- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.501
bende yenıyım hemn sana şarkıı yazcam balım =)
pazartesi günü sadece
Arkadaşlar vajinismusu yendik ama yenenler için diyorum yinede içinde hala bir korku olan var mı ben yendim ama kasıklarımda ağrı oluyo eşim ileri geri yaptığında bi kere girdikten sonrasıda önemli bence düzenli bi ilişkiye başlayamadık inş düzene giricek çünkü ilk girdiğinde pek zevk almadık acıycak diye eşimde öyle canımı acıtıcam diye oda zevk alamamış bu normal mi kasık ağrısı neden oldu ilk girdiğinden dolayı mı yorumlarınızı bekliyorum.....
daha çok yenii canım benim.. doktorum alışana kadar hergün yapcaksınız demişti 3 günde birde ara vercksiniz dedi öle yaptık gerçektende alışılıor
canım kasık ağrısı,,bacaklarının ağrısı normal çünkü insan kendini olsun diye öyle kasıyokii kaslar naapsınn sıkıyoruz sıkıyoruz sonra bi bırakıyoruzz e haliylede oluyo ağrılar...gitgeller kendini gevşek bıraktığın ilk ilişkide olacak merak etme ben 6. ilişkide felan bunu farkettiğimde yaptım gitgell ama herşey düzeldi şimdi ....merak etme düzene girecekk artık bitti geriyi sil kafandan ileriye bakk
umarım faydalanırsın canım yön için...
Eki Görüntüle 587763
Eki Görüntüle 587764
Eki Görüntüle 587765
kociş geldi ben kaçar,,hepinizede başarılar..çok da kafiyeli olduuu
kızlar ya ben hepinizi çok merak ediyorum sizde de oluyo mu öyle kiminle konuşuyom merak ediyom işte konuyla alakasız oldu ama paylaşmak istedim hepiniz çok içtensiniz merak etmemek elde değil özellik şu yardım meleklerini merak etmemek elde değil
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?iş yerindeki internet iptal olduğu için foruma giremiyorum telefondan bağlanmaya çalışıyorum onda da kimseye bişey yazamıyorum.aklımdasınız unutmadım yani.mesaj gönderen arkadaşlarım bu yüzden size de cvp yazamadım umarım kızmamışsınızdır.eee kızlar gelin yok mu
kızlar merhaba bende 6 aylık evli ve ilişkiye giremeyenlerdenim birkaç ay önce burayı takip ediyordum fakat alıştırmaları yapmaya cesaret edemedim .. daha sonra doktora gitmeye başladık şu an son aşamadayız eş penisinin gövdesine kadar alabiliyorum fakat ondan sonrası acıyo... cesaretim kırılıyo korkuyorum ne yapmam gerekiyor son aşamadan sonra başa dönmek istemiyorum.. ben üstteyken deniyoruz..yardım ederseniz sevinirim
kızlar ben yeneli 1 ay oldu şıuan reglm çocuk istedigimi belirtmiştim bi diyorumki hemen doktora gidip alttan muane oluyum diyorum hemen başlayım çocuk için bi yandanda alttan muane den korkuyorum gitmelimiyim sizce yok sa biraz beklemelimiyim sonuçta daha yeni halletteik bu işi kendiliginden olurmu sizce fikirlerininzi bekliyorummm
canım pen.. ın gövdesi derken başını mı alabılıyosun tam anlayamadım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?