Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gördüm çokkk sevindim canımmmm yaşasın yihhhuuuu oleyyyyy yendin de yendin ohhh ohhhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

egerrr olurssaaa hemen sana yazcammm olduu olduu dyee

canım merak etme söylenilenleri eklenen resimlerii bol bol incele ve kendine güvençççşunu çok iyi bilkiii ne kadar rahat bırakırsan okadar hissetmezsinn baktınki kasıyosunnn aklına getir kamazsam acımaz diye bide en önemlisi yönüüü eğer sen altta olacaksan popoya doğru aşağıya doğru p....s in ilermelesi gerektiğini unutma takıldımı hemen p...s in popoya doğru ilerlemesi gerektiğini hatırla ve yönlendir eşini sağa sola arkaya öne ilerlemesinden korkma yön bulurken biraz hareket ettirin....

ayyy benıı bı heycan sardıı allhım inşll olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alhımmmmmmmmm nolurrr olsun

bu akşam denemesi olan arkadaşlara bol şanslar özellikle best ve çare1 sizden güzel haberler bekliyorummmmm hepinize iyi akşamlar canlarımmm:101:

peki 5 6 kre gel git yapsakk kanama flan olurmu bu konu benm için önmli

canım ben aparat kullanmadım.parmakla yenmiştim vajiyi.
ilk denememizde ben yarıya kadar aldığımda kanamam olmuştu hiç gir gel yapmadan.hatta 2.denememizde de kanama oldu bende .ama git gelle kanama olacağını sanmıyorum.kanama ilk girişte oluyor zatenbence sen eşine internetten aç zar yapılarını ve esnek olabileceğini göster.ben uzmn değilim tabii ama se yarısına kadar aldığın halde kan gelmemişse senin zarın esnek olabilir canımm

sadece umut etme iste ve egzersize başla :)))

parmagım ılerlemıyor hareket ettıremıyorum kafayı yıcem artık psıkolojım bozuldu parmagımın ucuna bademcık gıbı bıse gelıyor okurken bazı arkadaslar gulebılırler belkı bana ama arda takılıyorum aglıyorum aglıyorum baska bıse yok bır senelık evlıyım ayrıca karamsarr

suanda aglıyorum polyanacılıktan bıktım kendımden nefret edıyorum yedıgım yemegı bıle hakketmedıgımı dusunuyorum

ahhh canım ahhh o bademcik gbi bişeyde bende takılıyodum sonra keşfettimki asıl kolay yer oymuş bak orda biraz uğraş boğumu bulana kadar parmağını sokana kadar uğraş gerisi çorap söküğü gbi gelicek inan bana. o boğumu aralamaya çalış

çok normal gerçekten banada geliyodu o hatta ya buraya nasıl pns girecek derdim o şey elime gelince.ama biraz popoya doğru yapınca gelmiyo o şey eline

canım benim Allah razı olsun benımle mutlulugumu paylastıgın ıcın ne guzel bı duyguymus rabbım herkese yasatsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…