Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlarrrr ben tam anlamıyla kendımı hazırr hiisediyorum 3 parmak tamdaaa alıyorum ama ilişkiyee gireceğim zaman yaklaştıkca bendeeee korkuumu desem heycnmı desemmm ne desem bılmyrrmmm amam çokkk acayip bişey oluyooo :(

lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama :(

canım bendede acaba duygusu oluyor belkı sendede aynı sey oluyordur doktor sayesınde yenenlere doktorun tavsıyesı hergun mutlaka yapınkı alısın demıs dene bakalım bende gun gun rahatlıyorum.

bak normalde çok karamsarım ben takip ettiysen farketmişsindir.ama dünden beri olumsuz şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve hep burda oluyorum sağolsun arkadaşlarda düşündürmüyo:))sende düşünme daha fazla zaman geçirme hadi

karamsarr sen çok ıyı gıdıyosun sakın KARAMSARLIGA kapılma yuksek motıvasyonl devam.

ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun:(( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem:( allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..

canım ınan yendıgınde bumuymus 7 senem bosa gıttı dıyeceksın o kadar basıt ve kolaykı ben bıle yendıysem sen cok daha rahat yenersın sadece kendıne guvenegzersızı bırakma sakın ben egzersıze 2 gun ara vermıstım o bıle olumsuz etkılemıstı zaten duzenlı egzersızde 3 gunde yenenler var lutfen sıkı tut opuyorum ve her asamanı buraya yazkı bızde alkıslayalım senı bu sıte çok çok faydalı hemde bedava :))

Sizi seviyoruuum :)

bızde senı sevıyoruz.

günaydın kızlar :16: regl oldum ama takip ediyorum topiği:16: bu arada pazartesi hem 31 aralık , hem eşimin izin günü hemde benim hastalığım bitiyo:1::1: bilmem anlatabildimmi. bu benim için bi işaret:17: bütün gün eşimle deneme yapıcam yılbaşında gelin olucam inşallah:16::16:

o zamannnnnnn buyuk gun pazartesı gel pazartesı gel hadı bakem beklıyık :)

Kizlar ben bakkal mumunu sokuyirm pns sokamiyoum hergun kalinlastiriyorum mumu.birde garip olan mumun hemen hemen hepsini alabiliyorum boy olarak ama en olarak alamiyorum ne yapmaliyim esimde dalga gecmeye basladi benimle

canım boydan zıyede egzersızde kalınlık onemlı sen kalınlıga gore en ınceden basla asama asama alınlastır.e her asamanı mutlaka buraya bıldır.

ya kızlarrrr ben tam anlamıyla kendımı hazırr hiisediyorum 3 parmak tamdaaa alıyorum ama ilişkiyee gireceğim zaman yaklaştıkca bendeeee korkuumu desem heycnmı desemmm ne desem bılmyrrmmm amam çokkk acayip bişey oluyooo :(

yok yok korku degıl heyecan dıyelım bız ona korkuda neymıs canımmmmm

Kızlarr sorusuu Olanlarr varsa sorsun Lütfen..:16::16:

Hemen cevaplamaya Çalışırımm:54::54::54::54:

lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama :(

ecrinx
olmaz çünkü hala her denemende acabaları yaşıyosunn.....şunu anla şunu bil ki sen vajinismus değilsin artıkk...birkez yapabildiysen olay bitmiştir...her defasında niye kendini yıpratmak için bu çaba ....valla kendinizi olmayacaklara şartlandırdığınız kadar olacak artık bittii deseniz gerçekten gidecek hayatınızdan....

Lütfen!!!birdaha kesinlikle kendinize acı cektirmeyinnn...insan kendine bunu nasıl yapar ya olmadı olmayacak yok yokk ben yapamıcam diye diyeee resmen kendi psikolojinizi bozuyosunuz cicimm...ben bunu başardım deyip bi silkeleninn.... Daha fazrklı nasıl yaparım diye düşünün....herşey kendi elinizde siz nekadar kendinize güvenirseniz okadar yenersiniz...

bne geldimm sonunda gelebildim kaynanacığım sağolsun sabahtan geldi çarşıya götürdü beni yeni eve girebildim...

ve iş denemelere gelince dün saat 10 da bi denedik 1 buçuk saat hiç olmadı zangır zangır titreme tuttu beni anlatamam bi anda ama bende hata çok heyecanlıydım çok hırslandım oda bana buna patladı titremem baya geçmedi eşim dahi korktu ama ben nasıl azer bülbül misali zangır zangır titriyorum duramadım sonra eşim bana sarıldı uyuduk öyle..

gece 4 de uyandık bi anda ve deneyelim dedim eşime tekrar başladık varya dediğiniz her pozisyonu denedim kapı duvar sanki çekiliyorum parmağımı deniyorum giriyo pns girmiyo ilk deliği dahi bulamadım ilk defa yabancı bi cisimle deniyordum çünkü hep parmakla denediğimden yönü rahat kavrıyordum ama demekki aparat şartmış benim gibi hastalara, neyse yine olmadı...

ve uyuduk sabah 10 da kalktık ve tekrar denedik bu sefer vucudum çok gevşemiş rahatlamıştım olcak gibi hisettim ve başladık yine uzun uğraşlardan sonra ben eşimin üstünde yüzüm ona dönük yarısını alabildim o bile beni havalara uçurdu ama devam edemedim arkadaşlar orda bişiy oldu geri attım kendimi ve bidaha cesaret edemedim halbuki atmasam geri biraz ıkınarak otursam olacaktı yok istemsiz geri attım kendimi yani sonuç yarıya kadar girmiş olması kahroldum anlatamam mahvoldum hayal kırıklığı parmaklara göre pns gerçekten çok kalın geldi sanki girse kenarlardan yırtılma olacak oakdar yani öyle hisettim korktum pazartesiye kadar denemelere devam bakalım çok üzgünüm....ve çok kötüyüm...

Back
X