- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.141
Hadi ozaman hemen çalışalım:)Başarılar canım allah yardımcımız olsun...
ben bi ara emlayla denedim o çok uyuşturdu ama işime yaramadı uyuşunca daha gergin oluyo insan yani ben öyle oldum
bebe yağı vazelin mantar yapmıştı bazı arkadaşlara onları kullanmayın.
krem demişsin ama bepanthen krem mi? bende kullanıyorum onu. bepanthen kremde jel gibi kayganlık hissi veriyor hemde tahrişe iyi geliyor.
bizi bu dertten kurtaran rabbim bize ve herkeslere nasip etsın ınsallah cnm umudumuzu yeşil tutalimumuutcummmm demişsin yaaa çocuk hasretim sonraaa çocuğmu büyüteceğim zamanlarım geçip gidiyorrrr vari cümlennn inanılmaz duygulandırdı beniiii..... Allahım hayırlı zamanlardaaaa hayırlısıylaaa isteyen herkese versin.... bende istiyorummmm ama..........
Merhabalar Kızlar,
2 gün giremedim foruma maşallah bi sürü gelin olmuş. 3 saattir 30 sayfa okudum nerdeyse yaaaaa
elab, mufim, gurbetnazlı, hopefor
hepinizi tebrik ediyorum allah başka dert vermesin bende bende çekim halayınızı:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Siz hangi aşamadasınız canımm
vavvvvvvvvvvv superya elabda gelın olmus canımmmm supersın cıtır yenı gelınler grubuna hosgeldın
halaylar sana
canım sana bağlı ya aparat olarak penisi kullanacaksın yada sert ve soğuk aparatı ???
hangisini tercih edersin
bizi bu dertten kurtaran rabbim bize ve herkeslere nasip etsın ınsallah cnm umudumuzu yeşil tutalimnasılsııııın cnm sen calısıomuydun bu arada gökce
çekrdekk ben ultrasyon jelıyle yendım canım tavsıye ederım hıcbır zararıda yok medıkallerden bulabılırsın
ben bir turlu egzersız yapamazken kızlar ah bır yapsan sonra sen kendın ıstıceksın ınan derlerdıde bı türlü buna ınanamazdım sonra oraya bıseylerın gayet rahat canımı yakmadan girebildigni görünce nasıl bir şevk gelmıstı sürekli odama kacıp aparatı bi alıp cıkarırdım...yapabılmek basarabılmek beni mutlu edıodu tuhaf bi duygu yaaaya kızlar yemek pişsede yesem hemen egzersize başlasam ilk defa sabırsızlanıyorum egzersiz için:))
yok anestol kullanmıştım bende onu kastettim.Sanırım sen başarmışsın nasıl bi duygu:)
hoşbulduk canımm evet hemde sizinle aynı gün yenmişiz bende sabah bir açtım baktım ki ooo bir sürü gelin varmış çok şükür canım ya bundan sonra inşş daha güzel günler bizi bekliyo bendende sana halaylar
Ne demek canım benim sana seve seve yardımcı olduk..
Bu senin başarınnALLAH Mutluluğunu Daim etsinnn...
amanın da amanın yandanbende gelin oldummmmmmmmmmmmmmmmmm uyanmanızı bekleyemedim yazayım dedim 23.12.2012 benim ikinci doğum günüm oldu çok mutluyum dün gece bende gelin oldum hemde altı ay önce yani 23.06.2012 de düğün günümdü ve 6 ay sonra o tarihte gelin oldumm CADIKEDİ BERAYY ECRİNX ALTHEA bunlar baş koçlarımız ve diğer ismini şuanda heyecandan yazamadığım bütün arkadaşlarım en ufak sorumu bile yanıtsız bırakmayan arkadaşlarım canlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim halay başı kim çeker ELAB çeker haydi halayımaaaa
vavvvvvvvvvvv superya elabda gelın olmus canımmmm supersın cıtır yenı gelınler grubuna hosgeldın
halaylar sana
canım ben egzersiz yapamıyorum penis deniyoruz basarabilirsem penısle olmazsa vajılı olmaya devamm
yok cnm ben calısmıyorum evdeyim..cok öptümçalışıyormuydun diye sormuşun yaaaa bacımmm egzersizemi çalışyormuyum sordun sandım
evet çalışyorummm yaaaa iş güççç amannnnnnnnnnnnn sen de ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?