- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.841
egerrr olurssaaa hemen sana yazcammm olduu olduu dyee
canım merak etme söylenilenleri eklenen resimlerii bol bol incele ve kendine güvençççşunu çok iyi bilkiii ne kadar rahat bırakırsan okadar hissetmezsinn baktınki kasıyosunnn aklına getir kamazsam acımaz diye bide en önemlisi yönüüü eğer sen altta olacaksan popoya doğru aşağıya doğru p....s in ilermelesi gerektiğini unutma takıldımı hemen p...s in popoya doğru ilerlemesi gerektiğini hatırla ve yönlendir eşini sağa sola arkaya öne ilerlemesinden korkma yön bulurken biraz hareket ettirin....
ayyy benıı bı heycan sardıı allhım inşll olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alhımmmmmmmmm nolurrr olsun
olur canım artık sen hazırsın ve yapıcaksın tamammı
ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar
peki 5 6 kre gel git yapsakk kanama flan olurmu bu konu benm için önmli
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiingeçmiş olsuuuuuuuuuuun, geçmiş olsun geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun canım geç gördüm giremedim bi kaç gün Allah bir daha yaşatmasın canım benim, Allah sana da nasip etti halay görmeyi darısı geride kalan arkadaşlara inşaallah
bu akşam denemesi olan arkadaşlara bol şanslarözellikle best ve çare1 sizden güzel haberler bekliyorummmmm hepinize iyi akşamlar canlarımmm:101:
darısı banaumut edıyorum sadece
benım ıcınde dua eder mısınbende cuma gunu denıcem korkuyorum basarısız olmaktan kafam cok karısık bu arada arkadasım
sadece umut etme iste ve egzersize başla :)))
parmagım ılerlemıyor hareket ettıremıyorum kafayı yıcem artık psıkolojım bozuldu parmagımın ucuna bademcık gıbı bıse gelıyor okurken bazı arkadaslar gulebılırler belkı bana ama arda takılıyorum aglıyorum aglıyorum baska bıse yok bır senelık evlıyım ayrıca karamsarr
parmagım ılerlemıyor hareket ettıremıyorum kafayı yıcem artık psıkolojım bozuldu parmagımın ucuna bademcık gıbı bıse gelıyor okurken bazı arkadaslar gulebılırler belkı bana ama arda takılıyorum aglıyorum aglıyorum baska bıse yok bır senelık evlıyım ayrıca karamsarr
suanda aglıyorum polyanacılıktan bıktım kendımden nefret edıyorum yedıgım yemegı bıle hakketmedıgımı dusunuyorum
suanda aglıyorum polyanacılıktan bıktım kendımden nefret edıyorum yedıgım yemegı bıle hakketmedıgımı dusunuyorum
gördüm çokkk sevindim canımmmm yaşasın yihhhuuuu oleyyyyy yendin de yendin ohhh ohhhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?