Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızmayın içimden ya olmazsa geçiyo ama o düşünceyi göndermeye çalışıyorum.olacak olacak olacak diyorummmmmmm

karamsar yine başlama canım karamsarlığa.
Bak ilk başladıgımızda vajıye elımızı bıle degemezken sen suan 3 parmagını ve aparatları alıyosun.
Bu yaptıkların sana daha cok cesaret vermelı bence.:44:
Bı an once su karamsarlıgını bırak ve bunu yenecegıne ınan cunku ben ve arkadaslar senın yenecegıne gercekten ınanıyoruz.
Sen penıs denemesıne hazırsın tek eksiğin cesaretın, cesaretını topla ve yen su hain vajiy
i

bende bebek istiyorum:)
bu cümleyi bende cok kurmustum sımdı hatırlıyorumda daha kadın olmamısken nasılda bir evlat askıydı o yaaa neyse suan kurtulmus durumdayım o kadar yogun sabırsız deıl duygularım bu konuda...sanki hiç yapamicak olmanın hep böyle kalıcam korkusu kamçılıyo inanin annelık güdülerini:)yendınmı bılmıorum ınsallah yenmıssındır cnm...

malesef daha yenemedimiki haftalık evliyim...evlenmeden önce hemen çocuğum olmasından korkuyordum ama şimdi hiç başaramayacağımdan korkuyorum...

Saol cnm benim sorularimi cvpladin burdaki paylasimlar bana cesaret verdi yoksa kegel ve parmak egzersizi diye birseyi nerden bilecektim ilk baslarda oraya nsl parmak sokucam diye dusunurken simdi basardim cok mutluyum bu sorunu yasayan herkese Allah yardim etsin ama caba sarfetmek ve istemek cok onemli cok tesekkur ederim sana ve diger arkadaslara

bu arada bir cok gelin var sanırım su ara hepsını gönülden kutluyorum..suan tv de bim bam bom calıor cileklim geldi aklıma eskiler bilir sen yenersen bunu söylicem derdii neeeeyse duygulandım oda iyidir ınsallah bu arada kızlar aparat yapıp penıs yapamayan arkadaslara benım yaptıgım yöntemi tavsıye edebilirim bır ıkı defa yapmak sartıyla tabi:)penisten önce egzersiz yaptıgınız aparata booooolca anestol sıkıp vajınanınızın derinliklerine yedirin 5 10 dakıkada hazır oluyosunuz zaten ınanın hıc bırsey hıssetmıosunuz kızlar vajınal bölgede anestol süper etki ediyor benım dr umda bende cok bol anestol kullanıodu sürebildiği kadar sürerdi içeri...umarım bi işe yarar

malesef daha yenemedimiki haftalık evliyim...evlenmeden önce hemen çocuğum olmasından korkuyordum ama şimdi hiç başaramayacağımdan korkuyorum...
daha cok yeni evlisin burda kalmanı ve inatla korkularının üstüne gıtmeni parmak o olmadıysa aparatlarla sürekli denemeni tavsiye ediorum cnm daha o kadar yenısınkı cok sanslısın ınan bana korkulucak hıc bırsey yok cnm...ben dr la yendım ben baya derin bir vajınusmustum..dr la kurtuldum ılk seansımı düsünüorumda nasılda korkmustum sürekli, kadına ıtmıcen parmagnı itmicen itmicen dimi diyip duruodum bana demiştiki hayır ben sadece oraya dayıcam kasların kasılmaktan yorulup zaten kendı ıceri kabul edıcek hiç durmadan kasılman mumkun deıl derdı...bu yuzden lütfen pes etmeyin...

İş aralarında kaçabildiğim kadar okuyrum yazılarınızı daha da cesaretleniyorummmm. :) Aparata neredeyse ısınıcam bu aksam aksılık cıkmassa denıcem ben su ısı bı halledıyım hemen ccuk valla umrumda degıl 4 aylık evlym ama ıstıyorum

umut canım nerelerdesin sen yaa ??

bende anestol kullandım egzersizlerde çok işe yaradı gerçekten..

yeni yendim vajiyide 1 hafta oldu hala anestol kulanıyorum ama çok az ..
sanırım kendimi kandırıyorum anestolu mercimek kadar sürüyorum, daha kolay olacak gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…