Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım hayırlısı inşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruz bu illetten biz şimdi 31 aralığa kadar yarışa girdik işte hırs yaptık ben 2 parmak tam alabiliyorum bu bile bana yetti canım eş denemesi yapıcam aparatla yapamadım ama kafam rahat inşallah olacak sende sıkma kendini arkadaşlarında dediği gibi aslında herşeyy kafamızda bitiyor beynimiz bize oyun oynuyor olacak inşallah pes etme 7 cm çok iyi hiçç kötü değil süpersin 8 yapamıyorsan 7 ile devam et canım bir süre gerçekten dediğim gibi herşey kafada bitiyor aslında 7 bile çok iyi

ya aslında ben kafamda herşeyi sıfırladım ve 2 parmak tam yapabiliyorum e doktorada gitmiştim oda vajiden ultrasonla baktı e ben onuda yaşadım bi şokla o yüzden aklımda yani tek sorun eşimle yaşayamamış olmam işte onuda bu gece denemek istiyorum çünkü orda bir delik olduğunu net biliyorum ne hissediceğimide biliyorum doktor ultrasonla bakarken ucunda batmalar ve yanma olmuştu ama sonunda bi hissizlik vardı yani başı yanıyo batıyo ama sanki ilerisi boşluk gibiydi bişiy hissetmemiştim orası tuaf arkadaşlarda öyle deyince tmm dedim ben bu işi bugün denicem e yarışada katıldık 31 aralığa kadar yenmem şart inşallah yenerim bu gece dua edin

Buraya ilk yazışım ama hala bu problemi yenemeyenlere ümit olması için yazıyorum. bu problemle karşılaştığımda ne yapacağımı bilemedim internete yazdım ve karşıma bu forum çıktı sayfaları teker teker okudum ve gördüm ki benmle aynı hisleri paylaşan o kadar çok kişi var mış ki... İki ayrı doktora gittm ameliyat olman lazım dedi ama korktum istemedim, sonra psikoloğa gittm ancak seansların bitiminde hemen problem çözülmedi ama illa ki faydası oldu, bu problemi çözmek benim için gerçekten bir hayaldi-imkansızdı ama Rabbim nasip etti ve çözüldü. İnşallah herkes problemini çözer, herkesin uykusuz geceleri, ağlayan günleri sona erer. Ben burada başarı öykülerini yazanları görünce acaba gerçek mi diyordum ama gerçek olabiliyormuş bunun için yazıyorum. Duayı da eksik etmedim tabi ki buarada. Herkese hayırlı günler...

3 bucuk aylik evliyim ve sizlerin sayesinde dun aksam bende yenmis bulunuyorum.sadece yazdiklarinizi okudum ve uyguladim basardim cok kotu durumdaydim inancim yoktu ama sizlerin yazilarini okudukca umutlandim ve basardim ccok tesekkur ederim.parmak egzersizi yaptim birde kulak cubugunu pacete ve strec filme sardim ustunude kremleyip denedim basardikca birkat daha sardim hep boyle devam ettim aparat buyudukce mutlu oluyodum.calistigim icin bu egzerszleri gece yapabildim sadece en son cuma parmak yaptim dun gecede p...se prezervtf gecirdik ustunu bebe yagi ve kremledim esim altta ben uste ona dogru egildim ve oldu ve hic acimadi basardim kurtuldum bu sefer mutluluktan agladim.herkesten allah razi olsun benim yuzumu guldurdunuz siz olmasaydiniz basarmazdim.ugrasin yapicam deyin deneyin ertelemeyin.

oy oy bir gelinimiz daha çıktı tebrikler canımmmmmmm darısı bize inşallahhhh şimdi halay sırası sendeeeeee bizede bol dua etttttt

maşallah çok sevindim hayaldi imkansızdı diyorsunuz ya çok merak ettim neden ameliyat dediler ve sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatırmısınız merak ettimde egzersizlerlemi yoksa başka birşeylemi ondan yani :))

bu arada sizede halay çekmek istiyorummmmm sonuçta bu illetten kurtulmuşsunuz:122::124:

tebrikler canım halaylar sana

ilgin icin cokkk tesekkur ederim ben iki parmak sokabiliorum rahatlikla mumda spkabiliyofum ama mumu kalinlastironcaa sokamiuorum kizligimi narkozla aldirdigim icin cpk zoranmiyorum ucu girse devaminda rahatom ama pns alamiyorum hergub deniyprum ama hep ayni yerdeyom bit de kalinligi cpk onemli mi yani kac cm ayarlamam lazim pns zprlanmamam icin bir de yon ne oluyor anlamadim onu da.cok tesekkur ederim yardimlariniz icin allah bin kere razi olsun sizden

söyleyecek söz yok bravoooooo tebriklerrrr halaylar sana gelsin

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ne bereketli bir aymış yahuuu

tebrikler allah başka dert vermesin vee halaylar sana gelsinnnnnn

canım buraya ilk girdiğimde cevap almak o kadar çok önemliydi ki benim için sırf biri bişey yazdığı için bile deli gibi mutlu oluyodum :) biz birbirimizi çok iyi anlıyoruzz merak etme :) bende uzun süre aynı yerde kalmdım 10 cm den sonra penis denemesine geçtim yarısını aldım ama ilerleyemedim bi türlü çok zoruma gitti. kızlr hep yön diyo du. girdikten sonra popoya doğru ittir penisi diyordu. yönden kastımız iste tam da bu. penisin ucunu aldıktan sonra aşağıya doğru ilerletiyoruz. bu arada ilk penisi almamda zfrynkp nin kendi bundan habersiz ama basarı hikayesini anlatırkenki bi cümlesi bana ışık oldu yeri gelmişken çook teşekkur ediyorum ona da:) şöyle anlatıyım;üstte yüzün eşine dönük dizlerin yere değicek konumda penisi tutarak vajinanın girişine yerleştiriyosun yavaş yavaş otururken aynı zamanda penisi popona doğru eğiyosun yani yerleştiriyosun aynı zamanda oturuyosun ben böyle aldım ilkinde ve inan bana hiç acı macı hissetmedim bunu bi dene istersen. dualarınız yeter bizlere :)

zfyrnkp canım sana da çok teşekkür ederim. başarı hikayemde bahsedecektim ama yeri geldiği için yazdım yukarda. senin yön tarifini okuyunca 23 aralık akşamı öyle denedim ve oldu. tarif cuuuk oturdu :) canım haberin yokken vesile oldun çooook teşekkür ederim sana da:) bu arada şu anki ismini ezbere yazdım ama yazmak zor oluyo sana zeynep diyebilir miyim zfyrnkp :)

Teşekkrürler herkese, zarın yapısından dolayı imkansız gerçekleşmez muhakkak ameliyat olmalısın dediler başta inandım ve pes ettim, ama gittiğim psikolog bana bu şekilde bir sürü hasta geliyor ve ameliyat olduktan sonra değişen birşey olmuyor dedi, bu olay tamamen psikolojik dedi, ve iyi ki psikoloğa inanmışım. Burada anlatılan yöntemleri hiç denemdim içim kaldırmıyor çünkü deneyemem o yüzden. Herkese kolay gelsin. İnşallah herkesin başarı öykküsünü yazacağı gün yakındır ve inşallah Rabbim dah abüyük dert vermesin kimselere, bizlere...

ee egzersizleri yapmadınn ameliyat olmadın e peki sen bunu nasıl yendin iyice merak ettim:26: anlatmak istemiyormusun yoksa

Allah seni isimden zeynep diyebilirmiyim dedin ya süpersinn

bende yön problemi vardı ya daha ilişki olmadı yönünü bulamdık birtürlü cok acıyo ama içine bos..lma oluyo ya ondan cok bebek istiyoruz mümkün mü acaba diye düşünüyorum işallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…