- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.521
kızlar mesaim bitti ben çıkıyorum eve gidince yine takipteyim ya bağımlılık yaptı burası evde de giriyom işte de giriyom hadi size iyi akşamlar karamsar cecemm care1 haydi bu gece bitirin vajiyi
kızlar merhaba bende 6 aylık evli ve ilişkiye giremeyenlerdenim birkaç ay önce burayı takip ediyordum fakat alıştırmaları yapmaya cesaret edemedim .. daha sonra doktora gitmeye başladık şu an son aşamadayız eş penisinin gövdesine kadar alabiliyorum fakat ondan sonrası acıyo... cesaretim kırılıyo korkuyorum ne yapmam gerekiyor son aşamadan sonra başa dönmek istemiyorum.. ben üstteyken deniyoruz..yardım ederseniz sevinirim
cevap verecek yok mu
kızlar yaa az önce kulak cubuguna pamuk koyup strecledım sankı bıcak gıbı dokunduramadım bıle. serce parmagımı soktum gırdı yuzuk parmağımı denedım bu sefer acıdı ıttıremedım bı turlu esıme ddm kı gece deneyelım dedm denemk ıstıyorum esımın penısı canımı hc yakmıo ama sadece ıttıremıorum cnm yancak dıe krkuorum ya adet olmadan yapmam lazm artk kızlar ofesım sevındı deneyelm dıyınce hatta dedm bu hafta heraksam deneylm dedm cok mtlu oldu allahm artık olsn nolur ya nolr
canım muhtemelen çoğu arkadaşımız gibi yönde problem yaşıyorsun.o bahsettiğin noktadan sonra acı olmaması gerek acı oluyorsa yanlış yöndedir.popoya doğru eğim vererek ilerlerseniz o yolunu bulur.bir de bununla ilgili geçmiş sayfalarda resimler var onları incelemeni tavsiye ederim.
cevap verecek yok mu
canım eş denemesinde sen üstte yüzün eşine dönükmü deniyorsunn yoksa sırtın mı eşine dönük oluyor??
evet şimdi inceledim resimleri daha önce burada da okumuştum popoya doğru yön verilecek diye ama ben üstteyken nasıl o yönü vericem onu bilemiyorum işte
üsteyken eğer sırtın eşine dönükse biraz eşinin bacaklarına doğru gövdeni öne eğerek ya da yüzün eşine dönükse gövdeye doğru biraz eğilerek yön bulabilirsin.cadıkedinin daha önce paylaştığı resimlerde yeterınce güzel acıklamış.onları biri yayınlayabilirse ya da sen bakabilirsen....
eş denemesi içi erken olduğunu biliyorsun canım ama sizin bileceğiniz bişey.umarım kısa zamanda kurtulursun
bugün neden kimse yokki
kızlar yaa az önce kulak cubuguna pamuk koyup strecledım sankı bıcak gıbı dokunduramadım bıle. serce parmagımı soktum gırdı yuzuk parmağımı denedım bu sefer acıdı ıttıremedım bı turlu esıme ddm kı gece deneyelım dedm denemk ıstıyorum esımın penısı canımı hc yakmıo ama sadece ıttıremıorum cnm yancak dıe krkuorum ya adet olmadan yapmam lazm artk kızlar ofesım sevındı deneyelm dıyınce hatta dedm bu hafta heraksam deneylm dedm cok mtlu oldu allahm artık olsn nolur ya nolr
geldimmmmmmmmmmm sorusu olan varsa alayım :)
offf offf bende vajinismusum hemde en ağır şiddetli olanından iki yıldır olmadı hiç birsey deneyemiyorum balayında yapmaya çalıştık çok canım yandı ve çok korktum tükenmiş durumdayım
kızlar ben yeneli 1 ay oldu şıuan reglm çocuk istedigimi belirtmiştim bi diyorumki hemen doktora gidip alttan muane oluyum diyorum hemen başlayım çocuk için bi yandanda alttan muane den korkuyorum gitmelimiyim sizce yok sa biraz beklemelimiyim sonuçta daha yeni halletteik bu işi kendiliginden olurmu sizce fikirlerininzi bekliyorummm
meraba arkadaşlar, benim reglim de bitti.. son 2 denememizde yarısını(belki daha da azı olabilir) alabilmiştim ama 2. sinde ilerlemeyince ben bırakmıştım sonra üzüntü, gerildik vs. şu yön problemini aparatla yenmek istiyorum bugün.. işteyken o kadar yoruluyorum ve uykum o kadar geliyo ki akşamları egzersiz yapacak gücü bulamıyorum, bazen bunun için izin mi alsam diyorum.. yazdıklarınızı azimli arkadaşları görünce ben de heveslendim, hatta 3-4 günde bu işi bitiren arkadaşlara çok imreniyorum çünkü benim kendime sabrım kalmadı artık.... olmak zorunda.. bu arada yenen arkadaşları da tek tek tebrikk ederim, geride kalan bzilere dualarını ve desteklerini eksik etmesinler..
Arkadaşlar vajinismusu yendik ama yenenler için diyorum yinede içinde hala bir korku olan var mı ben yendim ama kasıklarımda ağrı oluyo eşim ileri geri yaptığında bi kere girdikten sonrasıda önemli bence düzenli bi ilişkiye başlayamadık inş düzene giricek çünkü ilk girdiğinde pek zevk almadık acıycak diye eşimde öyle canımı acıtıcam diye oda zevk alamamış bu normal mi kasık ağrısı neden oldu ilk girdiğinden dolayı mı yorumlarınızı bekliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?