- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.881
canımmmm tebrik ederimmmm harika bir haber bu çok sevindim senin adına gelsin halaylar sana beaaaa
kızlarr ben 20 dakıka sonra denemye gidiyorum nolur dua edın bana
kızlarr ben 20 dakıka sonra denemye gidiyorum nolur dua edın bana
bende 1,5yıllık evliyim halen olmadı cesaret edemiyorum bi türlü ya napıcam ben böyleee benden sonra evlenenler coluk çocuğa karıştı herkes cocugum olmuyomus muamelesi yapıyor bana ya offfffffff
canııımmmmm gözün aydın sen de kurtuldun ohhh beee.ne zamandır giremiyorum ama telden seni takip ediyordum,çok sevindim tebrikler canım
kızlarrr kızlarrrrrrrrrrrr GELİNN OLDUMM GELİNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))
canım yanlış hatırlamıyorsam sen eski üyelerdendin değil mi,umutla arkadaştınız yanlış mı hatırlıyorum?ben seni yendin diye hatırlıyorum.ama her ne olursa olsun sen de burdaki herkes gibi yeneceksin.bu zamanı kısaltmak da senin elinde.ne yapamam edemem diyenler kurtuldu bu illetten sen de kurtulursun.aradığın şey cesaretse bu topiği takip et.bir yerden başla gerisi zaten gelecek göreceksin
bende 1,5yıllık evliyim halen olmadı cesaret edemiyorum bi türlü ya napıcam ben böyleee benden sonra evlenenler coluk çocuğa karıştı herkes cocugum olmuyomus muamelesi yapıyor bana ya offfffffff
ayy ayy hadi gözün aydın canım RABBİM BAŞKA DERT SIKINTI VERMESİN İNŞALLah
evet canım aynen doğru hatırladın umut yendi maşallah ben böyle kalakaldım eskilerden bi ben kaldım sanırım ne kadar tembel iradesiz biriyim ben ya offfffff
amınnnn canım hala olduguna ınamıyorumm benn yaaa eşime dyrum girdimii
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy foruma bir girdim gelin haberleri neşem yerine geldi oohhh ohhhhgözün aydın canım tebrikler tey tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?