- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.421
ya bende istiyorum bebiş.allahım isteyen herkese versin tez zamanda inşallah.
kızlarrr ben geldımm çok hastayımmm ya
kızlarrr ben geldımm çok hastayımmm ya
ney,n var cnm geçmiş olsun
hoş geldiinnn...geçmiş olsun canımmm
h.bulduk tatlışımm yaa temzlık yapıyorurm 2 guundurr öldumm camlarıı silerkenn
oyssss kıyamam...camları açtın tabi şifayı kaptınnnn..çookkk geçmiş olsunn tatlımm
ayyy canım benımm çokk sagolll yaaa bide şu penıs denemsınde başarılı olsammmm süper olcakk yaa başka sorunm kalmıcak allahın iznylee .
İnsallah basarili gecer cok sevindim darisi basima artikkızlar ya dün gece 10cm lik apartı aldım ya sanki hallettim sanıyorum.keyfim çok yerinde şimdi güzel bi kahvaltı yapayım sonra kendimi şımartmak için kuaföre gidip saçımı kestircem ve boyatcam:)kendim boyadım hiç güzel olmadıda.ya bu akşam eş denemesi yapmak istiyorum ama olmayacak die korkuyorum
olacak Allahın izniylee az kaldı azz yakında yine patır patır patlarsınız yendik yendikk diyee
İnsallah basarili gecer cok sevindim darisi basima artik)
Gergin olmayacagin bir ortam hazirla moralini cok yuksek tut olacak insallahinş hepimiz kurtuluruz bi illetten....ama çok geriliyorum olmayacak die
kızlar ya ben hepinizi çok merak ediyorum sizde de oluyo mu öyle kiminle konuşuyom merak ediyom işte konuyla alakasız oldu ama paylaşmak istedim hepiniz çok içtensiniz merak etmemek elde değil özellik şu yardım meleklerini merak etmemek elde değil
kızlar ya ben hepinizi çok merak ediyorum sizde de oluyo mu öyle kiminle konuşuyom merak ediyom işte konuyla alakasız oldu ama paylaşmak istedim hepiniz çok içtensiniz merak etmemek elde değil özellik şu yardım meleklerini merak etmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?