- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.461
çok istiyorummm hemen olsun ama halımıı görsenn yatıyorumm şuannn herryerımm tutulduuu camlarıı silerkennn canımm yaa açok istyrum ama anca 1 ve ya 2 gn sonraa :
daha ne bekliyosun dene bu akşam bekleme erteleme bak kızlar senden sonra geldi seni geçecekler ben geçtim bazılarını burda gelin haberlerini gördükçe bende olmak istiyorum bu mutluluğu tatmak istiyorum dedim ve çok şükür tattım ve çok kolay bişey aslında biz büyütüyoz ben yendikten sonra sızlandım durdum bumuydu yani bu kadar bunun için mi bekledim deyip durdum sizde aynı şeyleri yaşamayın lütfen biraz cesaret haydi kızlarrr
penisinnn bi kısmını alıyorum sonrasındaaa gerılıyorum gtmyooo
Allah razı olsun canlarım bu gece uyumadan aklınıza gelirsek uyumadan yine dua edin bize uzaktan dua edenlerin duası kabul olurmuş sinek ısırığı gibi olsun bitsin karamsarr canım bugece kesinlikle denememiz lazım Allah nasip ederse tabiki ben aklıma koydum Allah ın izniyle denicem ve seninde deniyor oalcağını düşünücem bunu aklından çıkarma denememiş olarak karşıma yarın çıkma sakın
bişey olmaz kalk bahane uydurma kendine gel penis deneyince tutulman da geçerdermişim ama benim o günden sonra her yerim tutuldu çok kastım ve yenebilmek için şekilden şekile girdim ondan galiba
ayyy cecemm sen bana ii gaz veriyosun:)))sanki eşim şimdi olsa deneyecem:)))
gider canım gider sen yeter ki iste yarısını bende almıştım ve zorladım o yanmaya katlandım ve kararlı oldum bitti hadi sende kararlı ol ve bitir bu işi bak 2012 bitmeden olmazsan var ya cız yaparım seni
ayyy cecemm sen bana ii gaz veriyosun:)))sanki eşim şimdi olsa deneyecem:)))
ayy ne cnm ya :) sözzz sana yarınn deenıcmmmmmmmmm mucukk :) özelll meaajına bakk cnmm
gaz sız olmuyo bu işlervalla sana gaz vwerdikçe bende hırslanıyorum olacak bu iş canımm olacakk OLACAKKKKKKK GECE Bİ GİRİCEM BAKICAM AA KARAMSARR YENMİŞŞŞ BASICAM ÇIĞLIĞI sende bi giriceksin aa cecemm de yenmiş işte ozaman koparız burda
hadi bakalım dene görelim seni de gelin olarak baktım canım msja cvp verdim
gaz sız olmuyo bu işlervalla sana gaz vwerdikçe bende hırslanıyorum olacak bu iş canımm olacakk OLACAKKKKKKK GECE Bİ GİRİCEM BAKICAM AA KARAMSARR YENMİŞŞŞ BASICAM ÇIĞLIĞI sende bi giriceksin aa cecemm de yenmiş işte ozaman koparız burda
yaprımmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa inşlllll burdaaaa halay çekerizz sonraaaa
hadi bakalım kızlar ama insan o an bulduğu huzurla kalkıp da yazamıyo bende yazmayı düşünmüştüm ama eşime sarılıp uyudum başka bişey düşünemiyo insan yenin de yeter ki sabah verin haberi biz burdayız nasıl olsa
hadi bakalım kızlar ama insan o an bulduğu huzurla kalkıp da yazamıyo bende yazmayı düşünmüştüm ama eşime sarılıp uyudum başka bişey düşünemiyo insan yenin de yeter ki sabah verin haberi biz burdayız nasıl olsa
hadi bakalım yap halay çekelim
ayyy inşlll allahımmm ya nolur başka bşşeyyyyy istemıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?