Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:

dün muhabbeti de oldu hatta canım eşim çok istiyo sen istemiyo musun dedi senin için istiyorum ama korkuyorum dedim de korksan da olacak kormasan da

evet bencede bi şekilde oluyo bende çok korkuyorum ama vajiyi yenmişim onuda hallederim dedim:))öyle değilmi düşünsene hamile olduğunu öğreniyosun ve bebeğin oluyo hayali bile güzel.Allah aratmadan versin inş herkese hayırlısıyla

canım çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum.gözlerim doldu valla ağlicam şimdi... çok duygusalım moralim bozuk nedense( kendimi çok yalnız hissediyorum bugün(((

Olmadığını biliyosun dimi :))) sabah bende vardı biraz hatta izin versem hissetircek yine kendisini Ama geçit yoooook Aklını dağıt canım illa bişey takılmıştır kafana ama unutma sen vajinusmusu yenmiş birisin hemdeeee tek başına Başka ne durabilir önünde. Hadi toparlan bakıyim yoksaaa :94:

teşekkür ederim canım gerçekten çok ii geldi yazdıkların.iiki varsın:))bi dışarı çıkayım diyorum kafam dağılır die ama çok işim var(artık burda sizin sayenizde moralim düzeliyo:))
siz olmasanız ne yapardım

kızlarr nasılsınzzz ben geldım ikinci denemeyı yarın akşam yada pazartsı yapıcam yaparım dımı kızlarr ikncısideee olur dimi

kızlarr nasılsınzzz ben geldım ikinci denemeyı yarın akşam yada pazartsı yapıcam yaparım dımı kızlarr ikncısideee olur dimi

hoşgeldin yeni gelin sen nasılsın bakalım bak nasılda kolaymış demi kan gelmedi herhalde yazmadığına göre çok sevindim sorunsuz seninde bu işi hallettiğine

Valla benim de çalışmam lazım ama sizin yüzünüzden çalışamıyorum. Ohhh suçu da sizin üstünüze attım Docam giderken bugün çalış çalışmadığın günleri telafi et dedi :) emir telakki ederim dedim O yüzden benim artıııık çııııkmam lazıııım yoksa docam kızaaaar Yapar. Ama çalışırsam Yapar :) bunun için çalışmalıyım
CANLARIM GÖRÜŞÜRÜZ TAMAM MI

canım çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum.gözlerim doldu valla ağlicam şimdi... çok duygusalım moralim bozuk nedense( kendimi çok yalnız hissediyorum bugün(((

o bana bu hafta hep oldu canım ailemden uzaktayım yabancı bir şehirdeyim 4 aydır ve ne arkadaşım ne komşu kimse yok eşim gelir bi onu görürüm bazen bunalıma girmiyorum desem yalan söylemiş olurum bazen durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlarım bu sıralar çok olmaya başladı çünkü ailemi çok özledim doğduğum büyüdüğüm şehri çok özledim

bendede aynı canım annem geldi ama yetmiyoki insan kendi memleketini özlüyo görmek istiyo(

tamamda kalın olunca girmiyor tıkanıyor. bende denedim birde kayganlaştırıcı sürdüm. ya bişeyler sormak istiyorum özelden yazabiliirmiyim

kızlar vajinismusu yenip alttan muane olan varmı çocuk için doktora gidicem ve alttan muane den korkuyorum zormu olan varmı?

ben ilk evlendiğimde kalmıştım hamile canım vajiliyken ve kanamam olmuştu düşük yaptım acil olarak gitmiştik o korkuyla acıyla çıkıvermiştim o şeyin üstüne ve muayene oldum alttan ultrason düşün yani daha vajiliyim ve muayene oldum soğuk kanlıydım oturuken o masaya ama doktor vajili olduğumu bilmiyo şakk diye geçiriverdi o an irkildim bacağım havaya fırladı ama sonra içinde doktor bakarken git gide rahatladığımı hisettim aslında acımıyordu acı yok canım sadece yanma olmuştu bende :)

tamamda kalın olunca girmiyor tıkanıyor. bende denedim birde kayganlaştırıcı sürdüm. ya bişeyler sormak istiyorum özelden yazabiliirmiyim

birden kalınlaştırma yavaş yavaş.bende yaptım başta mumu sardım birgün boyunca uğraştım olmadı.moralim bozuldu olmayacak die düşündüm.sonra cadıkedi bu apartı söyledi ve yavaş yavaş kalınlaştırdım

bendede aynı canım annem geldi ama yetmiyoki insan kendi memleketini özlüyo görmek istiyo(

sorma canım of off hiç dışarı bile çıkamıyorum düşün 24 saat evdeyim pc olmasa kafayı yerdim sanırım ki geçen ay bi ara yiyodum çünkü pc m bozulmulştu 3 gün bekledim tv uydusu bozuldu aynı andada bide elktirikler kesilsin tam olur diyodum ozamanlar kabus gibiydi hayat zor dayanıyorum ya Allah yardımcımız olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…