Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizi bu dertten kurtaran rabbim bize ve herkeslere nasip etsın ınsallah cnm umudumuzu yeşil tutalimnasılsııııın cnm sen calısıomuydun bu arada gökce

Kizlar tebrik ederim ne guzel byl pespese haberler gelmis

vavvvvvvvvvvv superya elabda gelın olmus canımmmm supersın cıtır yenı gelınler grubuna hosgeldın
halaylar sana

hoşbulduk canımm evet hemde sizinle aynı gün yenmişiz bende sabah bir açtım baktım ki ooo bir sürü gelin varmış çok şükür canım ya bundan sonra inşş daha güzel günler bizi bekliyo bendende sana halaylar

bizi bu dertten kurtaran rabbim bize ve herkeslere nasip etsın ınsallah cnm umudumuzu yeşil tutalimnasılsııııın cnm sen calısıomuydun bu arada gökce

çalışıyormuydun diye sormuşun yaaaa bacımmm egzersizemi çalışyormuyum sordun sandım

evet çalışyorummm yaaaa iş güççç amannnnnnnnnnnnn sen de ne var ne yokk

ya kızlar yemek pişsede yesem hemen egzersize başlasam ilk defa sabırsızlanıyorum egzersiz için:))
ben bir turlu egzersız yapamazken kızlar ah bır yapsan sonra sen kendın ıstıceksın ınan derlerdıde bı türlü buna ınanamazdım sonra oraya bıseylerın gayet rahat canımı yakmadan girebildigni görünce nasıl bir şevk gelmıstı sürekli odama kacıp aparatı bi alıp cıkarırdım...yapabılmek basarabılmek beni mutlu edıodu tuhaf bi duygu yaaa

yok anestol kullanmıştım bende onu kastettim.Sanırım sen başarmışsın nasıl bi duygu:)

benim yendikten sonraki 4. tecrübem oldu daha.

kasılmalar azalıyor ve düzene girecek inşallah herkes öyle söylüyor..

egzersiz yapmak daha zormuş penis daha kolay gerçekten

yenmeden önce kızlar hep söylerdi ama inanamazdım ya nasıl kolay olur diye beni gaza getirmek için söylüyolar diye düşünürdüm ama gerçekten aparattan parmak egzersizinden çoook daha kolayyy

bepanthen kremi tahriş önlesin, anestolü hafif uyuşukluk hissi versin hemde onarıcı etkisi var diye kullanıyorum tabi birde kayganlaştırcı jel

sagol canım masllah hata sonu bereketlı gectı 2012 son donemı ıyı oldu bu ınsallah darısı herkesın basına bızede guzel gunler geleeeeeeee halaya doyamadım zaten le le leeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :64.:64

anammm elab da gelin olmuşşş ayy çok sevindimmmmmm ne güzel bisürü gelin çıktı bu ay daha ayın bitmesine var inş. bizlerde gelin olucazzz tebrikler canımmmmmmm ohh be ço ksevindim çok bereketli bir gündü çokkkk

canım ben egzersiz yapamıyorum penis deniyoruz basarabilirsem penısle olmazsa vajılı olmaya devamm

ne demek egzersiz yapamıyorum vallahi aşk olsun yaaaa burda dilimizde tüy bitti egzersiz olmadan olmaaaaazzz diyeee

neden yapamıyorsun ? zamanın mı yok? cesaretin mi yok? tembellikten mi? iğrenç mi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…