Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok normal gerçekten banada geliyodu o hatta ya buraya nasıl pns girecek derdim o şey elime gelince.ama biraz popoya doğru yapınca gelmiyo o şey eline

insAllah gercekten cok ıyı bır ese sahıbım onunda ılk deneyımı olacak ve cok rısklı bır meslegı var ben ona bu duyguyu tattıramazsam ona cocuk ceremezsem elımden kayar gıderse olurum ben artık yolun sonuna geldık onu mutlu etmek ıstıyorum esımın desteklerının altında ezılıyorum artık

canım benim Allah razı olsun benımle mutlulugumu paylastıgın ıcın ne guzel bı duyguymus rabbım herkese yasatsın ınsallah

amin <cahıllerle karsılastırmasın sız guya kırk kat yabancısınız sızden aldıgım destegı basta ben esmın ablasından almaya kalktım kendısı ıle paylastım bana dedıgı sey yap yoksa kardesım kısır olur yok bılmem ne daha beter psıkolojımızı bozdu hepınızden Allah razı olsun cok hırslandım bende denıcem tek korkum basarısız olmak tekrar ama bunu da asacam

canım olur inş bak egzersizlerin üzerine düş bir haftada halledersin.ama için tam rahat olmadan deneme aceleye getirme yani buraya pns girer dediğin an dene inan çok kolay.birde ben ilk sefer için çok az emla kullanmıştım.çok tedirgin olursan öyle yapabilirsin

lustral adında ılac varmıs bı arkadasım onerdı sakınlestırıyomus sence ıceyım mı

lustral adında ılac varmıs bı arkadasım onerdı sakınlestırıyomus sence ıceyım mı

bilmiyorum canım ama bi yerde böyle ilaçların isteksizlik yaptığını okumuştum.hem ben denedim sakinleştirici kas gevşetici falan bi etkisi olmadı.ben egzersizden önce her yolu denedim tek çözüm egzersiz.oraya bişeyler girdiğini görünce rahatlıyosun.birde ben apartı yerleştirdim 10 15dk sonra çıkarıp pns denemesine geçmiştim ehemn oldu. yapacağına inan ve yapamıcam die düşünme bi bakıyosun oluvermiş:))hep nasıl olduğunu anlamadım derlerdide anlamazdım inan çok kolay egzersizdeki gibi zorlanmıyosun bile
haplar daha etkili olsun die ikişer tane bile almıştım:))ilaçla olacak şey deil valla onu anladım:))

Son düzenleme:

cok tesekkur edeım gercekten moralım duzeldı ıcımde anlamadıgım bır kasvet vardı (denıcem ya ondan ) sımdı o azda olsa dagıldı lutfen destegınızı esırgemeyın benden arada bır yazsam cvp verırsınız dımı cunku ınanın doktorla bıle hersey konusulmuyor

anlıyorum canım seni bende iki dra gittim ama burdaki gibi olmadı hiç.yardımcı olabileceksem tabi yazarım.yapamayacığım diye düşünme.bak benim nick karamsarr neden çünkü hep yapamicam olmayacak die düşünüyodum ya 3 parmak aldım hala öyle düşünüyodum.(sağolsun burdaki arkadaşlar destek oldu)ben yaptıysam herkes yapar...gerçekten yeterki iste yok istemek yetmez istediğini belli et çabala.eşime hep istiyorum derdim oda istiyosunda bişey yapmıyosun sadece lafta derdi.onun gibi iste azmet ve yap.burda olduğum sürece sorularını cevaplamaya çalışırım.istersen özeldende yazabilirsin
ya farkındayım kafanı çok karıştırdım dimi daha kısa yazmaya çalışırım bundan sonra:))

Son düzenleme:

cok yardımcı oldunz gercekten burdan okuduklarıma soyledıklerıne kulak asacam ve daha ısteklı egzersızlere baslıcam konusmak ıyı geldı cok tsk ederım

Son düzenleme:

ne kadar ilaç varsa kullanmaya hazırım egzersz yapmaya yeltenemiorum yardm edin

ne kadar ilaç varsa kullanmaya hazırım egzersz yapmaya yeltenemiorum yardm edin

canım bak bende hep bi ilaç olsa içsemde bitse diye düşündüm hatta yaptım.uyku hapları aldım uyuyayım ben hissetmeden eşim yapsın die olmadı.kas gevşetici sakinleştirici aldım hemde en etkli olanları eczacı öle demişti oda olmadı.uyuşturucu kremler kullandım o hiç olmadı...anlayacağın egzersiz olmadan zor.bende istemedim hiç yapmayı ama yaptıkça cesaretlendim orada bi delik olduğunu ve genişleyebildiğini gördüm.canım kendine güven ve egzersiz yap senin bizden eksiğin yok sende yapabiirsin

şimdi başlasam ne yapmalıyım jel alıp parmak mı çalışıcam ama çok acır ya

öncelikle dra gittinmi yani fiziksel olarak bi sıkıntı yok değilmi

yokmuş iyisin dedi kitap önerdi parmak çalışmam için eğitim verdi ama ben o parmagını sokup canımı acıttığı için ağlamaktan bişi anlamadm 1 ay snra gel dedi kaçtm çnkü ödevimi yapmadm ki gideimbalaym bile zehr oldu nerdeim napıorm bilmiorm

canım bak önce parmak değil kulak çöpü oluyoya onunla egzersiz yap.ben ilk onunla yaptım varya içeri alınca sanki bitmişti öyle bi sevinmiştimki ilk defa içeri bişey girebileceğine inanmıştım.kulak çöpüne kayganlaştırıcı sür ve önce biraz vajinanın etrafında gezdir sonra yavaşça nefes alıp vererek ve kegel yaparak içeri almaya çalış zaten hemen oluyo inan bana.bazı arkadaşlar aynaya bakarak yapmışlar öylede deneyebilirsin hangisinde rahat edersen ben aynaya bakarak yapamamıştım.hadi hemen başla egzersize zaman kaybetme.bu hastalık zaten erteleme hastalığı birgün daha ertelemek yok.HADİ
birde egzersizden önce bi duş al gevşersin daha rahat olur

Son düzenleme:

tmm başlicam inşallah peki keğel ne dmek?

tmm başlicam inşallah peki keğel ne dmek?

canım ilk sayfaya geri dön orda ayrıntılı bi şekilde yazıyo

birde egzersiz yaparken hayal kur yaptığını ve o anki mutluluğunu hissetmeye çalış.ordan bi bebeğin bile geçebileceğini hatırla.aslında tv karşısında veya müzik dinleyerek falan yaparsan aklın başka yerde olacağı için daha rahat olur.ben öyle çok rahat etmiştim.bazı arkadaşlarda müzik dinliyodu.yani orası sana kalmış nasıl rahat edersen artık okeyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
biraz önce de deneme yaptık :)
üşütmüş olabilirim canım çorapsız falan geziyorum :)
e o zaman güzel haber gelsin emin olduk Gİ Rİ YORRRR
YENDİM YENDİMMM BENDE YENDM ARTIK :119: :119: :119: :119:

canımmmm tebrik ederimmmm harika bir haber bu çok sevindim senin adına gelsin halaylar sana beaaaa

canım hepimiz defalarca başarısız olduk biz hadi deneyelim diyoduk ben titremeye baslıyodum deneyemıyoduk bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…