Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umut canım nerelerdesin sen yaa ??
kuzum valla ınan mısafırden gözümü acamıorum yaaaaalmancılar cok yogunlar bu sene 1 haftalına memlekete gittiler persemde yıne gelıolarlar bı vakıt buldum ıste bende hıc hıc bos kalmadım bu sonbahar cnm ...eee sen nasılsın anlat cnm alıstınmı bebek dusunuyomusun....

ya aynı bende öyleydim... sonra krem aldık onunla egzersizlere başladım ve bişey olmadığını gördüm. Yalnız iş eşimle yapmaya gelince aşırı kasılıyorum zevk alcamı söylüyolar bana işgence gibi geliyo bitsede kurtulsam diyorum olmuyooo(

inş bugünde apart deneyim yarın eş denemesine geçeyim diyorum ama ya eşim denemek istemiyoki direk yapmak istiyo ve bu beni geriyo ya deneyelim diyorum olmayacak die başlıyosun zaten olmaz diyo.

Misafirlerde rahat bıraksın canım:) Sizde eşinle vajili geçen günlerinizin acısını çıkartın
Ben iyim canım. Artık alıştım bi sorun yaşamıyorum. Bebekte düşünüyorum artık çalışmalara başladım Allahım ne zaman kısmet ederse artık takdir ona kalmış. Sen düşünüyomusun bebiş ?

ben bikaç kere anestol kullandım ama hiç uyuşturmadı işime yaramadı sadece yanma oldu bende onsuz yaptım

inş bugünde apart deneyim yarın eş denemesine geçeyim diyorum ama ya eşim denemek istemiyoki direk yapmak istiyo ve bu beni geriyo ya deneyelim diyorum olmayacak die başlıyosun zaten olmaz diyo.

Eşin haklı olmayacak düşüncesini at artık aklından canım
Olucak bunu başaracagım de ve bu dediğine kendinde inan artık.Çunku ınsan kendı ınanmadıgı bişeyi başaramaz.

Ne demek canım benim sana seve seve yardımcı olduk..

Bu senin başarınn ALLAH Mutluluğunu Daim etsinnn...

ben bikaç kere anestol kullandım ama hiç uyuşturmadı işime yaramadı sadece yanma oldu bende onsuz yaptım

anestol kullanınca zaten öyle hissizlik oluşmuyor etkisi de kısa sürüyor zaten. herkeste aynı etkiyi göstermez bazılarında çok yanma oluyormuş bende de tam tersi hiç yanma yapmadı ve çok işime yaradı yendikten sonrada hala kullanıyorum

oh oh masallah masallah kııız hemde nasıl istiyorum delii gbi tabi artık eski stresım yok aglama krizlerim ama ınan öyle bir bebek hasreti var ıcımde anlatamam sana bebegimi yetiştiricegim onun büyümesini izleyecegim günlerimin boşa gıdıp ucması beni cok üzüyor...daha 1 ay falan oldu yeneli insallah bu ay regl olmam ne diimki cnm yaaa...
cesaretle korkularının üzerine git cnm lütfen umarım kronıklesmessın...

ben bi ara emlayla denedim o çok uyuşturdu ama işime yaramadı uyuşunca daha gergin oluyo insan yani ben öyle oldum

umuutcummmm demişsin yaaa çocuk hasretim sonraaa çocuğmu büyüteceğim zamanlarım geçip gidiyorrrr vari cümlennn inanılmaz duygulandırdı beniiii..... Allahım hayırlı zamanlardaaaa hayırlısıylaaa isteyen herkese versin.... bende istiyorummmm ama..........

vavvvvvvvvvvv superya elabda gelın olmus canımmmm supersın cıtır yenı gelınler grubuna hosgeldın
halaylar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…