Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kasık ağrısı,,bacaklarının ağrısı normal çünkü insan kendini olsun diye öyle kasıyokii kaslar naapsınn sıkıyoruz sıkıyoruz sonra bi bırakıyoruzz e haliylede oluyo ağrılar...gitgeller kendini gevşek bıraktığın ilk ilişkide olacak merak etme ben 6. ilişkide felan bunu farkettiğimde yaptım gitgell ama herşey düzeldi şimdi ....merak etme düzene girecekk artık bitti geriyi sil kafandan ileriye bakk

hadi bakalım yeni bir cinsel hayat bizi bekliyor evet bende çok kastığımdan bacaklarım bile ağrıdı sabahında :)

özelden mesaj attımm...yine sormak istediğin bişi olursa özelden yada forumdan yaz ben şimdilik çıkıyorum ama döndüğümde mutlaka görür ve yanıtlarımm..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?iş yerindeki internet iptal olduğu için foruma giremiyorum telefondan bağlanmaya çalışıyorum onda da kimseye bişey yazamıyorum.aklımdasınız unutmadım yani.mesaj gönderen arkadaşlarım bu yüzden size de cvp yazamadım umarım kızmamışsınızdır.eee kızlar gelin yok mu

ne yalan söyliyim bende merak edıyorum ben istanbuldanım ,:)

offf offf bende vajinismusum hemde en ağır şiddetli olanından iki yıldır olmadı hiç birsey deneyemiyorum balayında yapmaya çalıştık çok canım yandı ve çok korktum tükenmiş durumdayım

canım bende tam şimdi sana yazmıştım nerelerdesin diye :)

kızlar merhaba bende 6 aylık evli ve ilişkiye giremeyenlerdenim birkaç ay önce burayı takip ediyordum fakat alıştırmaları yapmaya cesaret edemedim .. daha sonra doktora gitmeye başladık şu an son aşamadayız eş penisinin gövdesine kadar alabiliyorum fakat ondan sonrası acıyo... cesaretim kırılıyo korkuyorum ne yapmam gerekiyor son aşamadan sonra başa dönmek istemiyorum.. ben üstteyken deniyoruz..yardım ederseniz sevinirim

kızlar ben yeneli 1 ay oldu şıuan reglm çocuk istedigimi belirtmiştim bi diyorumki hemen doktora gidip alttan muane oluyum diyorum hemen başlayım çocuk için bi yandanda alttan muane den korkuyorum gitmelimiyim sizce yok sa biraz beklemelimiyim sonuçta daha yeni halletteik bu işi kendiliginden olurmu sizce fikirlerininzi bekliyorummm

canım pen.. ın gövdesi derken başını mı alabılıyosun tam anlayamadım ben ?

Canım cocuk dusunuyosan gıt tabıkı muayene olmaya. ama doktora anlatırsan durumunu karnından bakar belki ultrasonla
Ben gittiğimde anlattm durumumu ve alttan hıc bakmak ıstemedı karnımdan baktı ultrasonla.
Ayrıca gebelik oncesı yapılması gereken tahlılerını falanda yaptır.
Folik asite de başla. Tabi once doktora gıt butun bunları yapabılmak ıcın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…