- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.721
kızlar ben geldi saçımı kestirdim şimdi akşam için hazırlanıyorum:)))
lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama
bak normalde çok karamsarım ben takip ettiysen farketmişsindir.ama dünden beri olumsuz şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve hep burda oluyorum sağolsun arkadaşlarda düşündürmüyo:))sende düşünme daha fazla zaman geçirme hadi
ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..
Sizi seviyoruuum :)
günaydın kızlarregl oldum ama takip ediyorum topiği bu arada pazartesi hem 31 aralık , hem eşimin izin günü hemde benim hastalığım bitiyo bilmem anlatabildimmi. bu benim için bi işaret bütün gün eşimle deneme yapıcam yılbaşında gelin olucam inşallah
Kizlar ben bakkal mumunu sokuyirm pns sokamiyoum hergun kalinlastiriyorum mumu.birde garip olan mumun hemen hemen hepsini alabiliyorum boy olarak ama en olarak alamiyorum ne yapmaliyim esimde dalga gecmeye basladi benimle
kızlar ben geldi saçımı kestirdim şimdi akşam için hazırlanıyorum:)))
wooooowwwwwwwwwwww karamsarrrrrrrr yenıceksınn hadıııc canım :)
ya kızlarrrr ben tam anlamıyla kendımı hazırr hiisediyorum 3 parmak tamdaaa alıyorum ama ilişkiyee gireceğim zaman yaklaştıkca bendeeee korkuumu desem heycnmı desemmm ne desem bılmyrrmmm amam çokkk acayip bişey oluyooo
yok yok korku degıl heyecan dıyelım bız ona korkuda neymıs canımmmmm
inş ya moda girmeye çalışıyorum :))dün kuaför kapalıydı gidememiştim.
tam o noktada bişey oluyoo yıne olmıck korkusu benı çok üzüyo
tam o noktada bişey oluyoo yıne olmıck korkusu benı çok üzüyo
canım ıste tam o noktada busefer olcak de ve ıcınden dua et hemen gerer gıder zaten
ya evde yapacak işlerim var ama buradn gidemiyorum:))
oooo süpersinn...iyi haberlerini bekliyorum hemde dört gözlee..allah yardımcın olsun tüm duam seninle bu akşam...
banadaaa dua edın kızlarr cuma gunude ben deenemeeeee yapıcamm
Kızlarr sorusuu Olanlarr varsa sorsun Lütfen..
Hemen cevaplamaya Çalışırımm
canım bendede acaba duygusu oluyor belkı sendede aynı sey oluyordur doktor sayesınde yenenlere doktorun tavsıyesı hergun mutlaka yapınkı alısın demıs dene bakalım bende gun gun rahatlıyorum.
teşekkür ederim arkadaşım hergün denicez o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?