Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım cok cok cok sagol esımle arayı duzlttık hadı bakem olacakları bende merak edıym bu arada durmak yok halaya devam

kızlarrrrrrrrrrrr....halay ekıbı...............nerdesınız yahu............katarsıs canım arkadaım gelın oldu oturmak zamanı değil haydiiiiiiiiiiiii

canım tebrik edrim.bence de en zor olanı halletmişsin.bundan sonrası çok daha kolay.bence kendini iyi hissededene kadar tek parmak egzrsizi yap.daha sona da çift parmağa geç.tek ve çift parmağı eşinle de yap.ben ondan sonra hemen ilişki denemiştim ve olmuştu.inşallah canım en kısa sürede atlatırsın.ama emin ol tek parmaktan sonra o kadar hızlı ilerliyorki herşey o kadar sene neden beledim bu kadar diyorsun.ben geçen ay yenmiştim.artık bebiş için çalışmalar yapıyorum.darısı başına inşallah canım.

kızlarr az önce eş denemesi yaptık ve yarıya kadar aldım galiba emin de değilim. penis içindeyken eşim penısı oynatmadan harekket ettirdi ve ben içim de acısını sankı duvar var da ona değiyomus gibi hissettim..
daha önce boşalıyo biliyodum bu kez anlamadım da boşaldığını ve ıkındığım zaman çıkıyodu bu kez az bişi çıktıı.
yardım lütfen oldu mu sizce ???

kızlar kimsecikler yok herkes iş başında mı acabaneyse benim halay çekesim var dilililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben halayımı çekeyim belki nazlı gelinlerimizden birin vesile olur da gelin haberi alırız.bu akşam çok umutluyum gelin haberi alıcaz sanki:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::122::122::122:

canım genelde popoya doğru baskı ve doluluk hissi oluyor.evet eşler onu hareket ettimeden oynattığında acı değil de sanki p..s şişiyormuşş gibi bir his oluyor.wcye gittiğinde meni geldi mi dikkat ettin mi?yarıya kadar oldu mu yoka tamamen oldu mu diye soruyorsun anlayamadım ama bişeyler olduğu kesin

deneme yapmadan wc gittim eşim kalktıktan sonra tekrar gittim tuvelet hissi oldu :) anlamadım ki ne oldu ne olmadı tamamı olmadı çünkü elimle kontrol ettim yarıya kadardı anlayamadım ne olduğunu hemencecik yazmak istedimm

evet canım ilişkiden önce ve sonra wcye gitmek gerekiyor iyi yapmışsın.sanki wc ihtiyacın varmış gibi oluyor zaten sonra geçiyor.tamamı olmasa da çok çok iyi bir gelişme birazcık daha sıksaymışsın dişini şimdiye gelin olmuştun.çünkü hep dediğimiz giibi yarıdan sonra boşluk orayı hissetmiyorsun.sen öyle yazınce ben de heyecan yaptım yemeği falan bıraktım vallatebrik ederim seni çok iyi bir gelişme olmuş vaji kabusu bitti bitecek biraz daha sabır.aslında eşini kanıdırabilirsen biraz dinlendikten sonra tekrar dene sıcağı sıcağına

kızlarrr genelde akşamları pek nete giremiyorum ama dediğim gibi içimde bir umut var noooolur gelin haberi verin bana.allah yardımcınız olsun inşallah amin

şimdi yapmaz canım biraz dinlensin kandırım yine deneriz bu kez anestolla denicem bi faydası yok ya neyse :) teşekkür yardım için dualarında unutma

Çocuk isteği ile burdayım.. Karar verdim ve az evvel eşim tv izlerken ben odamızda serçe parmagıma jel sürerek vajinama sokuverdı ama cok degıl gırdı bıraz ama sankı parmagım ufak mı geldı ne bılmıyorum sımdı sole dusunuorum egzersız yapanlar bılır nasıl bi aparat yapmalıyım malzemeler neler geridekı konulara bakıcak zamanmda yok of sımdı sızden yardm ıstıorum nasl bı apart yapmalym prezervatf yok evde o mmkn degıl zaten alamam ole seyler duydum cnk kızlar yardım bende yenenler kervanına katlmak ve HAMILE KALMAK ISTIYORUMMMMM

merhaba canım.hijyen açısından prezervatif önemli aparatla çalışacaksan mutlaka kullan derim.şimdi öyle bir imkanın yoksa serçe parmağınla çalış sonra alıştıkça işaret orta parmak diye devam edersin.su bazlı jeller de işini kolaylaştırır.bugünlük istersen parmak çalış rahat edemezsen kulak pamuğu,mum,gözkalemi,rimel vb.nesnelerden aparatlar hazırlaybiirsin.

canım ben yardımcı olmak isterdim fakat bende egzersiz yapamayanlardanım bi kaç sayfa önceye gitsen..
eldivende mi yok evde eşine söyle o alsın prezervatif eşim de utanır almaya ve ben alırım..
kulak çubuğuna pamuk sar ve streçle veya muma peçete veya pamuk sar aynı streçle eldiven veya prezervatifle kullan bol jel unutmamak lazımm ben bu kadar biliyorum

şimdi yapmaz canım biraz dinlensin kandırım yine deneriz bu kez anestolla denicem bi faydası yok ya neyse :) teşekkür yardım için dualarında unutma

anestol kullanacağın zaman eşin prez.kullanmalı biliyorsun değil mi canım?prezervaifin üstüne de bir miktar anestol sürüp yavaş yavaş ilerlersen uyuşma olur.ama sen zaten anestolsüz de yapabiliyorsun kullanmana gerek yok tabi sen bilirsin.dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…