı daha acı veriyor, yaptırılan ağdalar inanılmaz sancılı... ama ilk gecede inananın sandığımız gibi acı yok çok az yanma o da üşüttüğümüzde idrarımızı yaparken ki yanmaya benziyor o da geçici başak acı yok güvenin bana vajina uzay boşluğu gibi kapalı filan değil yönü bulun gerisi çok basit. evlenen ablalarımız vs nasıl abartmış ne saçma şeylerle bilinçaltımızı doldurmuşlar düşünsenize bize bunları anlatanlar şimdi çocuklarını seviyorlar dedikleri gibi olsaydı çocuk yaparlar mıydı? yok acı macı mutluluk var
Mufimmm canım arkadaşım burası senin için; dediğim gibi benimki de bugün oldu hadi canım sen de bugün yap adımızı altın harflerle maya takviminin son gününe yazdıralımheyecanla bekleyeceğim seni mufimmm hem regl dönemlerimiz de yeni bitti daha açık durumdayız kaçırma bu fırsatı vaijilerin kardeşliği
ŞUANNNN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORUMMMMM BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ ŞUAN İNANAMIYORUM BENKİ DOKUNAMAZDIM ŞUAN KENDİME İNANAMIYORUMMM;((((( annemi aradım ağladığımı duyunca korktu ama biriyle duygumu paylaşmak istedim ailemden uzatayım burda yanlızım paylaşıcak kimsem yoktu;((((( BENKİ dokunamazken parmağımı sokabıldım ya inanamıyorum gözyaşlarım şuan çenemin altında birleşipte akıyor beni en iyi siz anlarsınız;(((( ben aylardır buradayım ve buna cesaret edip bimez deneyememiştim(((((( derinnnn nefes aldımmmm sonra parmağımı oraya koydum ve bıraktım asla yapamam ben dedim ölüm daha iyi artık birbucuk yıl oldu sonra çıkardım eldiveni sonra bi cesaret yapıcammmmm dedim;( tekrar taktım eldiveni parmağıma jelledim ve yavaşça oraya koydum ama et vardı gitmiyordu sonra derin nefes alıp ıkındım sonra birazdaha biraz daha sonra parmağımı içerde hissettim;((( acaba korkudan babamı öle geliyo dedim parmağıma baktım yarısı içeride ya nasıl ağlıyorum ALLAHIM yardım etti bana en zoru buydu galiba ya inanamıyorum vajinama parmağım girdi azıcıkkkk olsa girdi hiç acımadan girdi hemde ALLAHIM sana şükürler olsunnnn..LÜTFEN YARDIM EDİN BEN ŞİMDİ NE YAPMALIYIM NASIL DEVAM ETMELİYİM LÜTFEN YANIMDA OLUN BENİ ANLAYAN BİRİLERİNE OKADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAMMMM;(((((( 5: evet çok ağlıyorum ama şuan duygularımı anlatamam size;((((( içim öle dolmuşkiiii
kızlarr az önce eş denemesi yaptık ve yarıya kadar aldım galiba emin de değilim. penis içindeyken eşim penısı oynatmadan harekket ettirdi ve ben içim de acısını sankı duvar var da ona değiyomus gibi hissettim..
daha önce boşalıyo biliyodum bu kez anlamadım da boşaldığını ve ıkındığım zaman çıkıyodu bu kez az bişi çıktıı.
yardım lütfen oldu mu sizce ???
canım genelde popoya doğru baskı ve doluluk hissi oluyor.evet eşler onu hareket ettimeden oynattığında acı değil de sanki p..s şişiyormuşş gibi bir his oluyor.wcye gittiğinde meni geldi mi dikkat ettin mi?yarıya kadar oldu mu yoka tamamen oldu mu diye soruyorsun anlayamadım ama bişeyler olduğu kesin
deneme yapmadan wc gittim eşim kalktıktan sonra tekrar gittim tuvelet hissi oldu :) anlamadım ki ne oldu ne olmadı tamamı olmadı çünkü elimle kontrol ettim yarıya kadardı anlayamadım ne olduğunu hemencecik yazmak istedimm
evet canım ilişkiden önce ve sonra wcye gitmek gerekiyor iyi yapmışsın.sanki wc ihtiyacın varmış gibi oluyor zaten sonra geçiyor.tamamı olmasa da çok çok iyi bir gelişme birazcık daha sıksaymışsın dişini şimdiye gelin olmuştun.çünkü hep dediğimiz giibi yarıdan sonra boşluk orayı hissetmiyorsun.sen öyle yazınce ben de heyecan yaptım yemeği falan bıraktım vallatebrik ederim seni çok iyi bir gelişme olmuş vaji kabusu bitti bitecek biraz daha sabır.aslında eşini kanıdırabilirsen biraz dinlendikten sonra tekrar dene sıcağı sıcağına
Çocuk isteği ile burdayım.. Karar verdim ve az evvel eşim tv izlerken ben odamızda serçe parmagıma jel sürerek vajinama sokuverdı ama cok degıl gırdı bıraz ama sankı parmagım ufak mı geldı ne bılmıyorum sımdı sole dusunuorum egzersız yapanlar bılır nasıl bi aparat yapmalıyım malzemeler neler geridekı konulara bakıcak zamanmda yok of sımdı sızden yardm ıstıorum nasl bı apart yapmalym prezervatf yok evde o mmkn degıl zaten alamam ole seyler duydum cnk kızlar yardım bende yenenler kervanına katlmak ve HAMILE KALMAK ISTIYORUMMMMM
Çocuk isteği ile burdayım.. Karar verdim ve az evvel eşim tv izlerken ben odamızda serçe parmagıma jel sürerek vajinama sokuverdı ama cok degıl gırdı bıraz ama sankı parmagım ufak mı geldı ne bılmıyorum sımdı sole dusunuorum egzersız yapanlar bılır nasıl bi aparat yapmalıyım malzemeler neler geridekı konulara bakıcak zamanmda yok of sımdı sızden yardm ıstıorum nasl bı apart yapmalym prezervatf yok evde o mmkn degıl zaten alamam ole seyler duydum cnk kızlar yardım bende yenenler kervanına katlmak ve HAMILE KALMAK ISTIYORUMMMMM
şimdi yapmaz canım biraz dinlensin kandırım yine deneriz bu kez anestolla denicem bi faydası yok ya neyse :) teşekkür yardım için dualarında unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?