Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende yön problemi vardı ya daha ilişki olmadı yönünü bulamdık birtürlü cok acıyo ama içine bos..lma oluyo ya ondan cok bebek istiyoruz mümkün mü acaba diye düşünüyorum işallah olur

canım benim eşim boşalmamıştı bile düşün öyle tuttu önden gelen sıvıyla yani mümkün tabikide hemde baya mümkün ama siz hamilelik olana kadar bu işi yenmeye bakın canım ozaman daha güzel olur

ben uste kalmaktan cok korkuyotum sabki bir an dusucekmisim gibi geliyor bende mumu genisleteyim peki vajiye emma krem sursek etkisi olur mu sizlamamasi icin.cok tesekkur ederim cnm ya siz cvp verince kendimi cok iyi hissediuorim

iyi geldi bu haber:))))hemmen halayını çekelimmmmm

tebrik ederimmm canımm Allah başka dert vermesinnn....halaylar sanada gelsinnnnn

13 ekimmm , 11 kasım ,9 aralık cnm

Aralık 18 de yüksek gebelik ihtimali diyor canım..

Aralık 23 ise bitiş zamanı olarak gösteriyor...

bir başka yerdede 24 aralık diyor.. yani dünden bahsediyor ama bunlar kesin net şeyler değil canım yakın tarih lerdeyiz deneme yapabilirsiniz.. :)

yanlış hatırlamıyorsam 22 ile 28-29 u arası yumurtlama günlerin olmalı canım:))

canım adetten 14 gün önce yumurtlama günü oluyormuş bu sabitmiş ve düzenli adet geçirenlerde bu kolay hesaplanır ama şimdi arkadaş ekim 13 de olmuş kasım 11 de olmuş aralık 9 da olmuş yani ocak 8 yada 7 gibi hasta olabilir 14 gün öncesini hesaplamak lazım tahmin etmek zorda yani bugünde olabilir 22 ile 26 arası gibi nezaman adet oalcağınıda bilmiyoruzki

Son düzenleme:
O kadar hırslandım ki vajiden kurtlıcam dün kayınvalıdemelre yemege gıttık fılme dalınca bızımkler egzersız yapamadım ama bugun aksam yapıcammmmmmmm aparatı hazırlıcam ve kulagıma kulaklık takp muzık takıcam dınlıycem bı yandan egzersız yapıp kurtulıcam ve eger regl olmazsamm ınsallah yılbası gecesı kadın olarak gırmek ıstıyorum yenı yıla

düzenli adet sayılıyor bu arkadaşınki 1-2 gün gecikme düzensiz sayılmaz canımm..hemen hemen 28-29 gün aralığnda olmuşş...muhtemelen arkadaş ocağın 6 sında adet olacak...ve bir sonraki yumurtlama aralığı da 23 ocak ile 31 ocak aralığında sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…