- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.001
ben geldimmmmmmmmm nasılsınız kızlar :)))
hoşgeldin canımNapalım gelin haberlerini kutluyoruz Sen naptın bitti mi reglin
hopefor gelin olduğumdaaa bende istiyorummmmmmmmmmmm kıskandımmm
hoşgeldin canım nasılsın
yok daha 1 ocakda oldum bugün 3 .cü günü 5 gün sürüyor 6 .cı gün temizleniyorum genelde inş... dediniz ya regl sonrası kolay oluyo diye ona umutlandım ayy hasta olmasam şimdi birçok şeyi yapabilirim care1 ve sesiss beni çok yüreklendirdi çünkü aslında gelin haberleri oldukça yapasım geliyo
iyiyim çok şükür karamsarcım sen nasılsın :)) oh valla gelin oldun karamsarlığını unuttuk benmi başlasam ne karamsarlığa iyi işe yarıyor
güzel haberlerini bekliyoruz canımyeneceksin inşallah...
bende regli iken gaza geldim birde rahat oluyo dediklerinde hemen denemek istedim bitti hemen denedik kasılmamıstım :)))
yok daha 1 ocakda oldum bugün 3 .cü günü 5 gün sürüyor 6 .cı gün temizleniyorum genelde inş... dediniz ya regl sonrası kolay oluyo diye ona umutlandım ayy hasta olmasam şimdi birçok şeyi yapabilirim care1 ve sesiss beni çok yüreklendirdi çünkü aslında gelin haberleri oldukça yapasım geliyo
canım ya çok sağol yeni gördüm tatlım benim gelindaşım muckkkkkk[/QUOTEE]
YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER AÇSIN YETERKİ :)))
inş. canım inş. ya sen daha uyumadınmı kaç saat uyudunda ayaktasın canım :)))
yok yok başlama boşuna karamsarlık yapmışım:))şimdi regl oldum bitsede tekrar yapsam diyorum:))alışmak için
ya bugün çok durgunum moralim bozuk ama tam bi sebebi yok(
çok çok çok teşekkür ederim canım benim
,sabah 7 de uyudum canım 1 saat önce uyandım
yok yok başlama boşuna karamsarlık yapmışım:))şimdi regl oldum bitsede tekrar yapsam diyorum:))alışmak için
ya bugün çok durgunum moralim bozuk ama tam bi sebebi yok(
seis tebrkler cnm bnde az önce ilk defa serçe parmak çalştm başta dokunurken acıdı snra boğuma kadar geldm acımadı sizce ilerlermiim ama çok acıo bşta sende mi parmak calştn ne kadar sürdü yarm edin bana
sabah 7 de uyudum canım 1 saat önce uyandım
canım ya çok sağol yeni gördüm tatlım benim gelindaşım muckkkkkk[/QUOTEE]
YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER AÇSIN YETERKİ :)))
sağol canımmm benimmm
regl dendir canım bende öyleyim ki öyleydim halende devam ediyor ara ara mutlu olmalısın başında bi dert kalmadı Allah birde bebiş nasip ettimi sağlıklı hayırlı şekilde tamamdır canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?