Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım Napalım gelin haberlerini kutluyoruz Sen naptın bitti mi reglin

yok daha 1 ocakda oldum bugün 3 .cü günü 5 gün sürüyor 6 .cı gün temizleniyorum genelde inş... dediniz ya regl sonrası kolay oluyo diye ona umutlandım ayy hasta olmasam şimdi birçok şeyi yapabilirim care1 ve sesiss beni çok yüreklendirdi çünkü aslında gelin haberleri oldukça yapasım geliyo

güzel haberlerini bekliyoruz canım yeneceksin inşallah...
bende regli iken gaza geldim birde rahat oluyo dediklerinde hemen denemek istedim bitti hemen denedik kasılmamıstım :)))

iyiyim çok şükür karamsarcım sen nasılsın :)) oh valla gelin oldun karamsarlığını unuttuk benmi başlasam ne karamsarlığa iyi işe yarıyor

yok yok başlama boşuna karamsarlık yapmışım:))şimdi regl oldum bitsede tekrar yapsam diyorum:))alışmak için
ya bugün çok durgunum moralim bozuk ama tam bi sebebi yok(

güzel haberlerini bekliyoruz canım yeneceksin inşallah...
bende regli iken gaza geldim birde rahat oluyo dediklerinde hemen denemek istedim bitti hemen denedik kasılmamıstım :)))

inş. canım inş. ya sen daha uyumadınmı kaç saat uyudunda ayaktasın canım :)))

canım ben regliden sonra ki gün yendim bence o günü kaçırma derim yaseminA da öyle yendi yanlış hatırlamıyosam hadi bakalım sıra sende bak herkes gelin oldu kalmadı kimse

yok yok başlama boşuna karamsarlık yapmışım:))şimdi regl oldum bitsede tekrar yapsam diyorum:))alışmak için
ya bugün çok durgunum moralim bozuk ama tam bi sebebi yok(

regl dendir canım bende öyleyim ki öyleydim halende devam ediyor ara ara mutlu olmalısın başında bi dert kalmadı Allah birde bebiş nasip ettimi sağlıklı hayırlı şekilde tamamdır canımmmm

canım ben direk baş parmağımı almıştım ilk hiçde acımamıştı sonra orta parmağa geçtim çok kolay olmuştu eğer yeterince ıslaklık olursa ve gevşersen cuup diye kayıyor yani o basınç hissi falan biraz kötü geliyo ama olması gereken yeterince ıslaklık ve gevşemiş olman canım sonra hiç acımaz serçede neki diğerlerinide rahatlıkla sokarsın :))

regl dendir canım bende öyleyim ki öyleydim halende devam ediyor ara ara mutlu olmalısın başında bi dert kalmadı Allah birde bebiş nasip ettimi sağlıklı hayırlı şekilde tamamdır canımmmm

inş canım ya çok bebiş çok istiyoruz:)bizden haber bekleyen herkese hamileyim demek istiyorum.ya hayalleride var mesela hamile olduğumu öğrenince bi bebek patiği alıp eşime hediye ederek söylemek istiyorum yada farklı bi şekilde düşünüyorum.düz söylemek olmaz sonuçta çok bekledik bu anın gelmesini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…