- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.101
Diğer arkadaşlarımı bilmem ama ben kızarım ahan da kızdım
Diğer arkadaşlarımı bilmem ama ben kızarım ahan da kızdım
ya kızmayın içimden ya olmazsa geçiyo ama o düşünceyi göndermeye çalışıyorum.olacak olacak olacak diyorummmmmmm
Arkadaslar biran once su hastaliktan kurtulup bebek istiyorum insallah biran once yenip 2012 bebekli olur benim icin
Insallah canim kurban oldugum allahim bize biran once nasip etsinbende bebek istiyorum:)
bu cümleyi bende cok kurmustum sımdı hatırlıyorumda daha kadın olmamısken nasılda bir evlat askıydı o yaaabende bebek istiyorum:)
Insallah canim kurban oldugum allahim bize biran once nasip etsin
ama önce şu vajinismusu yenmek gerekiyooo inş. oda olacak...
bu cümleyi bende cok kurmustum sımdı hatırlıyorumda daha kadın olmamısken nasılda bir evlat askıydı o yaaaneyse suan kurtulmus durumdayım o kadar yogun sabırsız deıl duygularım bu konuda...sanki hiç yapamicak olmanın hep böyle kalıcam korkusu kamçılıyo inanin annelık güdülerini:)yendınmı bılmıorum ınsallah yenmıssındır cnm...
Ayyy Kimlerii Görüyorummm
Canımm Benimm Nasıl sevindimmBravo Sanaaa
Zevk alma meselesi tamamen aklında bitiyor unutma.
Zevk almak istersen ve zevk almaya odaklanırsan her kadın mutlaka zevk alır. Yani Buda Tamamen beyinde başlıyor
Halaylarr Sana gelsinn Tatlımm Benimmm
yenen arkadaşlardan egzersiz yapamayan varmıydıı ???
Evet canim egzersizleri yapiyor musun
daha cok yeni evlisin burda kalmanı ve inatla korkularının üstüne gıtmeni parmak o olmadıysa aparatlarla sürekli denemeni tavsiye ediorum cnm daha o kadar yenısınkı cok sanslısın ınan bana korkulucak hıc bırsey yok cnm...ben dr la yendım ben baya derin bir vajınusmustum..dr la kurtuldum ılk seansımı düsünüorumda nasılda korkmustum sürekli, kadına ıtmıcen parmagnı itmicen itmicen dimi diyip duruodummalesef daha yenemedimiki haftalık evliyim...evlenmeden önce hemen çocuğum olmasından korkuyordum ama şimdi hiç başaramayacağımdan korkuyorum...
bu arada bir cok gelin var sanırım su ara hepsını gönülden kutluyorum..suan tv de bim bam bom calıor cileklim geldi aklıma eskiler bilir sen yenersen bunu söylicem derdii neeeeyseduygulandım oda iyidir ınsallah bu arada kızlar aparat yapıp penıs yapamayan arkadaslara benım yaptıgım yöntemi tavsıye edebilirim bır ıkı defa yapmak sartıyla tabi:)penisten önce egzersiz yaptıgınız aparata booooolca anestol sıkıp vajınanınızın derinliklerine yedirin 5 10 dakıkada hazır oluyosunuz zaten ınanın hıc bırsey hıssetmıosunuz kızlar vajınal bölgede anestol süper etki ediyor benım dr umda bende cok bol anestol kullanıodu sürebildiği kadar sürerdi içeri...umarım bi işe yarar
bu arada bir cok gelin var sanırım su ara hepsını gönülden kutluyorum..suan tv de bim bam bom calıor cileklim geldi aklıma eskiler bilir sen yenersen bunu söylicem derdii neeeeyseduygulandım oda iyidir ınsallah bu arada kızlar aparat yapıp penıs yapamayan arkadaslara benım yaptıgım yöntemi tavsıye edebilirim bır ıkı defa yapmak sartıyla tabi:)penisten önce egzersiz yaptıgınız aparata booooolca anestol sıkıp vajınanınızın derinliklerine yedirin 5 10 dakıkada hazır oluyosunuz zaten ınanın hıc bırsey hıssetmıosunuz kızlar vajınal bölgede anestol süper etki ediyor benım dr umda bende cok bol anestol kullanıodu sürebildiği kadar sürerdi içeri...umarım bi işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?