- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.681
canım seni burda herkes çok iyi anlar ama en iyi ben anlarım. Bizim 6. Yılımız. Allah kocamdan sonsuz kere razı olsun hiç bunun sıkıntısını yaşatmadı bana birgün bile yüz eğmedi, ama bebek istiyoruz. Herşeyi, herkesi bırak kendin için adım atmalısın, çünkü önce sen mutlu olcaksın ki eşini mutlu edebilesin. Biliyorum yok acı yok sızı yok demek ordan rahatlatmıyo birebir tecrübe etmedikten sonra ama bunun tek yolu cesaret edip ilk adımı atmakta... ömrünün geri kalanında herşeyin normale dönduğu, yataktan huzurlu kalktığını böyle bi sıkıntın olmadığını düşün:) sana tarif edemem bunun hazzını :))))
dun deneme yapıcaktıkk eşim isdemedii ukalaya bakkkk :))))
Kızlarr sorusuu Olanlarr varsa sorsun Lütfen..
Hemen cevaplamaya Çalışırımm
bendede aynı durum oldutabi onlar bekledi bizi herhalde birazda bizi bekletmek istiyolar:))
valla ya oda tutturmuşş yılbaşıı gecesıı olsun dyeee :)
benim şimdi yok ama akşam eş denemesi yaklaştıkça karamsarlık artar:))ozaman çok olur:))
oda farklı bi düşünce tabi:))benimki tutturmuş biraz daha egzersiz yap garanti olsun diye:))sen eşine söyle yılbaşı akşamıda yaparız diye:))
ayy diyorum aama pekk inanmıyo olucgna egzersızz yap sen dyo
ayyy o bendede oluyoo boş bii korkumu desem heyecanmı desemmm ne desem bilmemkı ama o duygu olunca hiç olmıcak hııssı gelıyoo yaşadıklarım gelıyo yıne olmck dyrum
benim şimdi yok ama akşam eş denemesi yaklaştıkça karamsarlık artar:))ozaman çok olur:))
oda farklı bi düşünce tabi:))benimki tutturmuş biraz daha egzersiz yap garanti olsun diye:))sen eşine söyle yılbaşı akşamıda yaparız diye:))
ayy diyorum aama pekk inanmıyo olucgna egzersızz yap sen dyo
eşim önceden egzersiz yapınca pak takmazdı şimdi bunun önemli olduğunun oda farkına vardı
Kuzumm senin korkmana gerek yok artık..
Çünkü sen 3 parmak tam ve ayrıyeten aparatla egzersiz yapıyosun..
Vajinan Penisi Çok kolay bir Şekilde İçinee alabilir. Penise otururken ıkınarak oturr hemenn kayarr giderr
işte onun için burası çok ii oluyo.herkes cesaretlendiriyo.denemeye yakın burada takıldıkça rahatlıyo insan
bende denemeye yakınn vakıtte gremıyorum işte :/
ozaman sen gündüzden cesaretlenmeye başla:)
Canlarım doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum.
Özellikle hopeforuma tabii
Teşekkür etmek için girdim siteye, birazdan eşimle dışarı çıkacağız, sanırım eve geç döneriz
Öpüyorum hepinizi, bol gelinli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?